- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.661
Aminnnn güzelim cümlemize inşallahRabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin :)
canım bence sen iki kere yumurtladın bence ya salı günkü fotoğraf pik gibi duruyor çünkü. iki yumurtlamayı da değerlendirdiysen inş ikiz olur :)Kızlar bir şey dicem. 16 Aralık Cumartesi piktim. Pazar çatladım. Hatta birgebeningunlugunden alıyorum testleri ebru abladan o da tekrar test yapma kuzum çatlamış dedi. Pazar-Pazartesi silikti. Sonra ben yine salı test yaptım tekrar pik oldu. Tekrar yumurtlamışım ama test evet çatladı ama bu zamana kadar testlerim hep hafif silik olurdu. Şimdi tekrar yaptım dünde yaptım hafif ten biraz koyu bir siliklik. Pcosum var ama adetlerim düzenlidir günü gününe olur. Bu ay a kadar da silikler hep çok silikti. Kafam karıştı. İlk fotoğraf Salı - İkinci ve Üçüncü fotoğraf Çarşamba - son fotoğraf da bugün
İkisini de değerlendirdimm inşallahcanım bence sen iki kere yumurtladın bence ya salı günkü fotoğraf pik gibi duruyor çünkü. iki yumurtlamayı da değerlendirdiysen inş ikiz olur :)
inş bat ne zaman? ay böyle beklemesi de zor ama ben bu ay saldım olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım, her şeyin hayırlısıİkisini de değerlendirdimm inşallah
En güzeli salmak aslndainş bat ne zaman? ay böyle beklemesi de zor ama ben bu ay saldım olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım, her şeyin hayırlısı
Her şeyin hayırlısıinş bat ne zaman? ay böyle beklemesi de zor ama ben bu ay saldım olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım, her şeyin hayırlısı
Çatlamış bence 2 yse dediğinnKızlarım baksanıza bugün daha çok koyulaşır diye bekliyordum ama çatlamış mı sizce? Yoksa hala pik mi? 1 gün, 2 bugün . Çatlamışsa da 16-17-18-20 Aralık değerlendirmiştim dün boşşansım hala var dimi ya
Oluyor. İçindeki idrar buharlaştıkça daha fazla lh gibi algılayıp koyulaşıyor. 10-15 dk olana kadar baz alabilirsinizHanımlar laboquick marka ovülasyon testi kullanıyorum. İlk beş dakika içerisindeki durumu baz alıyorum ama gün içerisinde daha koyu görünüyor. Sizin de öyle oluyor mu yoksa testler bozuk olabilir mi
Anladım teşekkür ederimOluyor. İçindeki idrar buharlaştıkça daha fazla lh gibi algılayıp koyulaşıyor. 10-15 dk olana kadar baz alabilirsiniz
Şuan pik kuzumKızlar reglin 13. Günü çatlama görmüştüm ama şu an tekrar t cizgisi koyu gibi hangisini baz alacağım şaşırdım valla. Sizce şu an pik mi
Merhaba . Hayırlı olsun. Kayganlaştırıxı kıllanıyor muydunuzKızlarrr hamileyimmm
Creavit Folic kullanıyorum aylardır. Bir zararını görmedimKızlar folik asit kullanıyor musunuz? Benim doktor bana folbiol vermişti ama internetten araştırdım aktif folat içeren takviyeler kullanın falan yazıyor ve bu ilacın fazla olduğu söyleniyor. Doktorda 1 tane olduğu için burada başka tavsiye alamadım. Kafama göre folik asit de almak istemiyorum zararı olur mu diye de korkuyorum
Benim 30 gün döngü genelde 19. Gün yumurtlama görüyorum hep canım 11.12 gün sonrada regl oluyor. Belli olmuyor hiç olabilir 17. Günü de görebilirsin.Hanımlar düzenli regl olup (27-28 gün) reglin 17. Günü yumurtlama göreniniz oldu mu
Canım valla bende doktora gittim o da test yapmadan kafasına göre şunu kullan dedi. Sonra eczaneye danıştım doktorun dediği yoktu elenetal 1 i önerdi. Folic ve birçok vitamini de içinde barındırıyor. Memnunum ben.Kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Benim doktor bana folbiol vermişti ama internetten araştırdım aktif folat içeren takviyeler kullanın falan yazıyor ve bu ilacın fazla olduğu söyleniyor. Doktorda 1 tane olduğu için burada başka tavsiye alamadım. Kafama göre folik asit de almak istemiyorum zararı olur mu diye de korkuyorum
Canım bana da çatlamış gibi geldi değerlendirdim bakalım ama çatlama ağrım hala geçmedi. Yumurtlamayı değerlendiriyoruz diye böyle oluyor sanırım anlamadımÇatlamış bence 2 yse dediğinn