Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim dualarinda yer almak bile güzel allah razı olsun

Kuzummmm nasl geciyor kız hamişlik
Ayy bizlere de dua et canm yaa
Bende aşılamaya baslıcammmm
bu ay nasipsee

Kuzummmm nasl geciyor kız hamişlik
Ayy bizlere de dua et canm yaa
Bende aşılamaya baslıcammmm
bu ay nasipsee
Canım mide bulantilarim başladı biraz o beni mahvediyor halsizlik uyku hali felan var onun dışında çok şükür iyiyim bebekte gayet sağlıklıymış dun kalp atışlarını dinledikhep dualarimdasiniz ilk aşılama mi olucak senin canım inşallah ilkinde tutar da allah nasip eder bebisini sana rabbim isini kolaylaştırsın

Akıntım beni yanıltmadi yumi büyüyor aksam 20'de birdaha yapcam yarin yada ertesi gunu pik gorurum insallhhhh pozitife yakin olmus

Eklentiler

• 20231207_121222.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 34
Anam yerim o mercimegi annesiii yaa masallah maşallah kuzucum insallah kolaylkla atlatırsn hamisligi sende
cAlisiyormusun evdemisn peki
Evet ilk aşılamam olacak tatlimm aminnnnn
Benim bu ay çatlatma iğnesi yapılmıştı. Yine olması malesef adette olmadım daha
Adet gunun ne zaman bebeim
Bende catlatma olmustum ve maleseg ki benim de olmadı smdi asilamaya gececegim kuzu

İnşallah canım hepimize olsun inşallah
Belki o da takipten bunalmıştır hepimize bi bıraktım perileri geliyorya :)

Darısı başımıza olsun inşallah saglıcakla bebegini kucagına al

Valla aynen tekrar yap canm testi:)
Hadi masallah masallah
hadi bakalim hayrlisiyla saglikli bir sekilde olsun bu sefer blki olur iste her ay yeni umut canim sana cvp yazdim okudugum bolumle alakali gormedim can sanirim
İnşallah canım hepimize olsun inşallah
Belki o da takipten bunalmıştır hepimize bi bıraktım perileri geliyorya :)
Amin insan bazen cidden durma noktasina ihtiyaci var iste rabbim bizi yolumuzu aydinlatsin insallh hayrli haberlerimiz olsun
Ayyy inşallah bu ay güzel güzel haberler gelsin inşallah regl tarihin ne zaman
Canim eger bir kac gune pik gorurrsem 22 aralık veya 27 aralik olabilir bu tamamen bnm yumiye bagli bakalim ne zaman gorcem rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Yılın son ayında güzel haberler alalım inşallah

aaa yok kız görmedim valla yazdıgını

insallah bize nasip olunca test yapmak gebe oldugumuzu ogreniriz testler ile kızz maşallah masallah ne azimlisin hee
s,k ayy bilemedim hangi bolum kız

AY insallh yaptigimizdada pozitifleri girmek nasip plur canim benim bölüm sağlık
insallah bize nasip olunca test yapmak gebe oldugumuzu ogreniriz testler ile kızz maşallah masallah ne azimlisin hee
s,k ayy bilemedim hangi bolum kı

Canım inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlatsam tesekkur ederim evdeyim evden iş yapıyorum canım ama karnımdan dolayı zorlanıyorum artık Rabbim hayırlısıyla asilamani hayırlı eylesin inşallah canım

AY insallh yaptigimizdada pozitifleri girmek nasip plur canim benim bölüm sağlık
amin amin güzelligim insallah yaa
anaaa saglık mı..ne güzel

hayırlısı ile atlat insallah kuzucum
ayy evden calısmakta guzeldir he:) tabiki her isin zorlugu var ama benin gibi 6 bucukta kalkmıyorsundur en azindan:))
çokca amin diyorum insallah Rabbim ilk aşılama da nasip etsin evladımı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…