Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin sağol aynen söyledikleriniz hepsi doğru geç döllenme oldu

Amin sağol aynen söyledikleriniz hepsi doğru geç döllenme oldu
Bundan sonrası da umutla güzellikle geçsin inşallah darısı hayırlısıyla bizlerin başına diyelim bu arada ovülasyonla mı takip ettiniz siz de ve sadece regle yakın zamanda mı pik gördünüz bazı kadınlarda nadiren de olsa bir ay içerisinde iki kere yumurtlama olabiliyormuş

Bize sürecinden bahseder misin rica etsem
Biz 2 aydır deniyoruz bebek yapmayı 2 ay olmadı ben kadın doğuma gittim doktor bi sorun gözükmüyor dedi o gün eve geldim birden bacaklarım ağrıdı vucüt ısım yükseldi ve yumurta akı gibi bişey aktı öncedende araştırmıştım bu ovulasyon testlerini neyse koşa koşa eczaneye gittim denedim testi adete 5 gün kala çift çizgi çıktı bende o 2 günü değerlendirdim ilk defa yapmıştım ovulasyon testini sonra zaten adetten 6 gün geçti gebelik testi yaptım negatif 9 gün sonra yaptım gene test yine negatif bugün adetin 11 nci günü geçikmesi bugün denedim pozitif çıktı aşırı bi şekilde karın ağrım birde bel ağrım vardı öylede tahmin ettim o şekil yani

Çok sevindim rabbim sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin hem Çok değilmiş zaten 2 ay denemişsin

Ben ovulasyondan takip ettim oda şans eseri hiç tahmin edemezdim adete 5 gün kala çatlama olcağnı ilk defa yapmıştım ovulasyon testi ve o gün çift çizgi çıktı

Selam güzelimmmmm başladm dün aksam iğnelere tatlım eşim saolsun yaptı:))
Bakalım hayırlısı inşallah yaa
Umutluyum Rabbim yardım etsin artk
Senden naber

Ayyy çok sevindim dualarım seninle inşallah olucak bencede boşuna görmemiştim seni rüyamda bende iyiyim canım geçen ay çok belirtili umut doluydu maalesef olmamıştı bu ay bende yumurta takibi yaptırıcam bence çatlamıyor

Nasıl süreç ilerlicek peki ne zaman test inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…