Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar reglin 13. Günü çatlama görmüştüm ama şu an tekrar t cizgisi koyu gibi hangisini baz alacağım şaşırdım valla. Sizce şu an pik mi
Sizlere tavsiyem bu ovülasyon testleriyle strese girmeyin bir boş bir dolu yani 8-10-12-14-16-18. günler değerlendirin tabi adetiniz düzenliyse bi doktordan da dinledim bunu sperm kalitesi açısından da bu şekilde en iyisi sonra iki gün arayla yada ilişki durumunuz nasıl bilmiyorum günde bir kaç defada birlikte olan var o kısmı bilemem ☺️ çünkü ben testleri de çok güvenilir bulmuyorum açıkçası

Sizlere tavsiyem bu ovülasyon testleriyle strese girmeyin bir boş bir dolu yani 8-10-12-14-16-18. günler değerlendirin tabi adetiniz düzenliyse bi doktordan da dinledim bunu sperm kalitesi açısından da bu şekilde en iyisi sonra iki gün arayla yada ilişki durumunuz nasıl bilmiyorum günde bir kaç defada birlikte olan var o kısmı bilemem ☺️ çünkü ben testleri de çok güvenilir bulmuyorum açıkçası
Ben de bir deneyeyim dedim ama pek anlayamadım ya bu ay bakalım olmazsa diğer ay öyle yapacağım. Aslında bunlar işin bahanesi nasipte varsa hesapsız oluyor bir kerede yoksa ne kadar uğraşsak nafile

Benim 30 gün döngü genelde 19. Gün yumurtlama görüyorum hep canım 11.12 gün sonrada regl oluyor. Belli olmuyor hiç olabilir 17. Günü de görebilirsin.
Bu ay ovülasyon deneyeyim dedim. 11,12. Günler pik gördüm 13. Gün çatlama gördüm,üç dört gün silikti şimdi 17. Gün tekrar pik gördüm,bugün 18. Günüm tekrar silikleşmeye başladı hiç anlamadım. Reglim de düzenli. Sıvı alımına da dikkat ediyorum. Aman valla içim şişti ya

Bu ay ovülasyon deneyeyim dedim. 11,12. Günler pik gördüm 13. Gün çatlama gördüm,üç dört gün silikti şimdi 17. Gün tekrar pik gördüm,bugün 18. Günüm tekrar silikleşmeye başladı hiç anlamadım. Reglim de düzenli. Sıvı alımına da dikkat ediyorum. Aman valla içim şişti ya
Ne güzel canım 2 kere yumurtlamışsındır 1 ay içinde 2 şans ☺️ değerlendirmişsindir inş

Ne güzel canım 2 kere yumurtlamışsındır 1 ay içinde 2 şans ☺️ değerlendirmişsindir inş
İnşallah öyledir ne bilim çok ihtimal de vermedim testlerin bozuk olduğunu düşünüyorum normalde iki kere yumurtlama yirmi dört saat içerisinde olmaz mı,üç dört gün arayla çok mümkün görünmedi bana bilemedim. Böyle bir şey yaşayan var mıdır araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Valla değerlendirmeye çalışıyorum. Bakalım bat 3 Ocak 🙏

Ben de bir deneyeyim dedim ama pek anlayamadım ya bu ay bakalım olmazsa diğer ay öyle yapacağım. Aslında bunlar işin bahanesi nasipte varsa hesapsız oluyor bir kerede yoksa ne kadar uğraşsak nafile
Ben bi ay günü gününe denk getirdim hatta geçen ay çatlatma iğnesi bile yapmışdı günü net görelim değerlendirelim diye nafile. Dediğin gibi millet bunun hesabını yapmadan denk getiriyor bende boşverdim zaten nasipte varsa oluyor

ben bu ay ovü testi kullanmadım amaan dedim çok stres oluyorum boşver dedim. bu seferde olması gereken günden önce akıntı ağrı vs herşey oldu. tahmini çatlama günü hiç bişiyim yoktu. kupkuruydum. yüksek ihtimal önceki gün çatladı bitti. erken çatladı. neresinden tutssan stres. saldım ben de artık.

ben bu ay ovü testi kullanmadım amaan dedim çok stres oluyorum boşver dedim. bu seferde olması gereken günden önce akıntı ağrı vs herşey oldu. tahmini çatlama günü hiç bişiyim yoktu. kupkuruydum. yüksek ihtimal önceki gün çatladı bitti. erken çatladı. neresinden tutssan stres. saldım ben de artık.
Gün aşırı ilişki mi deniyorsun bitanem peki
Kız ben ovls. Yapmadığım aylarda bile kafama taktım saldm gitti yapamadm ki😏
İnşallah bu sefer tutar da güzel haberler alrz canm

İnşallah öyledir ne bilim çok ihtimal de vermedim testlerin bozuk olduğunu düşünüyorum normalde iki kere yumurtlama yirmi dört saat içerisinde olmaz mı,üç dört gün arayla çok mümkün görünmedi bana bilemedim. Böyle bir şey yaşayan var mıdır araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Valla değerlendirmeye çalışıyorum. Bakalım bat 3 Ocak 🙏
İnşallah kırmızılar gelmez dee güzel haberlerini alrz tatlm

Kızlar kaset testlerim hep bu şekilde oluyor. Ama erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Elendim galiba. Regle 8 gün var bu erken gebelik testi 6 gün öncesine kadar çıkaran testt

Eklentiler

• IMG_20231225_114602.jpg
    IMG_20231225_114602.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20231225_094522.jpg
    IMG_20231225_094522.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar kaset testlerim hep bu şekilde oluyor. Ama erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Elendim galiba. Regle 8 gün var bu erken gebelik testi 6 gün öncesine kadar çıkaran testt
Üç tane alt alta olan da hafif silik çizgi var gibi umutsuz olmayın daha vakit var ,nasipte olduktan sonra güzel haberleri alırsınız Allahın izniyle🤗

Bu arada sizin bat 2 ocak galiba,benimki de 3 Ocak ben 31 aralıkta erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum siz de bence dört beş gün sonra tekrar deneyin

Bebeğim daha net bişey demek için erken
Azck daha sabr kızz
İnşllah güzel haberlerinizi alırızz😍

İnşallah sadece kendimkini de değil sizin ve bizler gibi gün sayan arkadaşlarımızın da güzel haberlerini alırız Allahın izniyle🙏
Amin güzel kalplim inşallah kızzzz

Gün aşırı ilişki mi deniyorsun bitanem peki
Kız ben ovls. Yapmadığım aylarda bile kafama taktım saldm gitti yapamadm ki😏
İnşallah bu sefer tutar da güzel haberler alrz canm
Evet canım günaşırı . regl btince hemen başlayıp diğer regle kadar. inşallah güzel haberler alırız herkesten

X