Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üç gün kala pik olmuş geç döllenme ile regilleri on gün geçince öğrenmişler
Bugün değerlendirsem iyi aslında ama şöyle bir şey var yumurtlama bugün olsa yani 22. Gün ozmaan tutmazsa adette geç gelir yani 14 gün sonra. Şöyle birşey var geçen ay ben 2 gün kala ovulasyon böyleydi hatta hamileyim filan sandık ama yine 28 gün döngüyle adet oldum. Demekki yumurtlama olmamış

Valla sana kalmış bir durum canım bu ay yumurtlama gördün mü hiç bu testten önce

Belki de senin geç yumurtlama oluyordur bir de öyle düşünmek lazım,ihtimal sonuçta değerlendirip değerlendirmemek sana kalmış

Kızlar bat 5 Ocak ama iki üç gündür akşamları kasıklarımda doluluk var sanki özellikle sol taraf çatlamada da sol çok ağrımıştı. 7 gün oldu çatlama göreli. Gündüz bir şey yok akşamları başlıyor. Var mı ben gibi olan?

Benimde aşırı bel ağrım var benimde bat 5 Ocak ben adet belirtisi olarak düşünüyorum ne bileyim ya ümitlenmekte istemiyorum denemeleri bıraktım zaten yumurtlama dönemimden sonra hem çok halsizim hem de bir şey olursa da aksi bir hareket yapmakta istemiyorum

Ovulasyon yapmadım ben 8. Günden 18. Güne kadar gün aşırı denedik sonra bıraktım daha doğrusu eşimle de bir araya gelemedik malesef nasip artık

Ovulasyon yapmadım ben 8. Günden 18. Güne kadar gün aşırı denedik sonra bıraktım daha doğrusu eşimle de bir araya gelemedik malesef nasip artık
Canım benim de regl bitiğinden beri gün aşırı değerlendirdim. 7. Günden 20. Güne kadar. Ben genelde 16-20 arası yumurtluyorum hep. Elimde 2 tane övü kalmıştı bi bakayım dedim. tam yaptığımda pikti ertesi gün çatlama. Bende bir dolu bir boş gidince piki değerlendiremedim ama çatlamayı değerlendirdim.

Merhaba iyi akşamlar bende 21 aralıkta kimyasal düşük yaşadım sonrasında adetle devam etti doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi. İnşallah bu sefer sağlıklı hayırlı olur. SAT 21 aralık BAT 19 ocak. İnşallah güzel haberler alırız

Benim de öyle canım ya bende sonra değerlendiremedim. Bende gündüz bir şey yok ama akşam sol kasık doluluğu ve ağrısı var bacağa vuruyor. Çatlamada ya da reglin hemen öncesi olur normalde anlamadım. Aynıymış bat günümüz sen ne zaman başlayacaksın test yapmaya

Sonra değerlendirmedin mi sende ben gibi hemen hemen aynıyız desene. Her zamanda görev gibi birliktelikte olmuyor ya o yüzden eşimi de strese sokmak istemiyorum. 14. Gün oluyor genelde benim pik 28 gün adet döngüm bazen 30 olabiliyor değerlendirmişimdir inşallah bilmiyorum çok umutlu da değilim belim ağrımaya başladı yine gerçi bugün ovulasyon yaptım tesadüfen yine pik gibiydi ama değerlendirmeyeceğiz muhtemelen

Benim her ay bunlar oluyor bel ve sol bacak ağrısı göğüs hassasiyeti mide bulantısı ama değişik olarak nefes darlığım olurdu bu ay yok sanki ama her an akıntı gelecek gibi kasık ağrım var yani ayırt edemiyorum her ay aynı olunca 7 gün önceden başladı hepsi başlamasa keşke şüphelenirdim ozaman

Bugğn pregesteron baktırdım bakalım ne zaman çıkar sonucu bilmiyorum çatlama olmuş mu diye keşke günü de belli olsa da değerlendirmiş miyim bilsem

Doğru diyorsun aslında her ay olan şeyler bana da sanki erken başladı gibi geldi acaba mı dedim yok ya değerlendirmedik bizde yumurtlama dönemi sonrası iş güç yoğunluğundan bir de görev gibi olunca olmuyor cidden gecikme olmadan test yapmayacağım max 32. Günde oluyorum zaten regl

Bugğn pregesteron baktırdım bakalım ne zaman çıkar sonucu bilmiyorum çatlama olmuş mu diye keşke günü de belli olsa da değerlendirmiş miyim bilsem
Yumurtlama gününde belirti oluyor mu canım? Gün aşırı gittiysen illa ki denk gelmiştir. Şuan pike yakın gördüysen değerlendirmeye bak ama. Ovü yapmamışsın. Belki geç yumurtlama olur. Ya da ikinci kez yumurtlama. Bende regl olacak gibi ağrı oluyor mesela o günlerde ovü denediğimde ya pik ya çatlama çıkıyor genelde

Kızlar pcos var bir buçuk aydır takviyeler kullanıyorum ovulasyon testlerim önceden hep silik çıkardı hiç pik yakalayamamistim ilk kez bu kadar koyuluk oldu sizce pik olup catlamismi testlerin markası innovita

Eklentiler

• IMG_20231228_205751.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20231228_205732.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…