- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.381
Amin canım benim dualarinda yer almak bile güzel allah razı olsunAllah hepinizin isini kolaylastirsin inşallah canım meşakkatli bi yol ama sonu çok güzel gerçekten değer tabbim isteyen herkese içinde de sana nasip etsin inşallah bu ay sağlıklı bi yumurtlama olur erken yumurtlarsin da regline kadar bebis tutunmuş olur senin de mucizenin gelir inşallah canim
Kuzummmm nasl geciyor kız hamişlikAllah hepinizin isini kolaylastirsin inşallah canım meşakkatli bi yol ama sonu çok güzel gerçekten değer tabbim isteyen herkese içinde de sana nasip etsin inşallah bu ay sağlıklı bi yumurtlama olur erken yumurtlarsin da regline kadar bebis tutunmuş olur senin de mucizenin gelir inşallah canim
Canım mide bulantilarim başladı biraz o beni mahvediyor halsizlik uyku hali felan var onun dışında çok şükür iyiyim bebekte gayet sağlıklıymış dun kalp atışlarını dinledikKuzummmm nasl geciyor kız hamişlik
Ayy bizlere de dua et canm yaa
Bende aşılamaya baslıcammmm
bu ay nasipsee
Benim bu ay çatlatma iğnesi yapılmıştı. Yine olması malesef adette olmadım dahaAh ah kuzucum uzuldum valla
Ama benimde tutmadı yine bu ay
Ben artk regli de aşilamaya baslicam birde onu deneyeyim
Sonrasnda tup bebege dogru gidicem sanrm
Sebepsiz inferiite olunca da cok zor
Anam yerim o mercimegi annesiii yaaCanım mide bulantilarim başladı biraz o beni mahvediyor halsizlik uyku hali felan var onun dışında çok şükür iyiyim bebekte gayet sağlıklıymış dun kalp atışlarını dinledikhep dualarimdasiniz ilk aşılama mi olucak senin canım inşallah ilkinde tutar da allah nasip eder bebisini sana rabbim isini kolaylaştırsın
Adet gunun ne zaman bebeimBenim bu ay çatlatma iğnesi yapılmıştı. Yine olması malesef adette olmadım daha
Valla aynen tekrar yap canm testi:)Akıntım beni yanıltmadi yumi büyüyor aksam 20'de birdaha yapcam yarin yada ertesi gunu pik gorurum insallhhhh pozitife yakin olmus
DOktor gorduyse cok iyi ozaman sen tekrr yumi gormussun bu dahda iyi umarim tutmustur rabbim mucizelerimizi gondersin bize
Aa ölemi belki yaptiramadi demkki neyse iyi ise sknti yok
Vallhi ben birde calisiyorum ustune sinav birde ustune bu bebik olahlari ev o kafam cok dolu haliyle parca parca neye yetiscegimi sasrdim arada bir nefes almaya calisiyorum rabbim yar ve yardmcimiz olsun
Akıntım beni yanıltmadi yumi büyüyor aksam 20'de birdaha yapcam yarin yada ertesi gunu pik gorurum insallhhhh pozitife yakin olmus
Canım mide bulantilarim başladı biraz o beni mahvediyor halsizlik uyku hali felan var onun dışında çok şükür iyiyim bebekte gayet sağlıklıymış dun kalp atışlarını dinledikhep dualarimdasiniz ilk aşılama mi olucak senin canım inşallah ilkinde tutar da allah nasip eder bebisini sana rabbim isini kolaylaştırsın
Amin amin bebeim insallahİnşallah canım hepimize olsun inşallah
Belki o da takipten bunalmıştır hepimize bi bıraktım perileri geliyorya :)
hadi bakalim hayrlisiyla saglikli bir sekilde olsun bu sefer blki olur iste her ay yeni umut canim sana cvp yazdim okudugum bolumle alakali gormedim can sanirimValla aynen tekrar yap canm testi:)
Hadi masallah masallah
Amin insan bazen cidden durma noktasina ihtiyaci var iste rabbim bizi yolumuzu aydinlatsin insallh hayrli haberlerimiz olsunİnşallah canım hepimize olsun inşallah
Belki o da takipten bunalmıştır hepimize bi bıraktım perileri geliyorya :)
Canim eger bir kac gune pik gorurrsem 22 aralık veya 27 aralik olabilir bu tamamen bnm yumiye bagli bakalim ne zaman gorcemAyyy inşallah bu ay güzel güzel haberler gelsin inşallahregl tarihin ne zaman
hadi bakalim hayrlisiyla saglikli bir sekilde olsun bu sefer blki olur iste her ay yeni umut canim sana cvp yazdim okudugum bolumle alakali gormedim can sanirim
Amin insan bazen cidden durma noktasina ihtiyaci var iste rabbim bizi yolumuzu aydinlatsin insallh hayrli haberlerimiz olsun
Canim eger bir kac gune pik gorurrsem 22 aralık veya 27 aralik olabilir bu tamamen bnm yumiye bagli bakalim ne zaman gorcemrabbim yar ve yardimcimiz olsun
Tam ezan vakti rabbim mucizlerimize kavustursun çok aminYılın son ayında güzel haberler alalım inşallah
aaa yok kız görmedim valla yazdıgınıhadi bakalim hayrlisiyla saglikli bir sekilde olsun bu sefer blki olur iste her ay yeni umut canim sana cvp yazdim okudugum bolumle alakali gormedim can sanirim
Amin insan bazen cidden durma noktasina ihtiyaci var iste rabbim bizi yolumuzu aydinlatsin insallh hayrli haberlerimiz olsun
Canim eger bir kac gune pik gorurrsem 22 aralık veya 27 aralik olabilir bu tamamen bnm yumiye bagli bakalim ne zaman gorcemrabbim yar ve yardimcimiz olsun
Evet bende erisemedim vallhi ya cnku regli olmadan 2gun once leke geliyor ya zamaninda oluyorum ya erken gebelik testlerini kullanmak nasip olmadi neyse vardr bundada bir hayr belki silik falan gorur bu hozlerde hergun takip yaparim hayaller hayaller isteolsun rabbim nasip etmeyeceği seyi hayal ettirmezmis o nasipli kullarindan olalim insallh
sence hadi bir tahmin kazanicam diye 2 sene yks hazrladim kendimi aslinda benm bolumum muhasebe okudum ama istedigim okulu kazanmak istedim kazandim bu sene ip ucu veriyim mi? Baş harfi S _ _ _ _ Kiste kendimi geliştirmeyi seviyorum devamlı birsyler araştirma halindeyim kendimi durduramıyorum bunu bitireyim çocuk gelişimide okuycam nasil olsa 2.üniversite hakkimda var belki ozaman bebik gelir hamis hamis sınavlara girerim hahah birde oralarda doğuruyormusum ay ne hayal ettim be ah ben ah
Hahhaha selam sole ozaman iyi ise sıkıntı degil
insallah bize nasip olunca test yapmak gebe oldugumuzu ogreniriz testler ilekızz maşallah masallah ne azimlisin hee
s,kayy bilemedim hangi bolum kı
Canım inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlatsam tesekkur ederimAnam yerim o mercimegi annesiii yaamasallah maşallah kuzucum insallah kolaylkla atlatırsn hamisligi sende
cAlisiyormusun evdemisn peki
Evet ilk aşılamam olacak tatlimm aminnnnn
Adet gunun ne zaman bebeim
Bende catlatma olmustum ve maleseg ki benim de olmadı smdi asilamaya gececegim kuzu
amin amin güzelligim insallah yaaAY insallh yaptigimizdada pozitifleri girmek nasip plur canim benim bölüm sağlık
hayırlısı ile atlat insallah kuzucumCanım inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlatsam tesekkur ederimevdeyim evden iş yapıyorum canım ama karnımdan dolayı zorlanıyorum artık Rabbim hayırlısıyla asilamani hayırlı eylesin inşallah canım