- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.841
Benimde yaş 35 tatlım öyle düşünme yaniamin canım benim inşallah yaş gidiyor çok ümidim kalmadı
Amin âmin güzelimValla o kadar şey okudum ki,belirti var yok demeden tam olacak galiba da diyemiyorum yok olmayacak da diyemiyorum. Öylece dua ile bekliyorum,Allah yardımcımız olsun cümlemizin
Geç döllenme denilen şey örneğin reglinize yakın bir tarihte yumurtlayıp ilişkiyle döllenme. Valla bu işlere akıl sır ermiyor. Belki de regl öncesi bir yumurtlama daha görmüşsünüzdürkızlar reglim 7 gün gecikti. dün kan verdim beta 0.100 çıktı. daha önce adet gecikmem hiç olmamıştı. ben şeyi merak ediyorum geç yumurtlama beklenen adet döneminde gerçekleşir mi? ama ben ovülasyon da yumurtlama gördüm 9 aralıkta. gebelikte çıkmadı böyle bir durum yaşayıp sonradan gebeliği çıkan var mı?
benimde 39 canım hayırlısı artık çok sıkıldım en başa dönme fikri beni delirtiyor.[/QUOT
Benimde yaş 35 tatlım öyle düşünme yani
Ama tabi yaşadıklarn hiç kolay değiben
hayatımda ilk defa böyle şeyler yaşıyorum. o kadar çok gebe olduğuma emindim ki taaa ki kanda 0.100 değerini görene kadarGeç döllenme denilen şey örneğin reglinize yakın bir tarihte yumurtlayıp ilişkiyle döllenme. Valla bu işlere akıl sır ermiyor. Belki de regl öncesi bir yumurtlama daha görmüşsünüzdür
Normalde yumurtlamadan sonraki on ikinci günden itibaren değerin artması gerekir,regle yakın bir tarihte ilişki olduysa üzerine 12 ekleyip tekrar deneyin bence olmazsa doktora gidin regl olmamak da sıkıntı çünkü .hayatımda ilk defa böyle şeyler yaşıyorum. o kadar çok gebe olduğuma emindim ki taaa ki kanda 0.100 değerini görene kadar( peki acaba bilginiz var mı geç döllenme de kaç gün gecikme oluyor olmazsam tekrar kan vereyim mi? çok bunaltıcı şeyler
evet kist oluşturuyormuşNormalde yumurtlamadan sonraki on ikinci günden itibaren değerin artması gerekir,regle yakın bir tarihte ilişki olduysa üzerine 12 ekleyip tekrar deneyin bence olmazsa doktora gidin regl olmamak da sıkıntı çünkü .
Direk muayene olun olmazsa içiniz rahat etsin en azından. Benim bir kere dört gün gecikmişti,normalde çok düzenlidir ama o ay çok inanmıştım baş dönmesi bile yaşıyordum kesin dedim bu sefer oldu ama sonra geldi reglim. Artık kesin kelimesini kullanmıyorum. Ne olumlu ne de olumsuz olarakevet kist oluşturuyormuşinşallah geç döllenme felandır..
belki de stresten dolayı böyle oluyoruz. istanbul da randevu almak zor bekleyeceğim olmazsam salı günü gidip bakılacağımDirek muayene olun olmazsa içiniz rahat etsin en azından. Benim bir kere dört gün gecikmişti,normalde çok düzenlidir ama o ay çok inanmıştım baş dönmesi bile yaşıyordum kesin dedim bu sefer oldu ama sonra geldi reglim. Artık kesin kelimesini kullanmıyorum. Ne olumlu ne de olumsuz olarak
Öyle gerçekten ne kadar stres yapmayalım desek de olmuyor Allah yardımcımız olsunbelki de stresten dolayı böyle oluyoruz. istanbul da randevu almak zor bekleyeceğim olmazsam salı günü gidip bakılacağım
Aynen öyle.. Allah razı olsun Rabbim isteyen hak eden herkese bu duyguyu yaşatsınÖyle gerçekten ne kadar stres yapmayalım desek de olmuyor Allah yardımcımız olsunsiz de sıkmayın canınızı, her dua nasibine,her nasip vaktine esirmiş derler
Evet haklsn ama yine de bir umut hep var içimzde var onun peşinden gidelim arkadaşmbenimde 39 canım hayırlısı artık çok sıkıldım en başa dönme fikri beni delirtiyor.
Bende 38benimde 39 canım hayırlısı artık çok sıkıldım en başa dönme fikri beni delirtiyor.
off off allah yardımcımız olsun gercektenBende 38
gidiyoruz mecbur,başka elimizden gelen bişiy yok ki canımEvet haklsn ama yine de bir umut hep var içimzde var onun peşinden gidelim arkadaşm
Allahm yardımcımız olsun
Sonsuz kudret sahibi güzel Allah'm yardımcımız olsun arkadaşm inş'ALLAHgidiyoruz mecbur,başka elimizden gelen bişiy yok ki canım
hayırlısı olsun kuzum iki aşılamamda olumsuz oldu inşallah senin ki güzel sonuçlanır.Sonsuz kudret sahibi güzel Allah'm yardımcımız olsun arkadaşm inş'ALLAH
Ben smdı aşılama sürecindeyim içimde bi heyecan var ki sorma ☺
Amin amin bebeğimhayırlısı olsun kuzum iki aşılamamda olumsuz oldu inşallah senin ki güzel sonuçlanır.