- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.641
Ahh yavrucum azıcık düşünmesek oluruna bıraksak aslında harika olacak ama ben kendi adıma beceremiyorumYorulduk be balım kendim delirdim yetmedi herifi de delirtecem bu gidişle
Selam canm hoşgeldin vlla topik kurucusu şehriban arkadaşmz ama onun da teli bozuktu bir süredir giremiyor burayaBeni de ekler misiniz? Sat 5 Aralık Bat 2 ocak
Maşallah maşallah hadi hayırlısı inşalah güzel haberler alalımBu dünki testim. Bugün de çatlama gördüm
Ayyy çok sevindim dualarım seninleinşallah olucak bencede boşuna görmemiştim seni rüyamda bende iyiyim canım geçen ay çok belirtili umut doluydu maalesef olmamıştı bu ay bende yumurta takibi yaptırıcam bence çatlamıyor
Nasıl süreç ilerlicek peki ne zaman test inşallah
Ben jel kullanıyorum hem zararı yok spermleri yumurtaya daha hızlı taşıyor hemde bende kayganlaştırıcı görevi görüyorYok canım kullanmadım sormadımda açıkcası
Bende daha once kullanmstm hatta bir gebenın günlüğünden almıştım:)Ben jel kullanıyorum hem zararı yok spermleri yumurtaya daha hızlı taşıyor hemde bende kayganlaştırıcı görevi görüyor
Bence değerlendir. Yarın tekrar test yap kuzumKızlarım selam bu ay ovülasyon yapmayacağım demiştim ama bugün bir tane yapayım dedim döngümün 16. Günü bugün neredeyse eşit koyulukta ikisi de. Geçen ay da 16. Gün böyleydi 17. Gün T daha koyu oldu 18. Gün eşitlendi. 19.gün tamamen çatladı. Önümde 2-3 günlük bi süreç var. Reglim bitiğinden beri 1 boş 1 dolu gidiyorum. Dün değerlendirmiştim sizce bugün değerlendireyim mi? 3 gün üst üste çok olmayacak mı? Ya da hangi günleri değerlendireyim?
Yarın iyice pik olacak bence sonra bir de çatladığı gün. Dün de değerlendirmiştim 4 gün üst üste çok değil mi ya? Sperm kalitesi açısındanBence değerlendir. Yarın tekrar test yap kuzum
Yarın iyice pik olacağı kesinse bugünü boş geç yarın değerlendir. Çünkü ben bunu pik gibi gördüm o yüzden söyledim. Ama koyulaşabilir haklısınYarın iyice pik olacak bence sonra bir de çatladığı gün. Dün de değerlendirmiştim 4 gün üst üste çok değil mi ya? Sperm kalitesi açısından
benim geçen ayda öyle oldu kuzum. eşitleniyor sonra t daha da koyulaşıyor ertesi gün. çatlama günü de baya ağrım olur. bugün yok herhangi bir şey.. inş çatlamamıştır. akşam tekrar test yapacağım bakalım. Bugün ve yarın değerlendirsem yeter ya ay yemin ederim enerji kalmadıYarın iyice pik olacağı kesinse bugünü boş geç yarın değerlendir. Çünkü ben bunu pik gibi gördüm o yüzden söyledim. Ama koyulaşabilir haklısın
Benimde öyle oldu ya önce pik oldu. Ertesi gün çatladı sonra tekrar koyulaştıbenim geçen ayda öyle oldu kuzum. eşitleniyor sonra t daha da koyulaşıyor ertesi gün. çatlama günü de baya ağrım olur. bugün yok herhangi bir şey.. inş çatlamamıştır. akşam tekrar test yapacağım bakalım. Bugün ve yarın değerlendirsem yeter ya ay yemin ederim enerji kalmadı
ya benim önce eşitleniyor sonra iyice koyulaşıyor ondan sonrada çatlıyor ama çatladıktan sonra tekrar koyulaşmadı hiç. Belki tekrar yumurtluyorsundur?Benimde öyle oldu ya önce pik oldu. Ertesi gün çatladı sonra tekrar koyulaştı
Muhtemelen öyle oldu arka arkaya yumurtladım sanırım. Çatladıktan sonra tekrar koyulaşma yapmaz artık test yapmana gerek yok :)ya benim önce eşitleniyor sonra iyice koyulaşıyor ondan sonrada çatlıyor ama çatladıktan sonra tekrar koyulaşmadı hiç. Belki tekrar yumurtluyorsundur?
aynen ya bir 1 ay içinde 2 kere yumurtlamazsam tabi. Bugün inş tam piktir bakalım. Ya çatladı ya iyice pik oldu süprizzzz :)Muhtemelen öyle oldu arka arkaya yumurtladım sanırım. Çatladıktan sonra tekrar koyulaşma yapmaz artık test yapmana gerek yok :)
Canım dün degerlendirdıysen benceee bgn bekle, zaten spermler 72 saat mi ne yaşıyormus ya..Kızlarım selam bu ay ovülasyon yapmayacağım demiştim ama bugün bir tane yapayım dedim döngümün 16. Günü bugün neredeyse eşit koyulukta ikisi de. Geçen ay da 16. Gün böyleydi 17. Gün T daha koyu oldu 18. Gün eşitlendi. 19.gün tamamen çatladı. Önümde 2-3 günlük bi süreç var. Reglim bitiğinden beri 1 boş 1 dolu gidiyorum. Dün değerlendirmiştim sizce bugün değerlendireyim mi? 3 gün üst üste çok olmayacak mı? Ya da hangi günleri değerlendireyim?
cnım 20'si değerlendirmiştim dünü boş bıraktım. Bugün ya iyice pik olacak ya çatlayacak. bi aksilik falan çıkmazsa bugün ve yarını değerlendireceğim :)Canım dün degerlendirdıysen benceee bgn bekle, zaten spermler 72 saat mi ne yaşıyormus ya..
Yarn değerlendir diyeeeee düşünüyorum ben
Haa tmm canmm mademmcnım 20'si değerlendirmiştim dünü boş bıraktım. Bugün ya iyice pik olacak ya çatlayacak. bi aksilik falan çıkmazsa bugün ve yarını değerlendireceğim :)
Valla canm bence bize sorduklarını ebru ablaya sor inan kafam karıştıKızlar bir şey dicem. 16 Aralık Cumartesi piktim. Pazar çatladım. Hatta birgebeningunlugunden alıyorum testleri ebru abladan o da tekrar test yapma kuzum çatlamış dedi. Pazar-Pazartesi silikti. Sonra ben yine salı test yaptım tekrar pik oldu. Tekrar yumurtlamışım ama test evet çatladı ama bu zamana kadar testlerim hep hafif silik olurdu. Şimdi tekrar yaptım dünde yaptım hafif ten biraz koyu bir siliklik. Pcosum var ama adetlerim düzenlidir günü gününe olur. Bu ay a kadar da silikler hep çok silikti. Kafam karıştı. İlk fotoğraf Salı - İkinci ve Üçüncü fotoğraf Çarşamba - son fotoğraf da bugün
Ebru abla da çatlama diyor. Ama tabi geçen ayki testlere göre bunlar daha belirgin. Geçen aylardan olsa atacaktım. Benimde kafam karışıyor. Çatlama gördüm. 2 ay önce kullandım ve seans aldım. Olmadı ama dediklerini o ay uygulayamadım geçen ay ovulasyon yapmadım. Bu ay başladım tekrar. Ama balıkyagı folikasit ini aylardır kullanıyorum jelini de bu ay değerlendirdimValla canm bence bize sorduklarını ebru ablaya sor inan kafam karıştı
Çünkü bu testlere göre de salı pik diğer gün çatlama gibii
Bu arada ebru ablanın testlerini ne zmndr deniyorsun
Ben 3 ay denedim, jellerini aldım balık hapını ve magnezyum unu aldım ama 5 aydr hiç fayda görmedim
Oysa kı ne cok hamile kalanlar var sayfasnda
Valla bebeim sen az once sorduklarını birde ebru ya yaz bakalımEbru abla da çatlama diyor. Ama tabi geçen ayki testlere göre bunlar daha belirgin. Geçen aylardan olsa atacaktım. Benimde kafam karışıyor. Çatlama gördüm. 2 ay önce kullandım ve seans aldım. Olmadı ama dediklerini o ay uygulayamadım geçen ay ovulasyon yapmadım. Bu ay başladım tekrar. Ama balıkyagı folikasit ini aylardır kullanıyorum jelini de bu ay değerlendirdim
Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin :)Valla bebeim sen az once sorduklarını birde ebru ya yaz bakalım
Şimdi yanlş yönlendirmek istemem seni de
İnsallah bu ay olur kavuşursun yavruna
Ben aşılama tedavisine başladm:))