- 13 Temmuz 2022
- 571
- 163
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.421
10-12 gün son yapabilirsiniz ama strese girmemek için 14 gün bekleyin zaten gebelik yoksa adet olursunuzEki Görüntüle 3350279
Kızlar adetim 3 gün geçikti adetime yakın ovulasyon testlerim böyle çıkmıştı o günleri değerlendirdim ne zaman gebelik testi yapmam lazım bilgisi olan var mı?
10-12 gün son yapabilirsiniz ama strese girmemek için 14 gün bekleyin zaten gebelik yoksa adet olursunuz
Ayyyyyy kızmmm tebrik ederimmm maşallah suphanallahCanım hayr oldu
Selam kuzu ben h. Sonları giremiyorum vlla işlerm cok oluyoBu grup çok fazla sessizleşti sanki hayrolsun kimse yok ortalikta
Sağol canım benim. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah. Kan verdim sonucu bekliyorum bakalımAyyyyyy kızmmm tebrik ederimmm maşallah suphanallah
Hayrlısı ile kucagına almayı nasıp etsn güzel Rabbimm
Herkesin sesi kesildi kimse bakmiyor artik sanırımSelam kuzu ben h. Sonları giremiyorum vlla işlerm cok oluyo
Ayy hadii inşallah güzel bir dger bekliyoruzzzSağol canım benim. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah. Kan verdim sonucu bekliyorum bakalım
Benimde 6. Günüm etken daha zaten akıntı göğüslerde hafif ağrı vs belirti oluyor adetin düzenliyse 10. Gün filan başla değilse 8. Günden itibaren başla istersenHanımlar ovülasyon testinde en erken reglin kaçıncı günü pik gördünüz,benim bugün altıncı günüm ve kanamam bitti gibi yarın hemen başlasam mı testlere yoksa biraz daha beklesem mi emin olamadım
Bence siz hamilesiniz ovulasyonlar da öyle duruyor adetiniz gecikmiş kan verdiniz miTamamdır teşekkürler
O zaman bizim satımız da batımız da aynıBenimde 6. Günüm etken daha zaten akıntı göğüslerde hafif ağrı vs belirti oluyor adetin düzenliyse 10. Gün filan başla değilse 8. Günden itibaren başla istersen
T çizgisi koyu olursa hamilelik olabilir diye biliyorum amaMaşallah kopkoyu hamile olabilir misin acaba
Adetim 3 gün gecikti kan vermedim dahaBence siz hamilesiniz ovulasyonlar da öyle duruyor adetiniz gecikmiş kan verdiniz mi
İnşallah kuzum 28 günde bir oluyorum genelde o yüzden dediğin gibi yumurtlama 14.güne filan denk geliyor yarın bi doktor kontrolüne gideceğim benimde çatlatma iğnesi yazıldı bu ay olmadı malesef adetim ona bağlı sanırım çok az geldi bi kontrole gideyim 8. Günden itibaren gün aşırı değerlendireceğim 5 kez kadar sonra iki günde bir şeklinde devam ederim sanırım bir yıldır uğraşıyorum artık rutin devam etmeyi düşünüyorum bıktım ovulasyon filanO zaman bizim satımız da batımız da aynıdüzenli benim adetim ama geçen ay niyetlendim regl biter bitmez iki gün test yaptım pik görememiştim. Sonraki gün de bartholin kisti ameliyatı oldum derken devam edemedim. Normalde benim de reglin 11,12 . Günleri yumurta akı kıvamında akıntım olurdu bu ay ameliyattan sonra akıntımı anlayamıyorum. O yüzden dedim ovülasyonla deneyeyim bakalım nasıl bir ay olacak,rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Neden bekliyorsun ki normal bi test yapsana yokmu elindeAdetim 3 gün gecikti kan vermedim daha
Canım ovulasyonla mı takip ettin kaç gün değerlendirdinSağol canım benim. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah. Kan verdim sonucu bekliyorum bakalım
Test yok şu an 3 4 gün önce yaptğmda negatif çıkmıştı ondan biraz daha beklemek istedim 2 hafta geçmesi gerekiyormuşNeden bekliyorsun ki normal bi test yapsana yokmu elinde