-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.601
Öncelikle hayırlı olsun hayırlı sonuçlansın diyelimSelam güzelimmmmm başladm dün aksam iğnelere tatlım eşim saolsun yaptı:))
Bakalım hayırlısı inşallah yaa
Umutluyum Rabbim yardım etsin artk
Senden naber
canım griserol bazlı kayganlaştırıcıların spermi yavaşlattığı söyleniyor. Doktoruna danışman gerek onu o sana içeriğe göre marka önerebilir. En iyisi kullanmamak aslında ön sevişmeyi vs uzun tutmayı deneyin biraz erkeğe iş düşüyorKafam kayganlaştırıcıya takıldı maalesef/ siz kullankyor musunuz ? Ya da doktora hiç sordunuz mu
Sizin bikdiğiniz var mı griserol içermeyencanım griserol bazlı kayganlaştırıcıların spermi yavaşlattığı söyleniyor. Doktoruna danışman gerek onu o sana içeriğe göre marka önerebilir. En iyisi kullanmamak aslında ön sevişmeyi vs uzun tutmayı deneyin biraz erkeğe iş düşüyor
Amin amin güzelim yaa çok saolasnÖncelikle hayırlı olsun hayırlı sonuçlansın diyelimbir beslenme programı var mı yumurtlama çatlama tutunma için
17-18- 19 değerlendirdim bakalım nasipse inşallah tutar diyelim
yok canım,zaten griserol hariç kayganlaştırıcıların içeriğindeki başka yapılarda engel oluyor olabilir. Bi kadın doğumdan randevu al eminim o sana ürün önerecektir.Sizin bikdiğiniz var mı griserol içermeyen
Valla dün çatlama olduğunu düşünerek değerlendirdik bugünü de değerlendirmek gerekir mi normalde pik olduğu günler ve çatlama olduğu gün yeterli değil miOyyy hadii hayırlı haberler tatlımmmmm
Dün aynı idrarla aynı zamanda iki test yaptım ikisi farklı gibi çıktı emin olamadım ben yaValla dün çatlama olduğunu düşünerek değerlendirdik bugünü de değerlendirmek gerekir mi normalde pik olduğu günler ve çatlama olduğu gün yeterli değil mi
AaaaaaaaaaaaaaKızlarrr hamileyimmm
Beybisi zaten yumurtlama oncesi ve pik onemlı sanrımValla dün çatlama olduğunu düşünerek değerlendirdik bugünü de değerlendirmek gerekir mi normalde pik olduğu günler ve çatlama olduğu gün yeterli değil mi
Teşekkür ederimAaaaaaaaaaaaaa
Nasl güzel bir haber Gamzem
Gözünüz aydınnnn
Amin be Gamzem inşallahTeşekkür ederimallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sen ovls takıbımı yapmstn gamzem peki?Teşekkür ederimallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bol bol edicem dua inşallahAmin be Gamzem inşallah
Bende tedavi sürecindeyim unutmazsan dualarına kat beni de
Adım seda☺☺
evet ordan takip edip yaptımSen ovls takıbımı yapmstn gamzem peki?
Bol bol edicem dua inşallah
Allah'ım razı olsun sendenevet ordan takip edip yaptım
amin sağolAllah'ım razı olsun senden
Benimde duam Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Yorulduk be balım kendim delirdim yetmedi herifi de delirtecem bu gidişleBeybisi zaten yumurtlama oncesi ve pik onemlı sanrım
Ama size isterseniz yine yapın
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlarrr hamileyimmm