Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam güzelimmmmm başladm dün aksam iğnelere tatlım eşim saolsun yaptı:))
Bakalım hayırlısı inşallah yaa
Umutluyum Rabbim yardım etsin artk
Senden naber
Öncelikle hayırlı olsun hayırlı sonuçlansın diyelim🤗 bir beslenme programı var mı yumurtlama çatlama tutunma için

Kafam kayganlaştırıcıya takıldı maalesef/ siz kullankyor musunuz ? Ya da doktora hiç sordunuz mu
canım griserol bazlı kayganlaştırıcıların spermi yavaşlattığı söyleniyor. Doktoruna danışman gerek onu o sana içeriğe göre marka önerebilir. En iyisi kullanmamak aslında ön sevişmeyi vs uzun tutmayı deneyin biraz erkeğe iş düşüyor

canım griserol bazlı kayganlaştırıcıların spermi yavaşlattığı söyleniyor. Doktoruna danışman gerek onu o sana içeriğe göre marka önerebilir. En iyisi kullanmamak aslında ön sevişmeyi vs uzun tutmayı deneyin biraz erkeğe iş düşüyor
Sizin bikdiğiniz var mı griserol içermeyen :(

Oyyy hadii hayırlı haberler tatlımmmmm
Valla dün çatlama olduğunu düşünerek değerlendirdik bugünü de değerlendirmek gerekir mi normalde pik olduğu günler ve çatlama olduğu gün yeterli değil mi 😅

Eklentiler

• IMG_20231220_150603.jpg
    IMG_20231220_150603.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 30
Valla dün çatlama olduğunu düşünerek değerlendirdik bugünü de değerlendirmek gerekir mi normalde pik olduğu günler ve çatlama olduğu gün yeterli değil mi 😅
Dün aynı idrarla aynı zamanda iki test yaptım ikisi farklı gibi çıktı emin olamadım ben ya

Eklentiler

• IMG_20231219_151612.jpg
    IMG_20231219_151612.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlarrr hamileyimmm
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤗 siz altı gün reglim geçti ama testim negatif çıktı demiştiniz değil mi regle beş gün kala galiba yumurtlama gördüm yazmıştınız,geç döllenmeden kaynaklıymış değil mi😊

Back