-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.561
Bu arada müsait olsam bugünü de değerlendirirdim ama malesef ameliyat sonrası kendimi zorlamak istemiyorum. büyük ihtimal bir kaç gün pik olup üç dört gün sonra çatlama görünecek ben de bir nevi çatlamaya yakınken olsun istediğim için soruyorum. Şu an tam pik olmuş mu diye emin olamadığım için sorayım dedimHanımlar reglin onuncu günü bugün t koyu ama istenilen koyulukta mı emin olamadım. Bir bakabilir misiniz?
Hepsi pik gorunuyorHanımlar reglin onuncu günü bugün t koyu ama istenilen koyulukta mı emin olamadım. Bir bakabilir misiniz?
Evet yeterli koyulukta degil ama yumurtlamaya yakin yarin muhtemelen ya pozitif olur yada t cizgisi tam pik olabilir .. umarim mucizler bizimle olur..Hanımlar reglin onuncu günü bugün t koyu ama istenilen koyulukta mı emin olamadım. Bir bakabilir misiniz?
Vajinusmus yendiginiz icin tebrik ederim .. zor bir surec arkadaslarimdan biliyorum..Arkadaşlar merhaba herkese . Ben 5 ay önce evlendim. İlk dönenler vajinismus vardı. Onu atlattım. Korunuyorduk. Şimdi artık çocuk düşüneceğiz . Ben biraz kaygılı kuygulu bir insanım o yüzfen olacaksa hemen ilk aylardaki denememde olsun istiyorum yoksa strese falan girerim o da kötü etkiler. O yüzfen tecrübeli arkadaşlara spruyorum, ne yapmam gerekiyor ? Daha önce kontrol e gitmiştim herhangi bir sorunum yok çocuk için . Millet ilk aydan hamile kalıyor mesela . Bende kalabilir miyim? Bunun için ne yapayım?
İnşallahEvet yeterli koyulukta degil ama yumurtlamaya yakin yarin muhtemelen ya pozitif olur yada t cizgisi tam pik olabilir .. umarim mucizler bizimle olur.
Teşekkür ederim cevabınız için. Peki kayganlaştırıcı çocuğa engel midir ?Vajinusmus yendiginiz icin tebrik ederim .. zor bir surec arkadaslarimdan biliyorum..
Oncelikte malesefki ilk ay hemen gebe kalinmiyor ama bu demek degil ki sen hemen gebe kalabilirsin olabilir bu tamamen sans isi..
Ovülasyin testi önerirrim ve oncelik folik asit takviyesi kullnman lazim laboquick testlerden alabilirsiniz.. c ile t cizgisi ayni koyulukta olursa pozitif .. t cizgisi c cizgisinden daha kiirmizi koyu olursa pik demektir.. buda demek oluyrki yumurtlamaya hazirsin demektir pozitif gunu degerlendiriyruz .. ertesi gun silik olursa t cizgisi bunuda catlama olarak adlandiriliyor ogunude degerlendiriyoruz..
Ama ovü testi tamamen lh hormonu ile algiliyor idrar ile bu senin kaliteli yumurtladihin anlamina gelmiyor.. kaliteli yumurtladigini anlamak icin pik pozitif gunu kandan estradiol baktiryrsun.. degerim 170 ve 200 arasi ise kaliteli yumurtlma olmus demektir tabiki birde yumurtlamadan 7.8.9 gunu progesteron hormonu var oda 3.ile 10 degeri cikmissa yumurtan saglikli bir seklde catlamis anlamina geliyor ..
Bunlari anlatmamin sebebi hemen olmadiginda suphe etme bu dediklerimi yapabilirsin stres olma desemede stres olunuyor..
Bir baska yintemde servikal mukus yintemi servikal mukus senin yumurtlamya yakin olduhunu soluyor.. o akinti oldugu gunleride degerlendirebilirsin..
Umarim mucizeler bizimle olur..
Bence engelleyebilir icinde ne oldugunu bilmediginuz seyleri kullanmasaniz iyi olurTeşekkür ederim cevabınız için. Peki kayganlaştırıcı çocuğa engel midir ?
Peki bi şey sorcam . Aynı ay hatta bizden 2 ay sonra evlenen arkadaşlarımızdan 3 kişi hamile . Bu insanlar işk zamandan ovulasyon takibi mi yapıyor ? Ya da ne bilim folik mi kullanıyr ? Hani nasıl öyle direkt hamile kalıyorlar ? O yüzdrn ben korumayı yeni bırakcam . Bende onlar gibi direkt salsam hamile kalmaz mıyım zaten ? Hani bi kaç ay bu şemilde akışına bıraksam ve olmazsa o zaman ovulasyonnuş folikmiç o toplara o zaman mı girsemBence engelleyebilir icinde ne oldugunu bilmediginuz seyleri kullanmasaniz iyi olur
OLabilir neden olmasin ama her insan bir degil bizlerde hemen gebe kaliriz diye girdik bu yola ama uzun zamandr gerceklesmedi malesef.. onu demek istiyrum ama seni de ole olcak diye birsey yok umarim hic ugrasmadan gebe kalabilirsin emin ol hepimiz burdakiler heo ole isterdik ..ama olmayinca malesef baska seyler denemk zorunda kaldik heo bir umut halindeyiz.. izaman akintini takip edebilirsin servikal mukus zamanlarini insternette bununla ilgili videolar var .. yada reglin biter bitmez gün asiri iliskiye girebilirsiniz.. belki tutar bilemeyiz umarim mucizler bizimle olurPeki bi şey sorcam . Aynı ay hatta bizden 2 ay sonra evlenen arkadaşlarımızdan 3 kişi hamile . Bu insanlar işk zamandan ovulasyon takibi mi yapıyor ? Ya da ne bilim folik mi kullanıyr ? Hani nasıl öyle direkt hamile kalıyorlar ? O yüzdrn ben korumayı yeni bırakcam . Bende onlar gibi direkt salsam hamile kalmaz mıyım zaten ? Hani bi kaç ay bu şemilde akışına bıraksam ve olmazsa o zaman ovulasyonnuş folikmiç o toplara o zaman mı girsem
T cizgisi silikleşmeye başlamış 15 aralık sabahkinde dünü ve bugünü değerlendirdiyseniz tutar inşallahEskiden yeniye doğru sıralaması
Sizin aşılama ne oldu yapabildiniz miKızlar bende stres yaptm şu reglim hala gelmedi bugün günüm, günlerdir agrm sızımda var
Hayır yarn için doktor randevum var aşılama için
Anam herşey mi ters gider yaa
Canım henüz yumurtlama yok bence ikisinin aynı koyulukta ya da t nin daha koyu olması lazım bugün yarın olur gibi ama bırakma testleri yapmayıHanımlar reglin onuncu günü bugün t koyu ama istenilen koyulukta mı emin olamadım. Bir bakabilir misiniz?
yaşınınz kaç bilmiyorum ama ilk bir kaç ay akışına bırakın ovülasyonu da bir kaç aydan sonra deneyebilirsiniz. tamamen şans işi hemen de olabilir bekletebilir de. Ama folik asit mutlaka kullanmaya başlayın. Kolay gebe kalmanız için değil olursa bebeğin gelişimi için folik asit depolarınız iyi olmuş olsun.Peki bi şey sorcam . Aynı ay hatta bizden 2 ay sonra evlenen arkadaşlarımızdan 3 kişi hamile . Bu insanlar işk zamandan ovulasyon takibi mi yapıyor ? Ya da ne bilim folik mi kullanıyr ? Hani nasıl öyle direkt hamile kalıyorlar ? O yüzdrn ben korumayı yeni bırakcam . Bende onlar gibi direkt salsam hamile kalmaz mıyım zaten ? Hani bi kaç ay bu şemilde akışına bıraksam ve olmazsa o zaman ovulasyonnuş folikmiç o toplara o zaman mı girsem
Bugün pik gibi bakalım sonraki günler nasıl olacakCanım henüz yumurtlama yok bence ikisinin aynı koyulukta ya da t nin daha koyu olması lazım bugün yarın olur gibi ama bırakma testleri yapmayı
Selam canm Cumartesi gidecektim doktora ama reglim gelmedi geciktiSizin aşılama ne oldu yapabildiniz mi
Hadi hayırlısı ile güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinleSelam canm Cumartesi gidecektim doktora ama reglim gelmedi gecikti
Bgn gidecegim nasipse başlayacagız tedaviye
Amin bebeğim aminHadi hayırlısı ile güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle