- Konu Sahibi sehribann16
- #3.581
Amin inşallahAmin bebeğim amin
Hepimiz güzel haberler alalım inşallah yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahAmin bebeğim amin
Hepimiz güzel haberler alalım inşallah yaa
Öncelikle teşekkür ederim hemen dönüş yaptığınız için Dün t çizgisi daha koyuydu,değerlendirdimbugün de ikisi aynı koyulukta gibi geldi akşam tekrar test yapacağım çatlama olmuş mu diye ama bugünü ve çatlamayı görene kadarki günleri değerlendirmeye çalışacağımSanki bugün pik gibi canm
Değerlendir:))
Evet sağlık ocağına aç karnına giderseniz yapıyorlaar her şehir aynı mıdır bilmiyorum ama en geç sabah ona kadar süresi var galiba onun daKızlar kan tahlilini sağlık ocağında mı yaptırıyorum?
Peki yaptıktan sonra sonuçları kadın doğumdan mı öğreniyormEvet sağlık ocağına aç karnına giderseniz yapıyorlaar her şehir aynı mıdır bilmiyorum ama en geç sabah ona kadar süresi var galiba onun da
Ne demek rica ederim canmÖncelikle teşekkür ederim hemen dönüş yaptığınız için Dün t çizgisi daha koyuydu,değerlendirdimbugün de ikisi aynı koyulukta gibi geldi akşam tekrar test yapacağım çatlama olmuş mu diye ama bugünü ve çatlamayı görene kadarki günleri değerlendirmeye çalışacağım
Ben 6 gün önce test yaptım negatif çıktı bugün adetim 3 gündür gecikiyor kan tahlili yaptırdım 0.5 çıktı hamilelik var mıdır yoksa belli olması için daha erken miBugün dokuzuncu günüm ve test böyle
Eğer geç döllenme (regle yakın bir döllenme) olduysa belki şu an tutunma aşamasında olabilir. İstiyorsanız inşallah öyledirBen 6 gün önce test yaptım negatif çıktı bugün adetim 3 gündür gecikiyor kan tahlili yaptırdım 0.5 çıktı hamilelik var mıdır yoksa belli olması için daha erken mi
Yok sağlık ocağındaki aile hekiminizden öğleden sonra sonuçları öğrenebilirsinizPeki yaptıktan sonra sonuçları kadın doğumdan mı öğreniyorm
İnşallah geç döllenme olmuştur ve bebiş tutunuyordurBen 6 gün önce test yaptım negatif çıktı bugün adetim 3 gündür gecikiyor kan tahlili yaptırdım 0.5 çıktı hamilelik var mıdır yoksa belli olması için daha erken mi
Sanki bugün pik gibi canm
Değerlendir:))
Arkadaşlar merhaba herkese . Ben 5 ay önce evlendim. İlk dönenler vajinismus vardı. Onu atlattım. Korunuyorduk. Şimdi artık çocuk düşüneceğiz . Ben biraz kaygılı kuygulu bir insanım o yüzfen olacaksa hemen ilk aylardaki denememde olsun istiyorum yoksa strese falan girerim o da kötü etkiler. O yüzfen tecrübeli arkadaşlara spruyorum, ne yapmam gerekiyor ? Daha önce kontrol e gitmiştim herhangi bir sorunum yok çocuk için . Millet ilk aydan hamile kalıyor mesela . Bende kalabilir miyim? Bunun için ne yapayım?
Kafam kayganlaştırıcıya takıldı maalesef/ siz kullankyor musunuz ? Ya da doktora hiç sordunuz muCankm bende aynı senin gibiydim ve doktor bir problem yok dedi ama 9 aydır ugraşıyorum inşallah sorun olmaz sende yumurtlama dönemini takip edip denk getirebilirsin
Dün ve bugün de pik gibi canım bence benim de geçen ay aynısı oldu yarın çatlama olur büyük ihtimalÖncelikle teşekkür ederim hemen dönüş yaptığınız için Dün t çizgisi daha koyuydu,değerlendirdimbugün de ikisi aynı koyulukta gibi geldi akşam tekrar test yapacağım çatlama olmuş mu diye ama bugünü ve çatlamayı görene kadarki günleri değerlendirmeye çalışacağım
Selam güzelimmmmm başladm dün aksam iğnelere tatlım eşim saolsun yaptı:))Canım nasılsın neler yapıyorsun sana selam veriyim istedim başladınmı aşılamaya :)
17-18- 19 değerlendirdim bakalım nasipse inşallah tutar diyelimDün ve bugün de pik gibi canım bence benim de geçen ay aynısı oldu yarın çatlama olur büyük ihtimal