Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum 28 günde bir oluyorum genelde o yüzden dediğin gibi yumurtlama 14.güne filan denk geliyor yarın bi doktor kontrolüne gideceğim benimde çatlatma iğnesi yazıldı bu ay olmadı malesef adetim ona bağlı sanırım çok az geldi bi kontrole gideyim 8. Günden itibaren gün aşırı değerlendireceğim 5 kez kadar sonra iki günde bir şeklinde devam ederim sanırım bir yıldır uğraşıyorum artık rutin devam etmeyi düşünüyorum bıktım ovulasyon filan
Bu süreç gerçekten zor ne kadar takmayalım desek de olmuyor,ama her nasip vaktine esir gerçekten. Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah🙏Rabbim yardımcımız olsun umudumuzu kaybetmeyelim güzel olacak inşallah🤗

Test yok şu an 3 4 gün önce yaptğmda negatif çıkmıştı ondan biraz daha beklemek istedim 2 hafta geçmesi gerekiyormuş
Adetin düzenli mi peki yoksa bu tarz gecikmeler yaşıyormusun genelde yaşıyorsan bekle tabi bu ay bende üç gün önce yapmıştım negatif gördüm sonra adet oldum zaten ama ben dayanamazsın valla yinede ☺️

Bu süreç gerçekten zor ne kadar takmayalım desek de olmuyor,ama her nasip vaktine esir gerçekten. Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah🙏Rabbim yardımcımız olsun umudumuzu kaybetmeyelim güzel olacak inşallah🤗
Aynen kuzum ya kafamdan çıksın hatta eder gününü bile unutayım diyorum ama vücut işte karnın ağrıyor bir şey oluyor aklına geliyor zaten. Buraya da girmeyim diyorum yine de olmuyor

Canım ovulasyonla mı takip ettin kaç gün değerlendirdin
Hayır canım ovulasyonla takip etmedim. Regl bittikten sonra gün aşırı devam ettik benim yumurtama zamanı ağrım oluyor. Ağrı ve akıntıyı takip ederek 3 gün üst üste değerlendirdik. Muhtemelen çatlama öncesi çatlama günü ve sonrası oldu. Sonra 1-2 gün daha gün aşırı devam ettik o kadar

Aynen kuzum ya kafamdan çıksın hatta eder gününü bile unutayım diyorum ama vücut işte karnın ağrıyor bir şey oluyor aklına geliyor zaten. Buraya da girmeyim diyorum yine de olmuyor
Gerçekten öyle ben geçen ay regl sonrası bir kez denedim yumurtlama yok bir şey yok ama o ay başım mı dönmedi midem mi bulanmadı. Hamile miyim diye düşündüm durdum. Ameliyat olmuştum ilaç falan kullanmıştım. Binbir senaryo kurdum kendi kendime. Ama bu ay heyecanlıyım yine bir yerimde bir şey çıkmazsa başlayacağım inşallah testlere😅 En yakınlarımız dediklerimiz bile bizi anlamıyor,oluruna bırak demesi kolay onlar için. Ben de sürekli buraya bakarken buldum kendimi en son artık hesap açtım dedim hiç olmazsa benle bu durumu yaşayanlarla konuşurum onlara sorarım onlarla beklerim belki onlarla üzülüp onlarla sevinirim. İyi düşünelim iyi olsun 🙏

Hayır canım ovulasyonla takip etmedim. Regl bittikten sonra gün aşırı devam ettik benim yumurtama zamanı ağrım oluyor. Ağrı ve akıntıyı takip ederek 3 gün üst üste değerlendirdik. Muhtemelen çatlama öncesi çatlama günü ve sonrası oldu. Sonra 1-2 gün daha gün aşırı devam ettik o
Bende bu ay ovulasyon yapmayacağım zaten canım

Gerçekten öyle ben geçen ay regl sonrası bir kez denedim yumurtlama yok bir şey yok ama o ay başım mı dönmedi midem mi bulanmadı. Hamile miyim diye düşündüm durdum. Ameliyat olmuştum ilaç falan kullanmıştım. Binbir senaryo kurdum kendi kendime. Ama bu ay heyecanlıyım yine bir yerimde bir şey çıkmazsa başlayacağım inşallah testlere😅 En yakınlarımız dediklerimiz bile bizi anlamıyor,oluruna bırak demesi kolay onlar için. Ben de sürekli buraya bakarken buldum kendimi en son artık hesap açtım dedim hiç olmazsa benle bu durumu yaşayanlarla konuşurum onlara sorarım onlarla beklerim belki onlarla üzülüp onlarla sevinirim. İyi düşünelim iyi olsun 🙏
Kuzum evliliğin daha yeniyse bence gerçekten takma oluruna bırak derim. Ben mesela tesadüfen hamile kalanlara hayranım bende öyle hamile kalsam birden bire sevinsek ne güzel olur her ay aynı sıkıntı inşallah her şey güzel olur bu yıl hepimize

Bende bu ay ovulasyon yapmayacağım zaten canım
Ben geçen ay denedim ondan öncesindede denedim. Bizim bu ay 1 sene olacaktı işte. Şubat gibi aşılama düşünüyoduk. Yani bu ay salmıştım. Hiç aklım takılmadı. Stres yapmadım. Test yapmamın sebebi bile çekmecede görüp zaten yok son testimi de yapayım bitsin diyeydi. Ondada çift çizgi çıktı 😊

Kuzum evliliğin daha yeniyse bence gerçekten takma oluruna bırak derim. Ben mesela tesadüfen hamile kalanlara hayranım bende öyle hamile kalsam birden bire sevinsek ne güzel olur her ay aynı sıkıntı inşallah her şey güzel olur bu yıl hepimize
Dört yıl bitecek üç sene biz istemedik sonra da altı ay önce 18 hftlık gebeliğim sonlandırıldı. Yumurta kapıya dayanmış gibi hissediyorum yarım kalmış bir gebelik olunca daha çok strese girdim.

Ben geçen ay denedim ondan öncesindede denedim. Bizim bu ay 1 sene olacaktı işte. Şubat gibi aşılama düşünüyoduk. Yani bu ay salmıştım. Hiç aklım takılmadı. Stres yapmadım. Test yapmamın sebebi bile çekmecede görüp zaten yok son testimi de yapayım bitsin diyeydi. Ondada çift çizgi çıktı 😊
Öyle yapmak gerekiyor zaten benimde bir yıl olacak deneyeli canım inşallah benimde tutar bu ay dua et olur mu benim için hamilelik duaları kabul olur derler

Dört yıl bitecek üç sene biz istemedik sonra da altı ay önce 18 hftlık gebeliğim sonlandırıldı. Yumurta kapıya dayanmış gibi hissediyorum yarım kalmış bir gebelik olunca daha çok strese girdim.
Öyle düşünme demekki hamile kalabiliyorsun en azından bunu biliyorsun canım üç yol beklediğine göre yaşında çok yok olacaktır Allah’ın izniyle stres yapma diyeceğim ama yapacaksın illaki inşallah olur tez zamanda

Öyle düşünme demekki hamile kalabiliyorsun en azından bunu biliyorsun canım üç yol beklediğine göre yaşında çok yok olacaktır Allah’ın izniyle stres yapma diyeceğim ama yapacaksın illaki inşallah olur tez zamanda
29 oldum. Hayırlısı diyorum. Her türlü zorluğu yaşayan insanlar var. Rabbim yardımcımız olsun yaşanılan bu üzücü,stresli günlerimizi sevince çevirsin rabbim. 🙏

Neden zor tatlım Allaha göre güçlük yok☺
Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi
Bende 38 im eşim baksana inat edip duruyor test bile vermiyor evde zorla bir şeyler yedirmeye çakışıyorum sperm için faydalı olması açısından inan bezdim. Sende stres olma 89 lu işyerinde arkadaş şıp diye hamile kaldı millette ne yumurta sperm var arkadaş 😄

X