-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.861
Pik için c ile aynı koyulukta olması yeterli diyorlar. Bence şu an pik eğer yarın daha silikleşirse çatlama da oldu diyebilirsinizKızlar bi baksanıza adete 7 gün filan var da bu pik mi yoksa t daha koyu ama anlamadım öylesine yaptım dedim bir gün öncesi yani Salı günü daha Silivri
Kız adete 7 gün kala pik mi olurPik için c ile aynı koyulukta olması yeterli diyorlar. Bence şu an pik eğer yarın daha silikleşirse çatlama da oldu diyebilirsiniz
Olur balım,üç gün kala bile pik gören olmuş,imkansız diye bir şey yok. Sen yarın da bir yap bakalımKız adete 7 gün kala pik mi olur
Üç gün kala pik olmuş geç döllenme ile regilleri on gün geçince öğrenmişlerOlur balım,üç gün kala bile pik gören olmuş,imkansız diye bir şey yok. Sen yarın da bir yap bakalım
Bugün değerlendirsem iyi aslında ama şöyle bir şey var yumurtlama bugün olsa yani 22. Gün ozmaan tutmazsa adette geç gelir yani 14 gün sonra. Şöyle birşey var geçen ay ben 2 gün kala ovulasyon böyleydi hatta hamileyim filan sandık ama yine 28 gün döngüyle adet oldum. Demekki yumurtlama olmamışÜç gün kala pik olmuş geç döllenme ile regilleri on gün geçince öğrenmişler
Valla sana kalmış bir durum canım bu ay yumurtlama gördün mü hiç bu testten önceBugün değerlendirsem iyi aslında ama şöyle bir şey var yumurtlama bugün olsa yani 22. Gün ozmaan tutmazsa adette geç gelir yani 14 gün sonra. Şöyle birşey var geçen ay ben 2 gün kala ovulasyon böyleydi hatta hamileyim filan sandık ama yine 28 gün döngüyle adet oldum. Demekki yumurtlama olmamış
Belki de senin geç yumurtlama oluyordur bir de öyle düşünmek lazım,ihtimal sonuçta değerlendirip değerlendirmemek sana kalmışBugün değerlendirsem iyi aslında ama şöyle bir şey var yumurtlama bugün olsa yani 22. Gün ozmaan tutmazsa adette geç gelir yani 14 gün sonra. Şöyle birşey var geçen ay ben 2 gün kala ovulasyon böyleydi hatta hamileyim filan sandık ama yine 28 gün döngüyle adet oldum. Demekki yumurtlama olmamış
Bu ay yapmadım canım bunu da elimde vardı öylesine yaptım. Haklısın ama geç yumurtlama olsa 28 günde bir adet olmam kiBelki de senin geç yumurtlama oluyordur bir de öyle düşünmek lazım,ihtimal sonuçta değerlendirip değerlendirmemek sana kalmış
Benimde aşırı bel ağrım var benimde bat 5 Ocak ben adet belirtisi olarak düşünüyorum ne bileyim ya ümitlenmekte istemiyorum denemeleri bıraktım zaten yumurtlama dönemimden sonra hem çok halsizim hem de bir şey olursa da aksi bir hareket yapmakta istemiyorumKızlar bat 5 Ocak ama iki üç gündür akşamları kasıklarımda doluluk var sanki özellikle sol taraf çatlamada da sol çok ağrımıştı. 7 gün oldu çatlama göreli. Gündüz bir şey yok akşamları başlıyor. Var mı ben gibi olan?
Ovulasyon yapmadım ben 8. Günden 18. Güne kadar gün aşırı denedik sonra bıraktım daha doğrusu eşimle de bir araya gelemedik malesef nasip artıkKızlar bat 5 Ocak ama iki üç gündür akşamları kasıklarımda doluluk var sanki özellikle sol taraf çatlamada da sol çok ağrımıştı. 7 gün oldu çatlama göreli. Gündüz bir şey yok akşamları başlıyor. Var mı ben gibi olan?
Canım benim de regl bitiğinden beri gün aşırı değerlendirdim. 7. Günden 20. Güne kadar. Ben genelde 16-20 arası yumurtluyorum hep. Elimde 2 tane övü kalmıştı bi bakayım dedim. tam yaptığımda pikti ertesi gün çatlama. Bende bir dolu bir boş gidince piki değerlendiremedim ama çatlamayı değerlendirdim.Ovulasyon yapmadım ben 8. Günden 18. Güne kadar gün aşırı denedik sonra bıraktım daha doğrusu eşimle de bir araya gelemedik malesef nasip artık
Merhaba iyi akşamlar bende 21 aralıkta kimyasal düşük yaşadım sonrasında adetle devam etti doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi. İnşallah bu sefer sağlıklı hayırlı olur. SAT 21 aralık BAT 19 ocak. İnşallah güzel haberler alırızSelam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT @mormnekse sehribann16 3 Kasım 30 Kasım @nilda2121 25 Ekim 22 Kasım @Snnn0 @Blue8816 17 Kasım 15 Aralık Z zingarina10 6 Ekim 3 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 6 Kasım @Manolya- 10 Ekim 14 Kasım @gunesligun2727 10 Ekim 10 Kasım @umha 2 Kasım 30 Kasım @cndg 14 Ekim 10 Kasım @Morkide 27 Ekim 27 Kasım @umudunuyitrme @VERA88 15 Ekim 11 Kasım @adamsu 27 Eylül 8 Ekim @ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Gksu21 @cilek gezegeni60 8 Ekim 8 Kasım @hacer kahraman 12 Ekim 10 Kasım @ugurbrvn 20 Ekim 15 Kasım @hicmiyimbilmemkineyim 13 Ekim 11 Kasım @minikbikusumolsa 18 Ekim 17 Kasım @cebellato 18 Ekim 15 Kasım @sevgisaygidan 18 Ekim 15 Kasım @MuciZem_ms 31 Ekim 30 Kasım @zey0910 12 Kasım 10 Aralık @sonsuzaskk 28 Ekim 26 Kasım
Benim de öyle canım ya bende sonra değerlendiremedim. Bende gündüz bir şey yok ama akşam sol kasık doluluğu ve ağrısı var bacağa vuruyor. Çatlamada ya da reglin hemen öncesi olur normalde anlamadım. Aynıymış bat günümüz sen ne zaman başlayacaksın test yapmayaBenimde aşırı bel ağrım var benimde bat 5 Ocak ben adet belirtisi olarak düşünüyorum ne bileyim ya ümitlenmekte istemiyorum denemeleri bıraktım zaten yumurtlama dönemimden sonra hem çok halsizim hem de bir şey olursa da aksi bir hareket yapmakta istemiyorum
Sonra değerlendirmedin mi sende ben gibi hemen hemen aynıyız desene. Her zamanda görev gibi birliktelikte olmuyor ya o yüzden eşimi de strese sokmak istemiyorum. 14. Gün oluyor genelde benim pik 28 gün adet döngüm bazen 30 olabiliyor değerlendirmişimdir inşallah bilmiyorum çok umutlu da değilim belim ağrımaya başladı yine gerçi bugün ovulasyon yaptım tesadüfen yine pik gibiydi ama değerlendirmeyeceğiz muhtemelenCanım benim de regl bitiğinden beri gün aşırı değerlendirdim. 7. Günden 20. Güne kadar. Ben genelde 16-20 arası yumurtluyorum hep. Elimde 2 tane övü kalmıştı bi bakayım dedim. tam yaptığımda pikti ertesi gün çatlama. Bende bir dolu bir boş gidince piki değerlendiremedim ama çatlamayı değerlendirdim.
Benim her ay bunlar oluyor bel ve sol bacak ağrısı göğüs hassasiyeti mide bulantısı ama değişik olarak nefes darlığım olurdu bu ay yok sanki ama her an akıntı gelecek gibi kasık ağrım var yani ayırt edemiyorum her ay aynı olunca 7 gün önceden başladı hepsi başlamasa keşke şüphelenirdim ozamanBenim de öyle canım ya bende sonra değerlendiremedim. Bende gündüz bir şey yok ama akşam sol kasık doluluğu ve ağrısı var bacağa vuruyor. Çatlamada ya da reglin hemen öncesi olur normalde anlamadım. Aynıymış bat günümüz sen ne zaman başlayacaksın test yapmaya
Bugğn pregesteron baktırdım bakalım ne zaman çıkar sonucu bilmiyorum çatlama olmuş mu diye keşke günü de belli olsa da değerlendirmiş miyim bilsemBenim de öyle canım ya bende sonra değerlendiremedim. Bende gündüz bir şey yok ama akşam sol kasık doluluğu ve ağrısı var bacağa vuruyor. Çatlamada ya da reglin hemen öncesi olur normalde anlamadım. Aynıymış bat günümüz sen ne zaman başlayacaksın test yapmaya
Doğru diyorsun aslında her ay olan şeyler bana da sanki erken başladı gibi geldi acaba mı dedimBenim her ay bunlar oluyor bel ve sol bacak ağrısı göğüs hassasiyeti mide bulantısı ama değişik olarak nefes darlığım olurdu bu ay yok sanki ama her an akıntı gelecek gibi kasık ağrım var yani ayırt edemiyorum her ay aynı olunca 7 gün önceden başladı hepsi başlamasa keşke şüphelenirdim ozaman
Yumurtlama gününde belirti oluyor mu canım? Gün aşırı gittiysen illa ki denk gelmiştir. Şuan pike yakın gördüysen değerlendirmeye bak ama. Ovü yapmamışsın. Belki geç yumurtlama olur. Ya da ikinci kez yumurtlama. Bende regl olacak gibi ağrı oluyor mesela o günlerde ovü denediğimde ya pik ya çatlama çıkıyor geneldeBugğn pregesteron baktırdım bakalım ne zaman çıkar sonucu bilmiyorum çatlama olmuş mu diye keşke günü de belli olsa da değerlendirmiş miyim bilsem