Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 Gün önce ovulasyon testi yaptım yumurtam çatlamış görünüyordu değerlendirdim o gunu. Bugün hemen adet ağrılarım başladı bile kasiklarimda. 9 gun kaldı adetime. Hayır benim anlamadığım 2 gun önce yumurtam çatladı ne çabuk hemen adet sancilarim başladı. Döllenme için zaman Hiç mi olmadı Hiç bisey anlamadım ya :[[[
Bir kere benimde öyle olmuştu. Hemen yumurtlamadan sonra ağrılar başladı tabi ben hamilelik yerleşme vs sandım hatta kahverengi pembe lekelenmelerde vardı sonra kırmızılar patladı zaten

Yumurta sağlıklı catladigi halde gebelik oluşmaması normal mi acaba
aynı şeyi 13 aydır yaşıyorum canım, her ay doktor kontrolünde yumurta var büyümüş çatlamış vs diye bi umut değerlendiriyorsun. anlamsız geliyor neden diyosun seni çıldırtıyor ama regl olunca hadi baştan diyosun.ne yapalım işte her ay baştan umut.

Kızz regli ağrıları ile benzer ağrılar olabiliyormuş aslnda
Gelene kadar umudunu kaybetme istersen bebeğim yaa
Benzer ağrılar diyorlar evet ama mesela karın ağrısı bir anda girip çıkmalıymış hamilelik olunca emin degilim ama.. Bende de sürekli bi kasik karında huzursuzluk agri . Girip çıkma değil. Aynı adet olmadan 9-10 gun önce nasıl ağrım olursa aynen öyle. Amaannn insan umutlaniyor ama ic sesim de hamile olmadığımı söylüyor. Çok karışık duygulardayim. Üzülüyorum.

Kızz regli ağrıları ile benzer ağrılar olabiliyormuş aslnda
Gelene kadar umudunu kaybetme istersen bebeğim yaa
canım ben 4 kere yaşadım gebeliği, adet mi farklımı anlıyorum benim şu an yaşadıgım adet sancısı çünkü gebelikte sürekli olan ağrılar olmaz tabi kısmet bu işler.sağol canım olumlu düşüncen için .yoksada adet olmmak istiyorum şişliğim ve ağrılarım gitsin acayip şişlik yaptı bu iğneler bende

Benzer ağrılar diyorlar evet ama mesela karın ağrısı bir anda girip çıkmalıymış hamilelik olunca emin degilim ama.. Bende de sürekli bi kasik karında huzursuzluk agri . Girip çıkma değil. Aynı adet olmadan 9-10 gun önce nasıl ağrım olursa aynen öyle. Amaannn insan umutlaniyor ama ic sesim de hamile olmadığımı söylüyor. Çok karışık duygulardayim. Üzülüyorum.
kısmet kuzum bu işler allahım gönlümüze göre versin inşallah.

Seni çok iyi anlıyorum canm
Bende günler önceden regli ağrısı yaşayan biriyim çünkü
Vee her ay üzülüyorum hamile olamaynca
Be desem için rahatlamayacak onu da biliyorum 😟😟

canım ben 4 kere yaşadım gebeliği, adet mi farklımı anlıyorum benim şu an yaşadıgım adet sancısı çünkü gebelikte sürekli olan ağrılar olmaz tabi kısmet bu işler.sağol canım olumlu düşüncen için .yoksada adet olmmak istiyorum şişliğim ve ağrılarım gitsin acayip şişlik yaptı bu iğneler bende
Yaaaaa demeee
Hay Allâh ozaman üzüldüm yaa
E peki bebiş var mı hiç sende

progesteron daha önce hiç kendim baktırmadım. sağlık ocağı bakıyor mu yoksa kadın hastalıkları doktoru mu istemeli? kendimiz baktırabilir miyiz hastanede direkt
Sağlık ocağına adetin 21-22. Günlerinde baktırıyorsunuz. Değer yüksekliği o ay yumurtanın sağlıklı çatladığını gösteriyormuş bende geç kaldım aslında daha öncelerde de baktırmalıyım. Bugün kan verdim

aynı şeyi 13 aydır yaşıyorum canım, her ay doktor kontrolünde yumurta var büyümüş çatlamış vs diye bi umut değerlendiriyorsun. anlamsız geliyor neden diyosun seni çıldırtıyor ama regl olunca hadi baştan diyosun.ne yapalım işte her ay baştan umut.
Benimde aynı öyle 13 aydır. Benim eşim test vermiyor ben eşime bağladım sorunu ama oda olmayabilir o gitmediği için belki de sorun bende ama bulamıyoruz. Tutunmuyor mu tutuyor olmuyor mu bilmiyoruz malesef

Evet kasıkta bıçak gibi saplanan ağrı olup gidiyormuş bende adet olacakmış hissinde ağrı var mesela bir anda sağlanan değil. Belim göğüslerim aynı ağrıları yaşıyorum. Yahu bir hafta öncesinden başladı yine hiç mi tutunma süreci yaşamıyor vücudum çok sinir oluyorum

Belim ve karnımın alt kısmında her an akıntım gelecek gibi bir ağrı var her ay yaşadığım şeyler göğüslerimde doldu acıyor yanları
Valla o kadar şey okudum ki,belirti var yok demeden tam olacak galiba da diyemiyorum yok olmayacak da diyemiyorum. Öylece dua ile bekliyorum,Allah yardımcımız olsun cümlemizin🙏

X