Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar reglim 7 gün gecikti. dün kan verdim beta 0.100 çıktı. daha önce adet gecikmem hiç olmamıştı. ben şeyi merak ediyorum geç yumurtlama beklenen adet döneminde gerçekleşir mi? ama ben ovülasyon da yumurtlama gördüm 9 aralıkta. gebelikte çıkmadı böyle bir durum yaşayıp sonradan gebeliği çıkan var mı?

Geç döllenme denilen şey örneğin reglinize yakın bir tarihte yumurtlayıp ilişkiyle döllenme. Valla bu işlere akıl sır ermiyor. Belki de regl öncesi bir yumurtlama daha görmüşsünüzdür

Geç döllenme denilen şey örneğin reglinize yakın bir tarihte yumurtlayıp ilişkiyle döllenme. Valla bu işlere akıl sır ermiyor. Belki de regl öncesi bir yumurtlama daha görmüşsünüzdür
hayatımda ilk defa böyle şeyler yaşıyorum. o kadar çok gebe olduğuma emindim ki taaa ki kanda 0.100 değerini görene kadar ( peki acaba bilginiz var mı geç döllenme de kaç gün gecikme oluyor olmazsam tekrar kan vereyim mi? çok bunaltıcı şeyler

Normalde yumurtlamadan sonraki on ikinci günden itibaren değerin artması gerekir,regle yakın bir tarihte ilişki olduysa üzerine 12 ekleyip tekrar deneyin bence olmazsa doktora gidin regl olmamak da sıkıntı çünkü .

Normalde yumurtlamadan sonraki on ikinci günden itibaren değerin artması gerekir,regle yakın bir tarihte ilişki olduysa üzerine 12 ekleyip tekrar deneyin bence olmazsa doktora gidin regl olmamak da sıkıntı çünkü .
evet kist oluşturuyormuş inşallah geç döllenme felandır..

evet kist oluşturuyormuş inşallah geç döllenme felandır..
Direk muayene olun olmazsa içiniz rahat etsin en azından. Benim bir kere dört gün gecikmişti,normalde çok düzenlidir ama o ay çok inanmıştım baş dönmesi bile yaşıyordum kesin dedim bu sefer oldu ama sonra geldi reglim. Artık kesin kelimesini kullanmıyorum. Ne olumlu ne de olumsuz olarak

belki de stresten dolayı böyle oluyoruz. istanbul da randevu almak zor bekleyeceğim olmazsam salı günü gidip bakılacağım

belki de stresten dolayı böyle oluyoruz. istanbul da randevu almak zor bekleyeceğim olmazsam salı günü gidip bakılacağım
Öyle gerçekten ne kadar stres yapmayalım desek de olmuyor Allah yardımcımız olsun siz de sıkmayın canınızı, her dua nasibine,her nasip vaktine esirmiş derler

Kızlar bi baksanıza adete 7 gün filan var da bu pik mi yoksa t daha koyu ama anlamadım öylesine yaptım dedim bir gün öncesi yani Salı günü daha Silivri

Eklentiler

• IMG_5979.jpeg
    40,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…