Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bence sen iki kere yumurtladın bence ya salı günkü fotoğraf pik gibi duruyor çünkü. iki yumurtlamayı da değerlendirdiysen inş ikiz olur :)

Kızlarım baksanıza bugün daha çok koyulaşır diye bekliyordum ama çatlamış mı sizce? Yoksa hala pik mi? 1 gün, 2 bugün . Çatlamışsa da 16-17-18-20 Aralık değerlendirmiştim dün boş şansım hala var dimi ya

Eklentiler

• A98FC1D7-EB1E-46DF-9761-FB4807ACEAE3.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 30
  • CE37D11F-8AF9-4968-B920-CFE79AC193B3.jpeg
    93,5 KB · Görüntüleme: 31
Hanımlar laboquick marka ovülasyon testi kullanıyorum. İlk beş dakika içerisindeki durumu baz alıyorum ama gün içerisinde daha koyu görünüyor. Sizin de öyle oluyor mu yoksa testler bozuk olabilir mi

Hanımlar laboquick marka ovülasyon testi kullanıyorum. İlk beş dakika içerisindeki durumu baz alıyorum ama gün içerisinde daha koyu görünüyor. Sizin de öyle oluyor mu yoksa testler bozuk olabilir mi
Oluyor. İçindeki idrar buharlaştıkça daha fazla lh gibi algılayıp koyulaşıyor. 10-15 dk olana kadar baz alabilirsiniz

Kızlar reglin 13. Günü çatlama görmüştüm ama şu an tekrar t cizgisi koyu gibi hangisini baz alacağım şaşırdım valla. Sizce şu an pik mi

Eklentiler

• IMG_20231223_152858.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Benim doktor bana folbiol vermişti ama internetten araştırdım aktif folat içeren takviyeler kullanın falan yazıyor ve bu ilacın fazla olduğu söyleniyor. Doktorda 1 tane olduğu için burada başka tavsiye alamadım. Kafama göre folik asit de almak istemiyorum zararı olur mu diye de korkuyorum

Creavit Folic kullanıyorum aylardır. Bir zararını görmedim

Canım valla bende doktora gittim o da test yapmadan kafasına göre şunu kullan dedi. Sonra eczaneye danıştım doktorun dediği yoktu elenetal 1 i önerdi. Folic ve birçok vitamini de içinde barındırıyor. Memnunum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…