-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.881
Bence 15 yazan pik 16 da çatlama gösteriyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar pcos var bir buçuk aydır takviyeler kullanıyorum ovulasyon testlerim önceden hep silik çıkardı hiç pik yakalayamamistim ilk kez bu kadar koyuluk oldu sizce pik olup catlamismi testlerin markası innovita
Ayy inşallahBence 15 yazan pik 16 da çatlama gösteriyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kızz ben bu ovls. Ları anlamıyorum yaBugün değerlendirsem iyi aslında ama şöyle bir şey var yumurtlama bugün olsa yani 22. Gün ozmaan tutmazsa adette geç gelir yani 14 gün sonra. Şöyle birşey var geçen ay ben 2 gün kala ovulasyon böyleydi hatta hamileyim filan sandık ama yine 28 gün döngüyle adet oldum. Demekki yumurtlama olmamış
Aynen kuzum bende anlamıyorum t çizgisi daha koyu olmalı diyorlar vs ben anlamıyorum o yüzden bu ay yapmadım adetten sonraki 8. Günden başlayarak 6 gün gün aşırı denedim sonra bıraktım isteksizde olmuyor bu işler yaaaaKızz ben nu
Kızz ben bu ovls. Ları anlamıyorum ya
Kafa karıştırıyor sadece sankii
Hatta bir doçent takip ediyorum
Israrla ovls yapmayın sizi strese sokuyor yumurtalarınızı kötü etkiliyor demişti ha birde erkekler bile yapsa bu testi çift çizgi çikar da dedi
En güzeli gün aşırı ilişkiymiş canm illa denk gelirmiş öyle olunca, ama sanırım ya bizim yumiler spermleri beğenmiyor yada spermler yumileri kiiiii birleşme olmuyor:)).Aynen kuzum bende anlamıyorum t çizgisi daha koyu olmalı diyorlar vs ben anlamıyorum o yüzden bu ay yapmadım adetten sonraki 8. Günden başlayarak 6 gün gün aşırı denedim sonra bıraktım isteksizde olmuyor bu işler yaaaa
Bel ağrısı da gebelik belirtisi olabilir aslında canmBenim de belim kopacak gibi ağrımaya başladı kırmızı kartı yiyeceğim galiba yine
İnşallah , gerçekten mucizeye ihtiyacım varBel ağrısı da gebelik belirtisi olabilir aslında canm
Ayy keşke
Ovls. Testinden anlamıyorum maalesef ben canmKızlar bende incir yedim hergun adetin 9. Günü 1 yazan 2 yazanda bugün yani 10. Gün havuç yemeye baslasammi çatlasın diye
Ahhh yavrucum benmde öyle vallaİnşallah , gerçekten mucizeye ihtiyacım var
İnşallah,aklımda biliyor musunuz gerçekten sizler için de çok içten dua ediyorum rabbim kabul etsinAhhh yavrucum benmde öyle valla
Yarn aşılamam vardaaa mucize olsada bebeğim e kavuşsam, kavuşsak..
Yarın daha koyu olabilir t cizgisi,bu üç günü dağerlendirmeye çalışın tutar inşallahKızlar bende incir yedim hergun adetin 9. Günü 1 yazan 2 yazanda bugün yani 10. Gün havuç yemeye baslasammi çatlasın diye
Allah'm razı olsun canm, bende tümm evlat hasreti ile yanan anne adayları için dua ediyorumİnşallah,aklımda biliyor musunuz gerçekten sizler için de çok içten dua ediyorum rabbim kabul etsin
Sende miiiiBenim de belim kopacak gibi ağrımaya başladı kırmızı kartı yiyeceğim galiba yine
Mübarek cuma bana da dua eder misin canımİnşallah,aklımda biliyor musunuz gerçekten sizler için de çok içten dua ediyorum rabbim kabul etsin
Her ay benim belim ağrır zaten yine ağrıyor göğüslerim belim akıntım da oluyor ama sarımsı yani şeffaf değil malesefİnşallah , gerçekten mucizeye ihtiyacım var
Etmem mi hiç kalpten ediyorum valla insanın karşılık beklemeden kendi menfaati olmadan başkasına ettiği dualar daha makbul denilir Allah bilir yine da ama burda birbirimiz için edilen dualar kabul olsun inşallahMübarek cuma bana da dua eder misin canım
Benim de bacağıma da vurmaya başladı,göğüs ucu hassasiyeti dışındaki her belirtiyi yaşıyorum daha öncede yaşadım ama olmadı bakalım nefes aldığımız sürece umut hep varHer ay benim belim ağrır zaten yine ağrıyor göğüslerim belim akıntım da oluyor ama sarımsı yani şeffaf değil malesef
Bakalım hala umutluyumSende miiii