Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar sizce de 17-18 aralık ve 23 -24 aralık pik değil mi
IMG_20231225_155051.jpg

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya ben 17-18-19 u değerlendirmiştim çatlama oldu diye bırakmıştım 23 pik olunca o günü de değerlendirdim ama ameliyat olduğum için malesef sürekli değerlendiremiyorum. Sonra sıkıntı oluyor ufak tefek kanama oluyor diye napacam şimdi dünü boş bıraktım bugünü de değerlendirsem mi

Üç dört gün arayla yumurtlama olmaz sanki hiç duymadım siz duydunuz mu ya boş yere umutlanmak da istemiyorum

Bende de o testten var. Yarın sabah yapıcam bat a 7 kalmış oluyor
Eğer çıkmazsa da üzülmeyin daha vakit var çünkü . Erken öğrenmenin dezavantajları da oluyor malesef sürekli takip etmek gerekiyor . Elinizde sadece bir test kaldıysa bence birkaç gün daha beklemekte fayda var. Embriyonun oluşup rahme yerleşmesi 12 günü buluyor diyorlar çatlama görüldüğünden itibaren 12. Günde anca cıkabilir o yüzden bu süre zarfında olumsuz şeyler düşünmeyin 🤗

Eğer çıkmazsa da üzülmeyin daha vakit var çünkü . Erken öğrenmenin dezavantajları da oluyor malesef sürekli takip etmek gerekiyor . Elinizde sadece bir test kaldıysa bence birkaç gün daha beklemekte fayda var. Embriyonun oluşup rahme yerleşmesi 12 günü buluyor diyorlar çatlama görüldüğünden itibaren 12. Günde anca cıkabilir o yüzden bu süre zarfında olumsuz şeyler düşünmeyin 🤗
Yarın 10. Gün eğer 16 Aralık'ta tuttuysa yok testim var:. Hepsi erken gebelik amaya evet takip gerekse de içinde olduğunu bilip temkinli ilerlemekte güzel:)

X