-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.621
Hayırlı uğurlu olsun canm senin yumurtlama testleri koyuydu hep demiştik hamile olabilir misin diye değil miKızlarrr hamileyimmm
Amin sağol aynen söyledikleriniz hepsi doğru geç döllenme olduRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsiz altı gün reglim geçti ama testim negatif çıktı demiştiniz değil mi regle beş gün kala galiba yumurtlama gördüm yazmıştınız,geç döllenmeden kaynaklıymış değil mi
Evet hep diyordunuzHayırlı uğurlu olsun canm senin yumurtlama testleri koyuydu hep demiştik hamile olabilir misin diye değil mi
Bize sürecinden bahseder misin rica etsemEvet hep diyordunuz
Bundan sonrası da umutla güzellikle geçsin inşallahAmin sağol aynen söyledikleriniz hepsi doğru geç döllenme oldu
T cizgisi de baya koyu görünüyor fotoğraftan eğer öyleyse şu an pik durumda ve çatlama yarın olabilirBu dünki testim. Bugün de çatlama gördüm
Teşekkür ederim. Test düne aitti. Bugün çatlama gördüm :)T cizgisi de baya koyu görünüyor fotoğraftan eğer öyleyse şu an pik durumda ve çatlama yarın olabilir
Biz 2 aydır deniyoruz bebek yapmayı 2 ay olmadı ben kadın doğuma gittim doktor bi sorun gözükmüyor dedi o gün eve geldim birden bacaklarım ağrıdı vucüt ısım yükseldi ve yumurta akı gibi bişey aktı öncedende araştırmıştım bu ovulasyon testlerini neyse koşa koşa eczaneye gittim denedim testi adete 5 gün kala çift çizgi çıktı bende o 2 günü değerlendirdim ilk defa yapmıştım ovulasyon testini sonra zaten adetten 6 gün geçti gebelik testi yaptım negatif 9 gün sonra yaptım gene test yine negatif bugün adetin 11 nci günü geçikmesi bugün denedim pozitif çıktı aşırı bi şekilde karın ağrım birde bel ağrım vardı öylede tahmin ettim o şekil yaniBize sürecinden bahseder misin rica etsem
Çok sevindim rabbim sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin hem Çok değilmiş zaten 2 ay denemişsinBiz 2 aydır deniyoruz bebek yapmayı 2 ay olmadı ben kadın doğuma gittim doktor bi sorun gözükmüyor dedi o gün eve geldim birden bacaklarım ağrıdı vucüt ısım yükseldi ve yumurta akı gibi bişey aktı öncedende araştırmıştım bu ovulasyon testlerini neyse koşa koşa eczaneye gittim denedim testi adete 5 gün kala çift çizgi çıktı bende o 2 günü değerlendirdim ilk defa yapmıştım ovulasyon testini sonra zaten adetten 6 gün geçti gebelik testi yaptım negatif 9 gün sonra yaptım gene test yine negatif bugün adetin 11 nci günü geçikmesi bugün denedim pozitif çıktı aşırı bi şekilde karın ağrım birde bel ağrım vardı öylede tahmin ettim o şekil yani
Ben ovulasyondan takip ettim oda şans eseri hiç tahmin edemezdim adete 5 gün kala çatlama olcağnı ilk defa yapmıştım ovulasyon testi ve o gün çift çizgi çıktıBundan sonrası da umutla güzellikle geçsin inşallahdarısı hayırlısıyla bizlerin başına diyelim bu arada ovülasyonla mı takip ettiniz siz de ve sadece regle yakın zamanda mı pik gördünüz bazı kadınlarda nadiren de olsa bir ay içerisinde iki kere yumurtlama olabiliyormuş
Evet amin allah isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim rabbim sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin hem Çok değilmiş zaten 2 ay denemişsin
Süper o zaman inşallah güzellikle hayırla sonuçlanırTeşekkür ederim. Test düne aitti. Bugün çatlama gördüm :)
Dün doktora gittim. Kayganlaştırıcıyı da sordum zararı yok dediyok canım,zaten griserol hariç kayganlaştırıcıların içeriğindeki başka yapılarda engel oluyor olabilir. Bi kadın doğumdan randevu al eminim o sana ürün önerecektir.
Kayganlaştırıcı spermleri öldürüyor diye yazıyordu buradaki gruplardaDün doktora gittim. Kayganlaştırıcıyı da sordum zararı yok dedi
Kafam kayganlaştırıcıya takıldı maalesef/ siz kullankyor musunuz ? Ya da doktora hiç sordunuz mu
Selam güzelimmmmm başladm dün aksam iğnelere tatlım eşim saolsun yaptı:))
Bakalım hayırlısı inşallah yaa
Umutluyum Rabbim yardım etsin artk
Senden naber