- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.461
Stres yapmadan umutla devam hanımlar güzel günler göreceğiz güneşli günler..
Onu da anlamıyorum sanki çocuk yapmak sadece bizim elimizde. Anca istiyorum desinler başka hiçbir şeye yanaşmasınlar sinir oluyorum vallaBende 38 im eşim baksana inat edip duruyor test bile vermiyor evde zorla bir şeyler yedirmeye çakışıyorum sperm için faydalı olması açısından inan bezdim. Sende stres olma 89 lu işyerinde arkadaş şıp diye hamile kaldı millette ne yumurta sperm var arkadaş
Aynen ya sanki kendileri her zaman mükemmeller. Ay valla bilmiyorum bugün kontrolüm var ama sörf para işin çağrıldığımı düşğnüyorum artık kendime baktıra baktıra bir hal oldumOnu da anlamıyorum sanki çocuk yapmak sadece bizim elimizde. Anca istiyorum desinler başka hiçbir şeye yanaşmasınlar sinir oluyorum valla
Bugn test yaparım rüyamda kan verdiğimi gördüm hamile olduğumu söylemişti doktor yeni uyandım uyuyamıyorum şu anMerhaba canm keşke kan versen, o garanti sonuç aslnda
İnsallah güzel haberlerini alrız
Benim şükür eşim yanaşıyor daaOnu da anlamıyorum sanki çocuk yapmak sadece bizim elimizde. Anca istiyorum desinler başka hiçbir şeye yanaşmasınlar sinir oluyorum valla
İnşallah tedavi gerekmeden kendiliğinden olur rabbim dermansız dert vermesinBenim şükür eşim yanaşıyor daa
Tüp bebek yapmaya durumum yok
Aynem aynen canm bizde hepsini yaptrdkİnşallah tedavi gerekmeden kendiliğinden olur rabbim dermansız dert vermesinbiz genel olarak kontrollere gidiyoruz sürekli yok yumurtlama kontrolü yok kalitesi yok efendim kan idrar hormon tahlilleri çok yıpratıyoruz kendimizi ama erkekler bizim kadar hassas davranamayabiliyorlar.
Olur Allahın izniyle, dualarıma sizleri de katacağımAynem aynen canm bizde hepsini yaptrdk
2 ay klomen ve catlatma iğnesi kullandm negatif oldu
Şimdi aşılama yaptrıcaagz tüp e göre daha ucuz
Aminnnnn hepimzze inşallah
Allâh razı olsun güzelimOlur Allahın izniyle, dualarıma sizleri de katacağım
Kız öğlen oldu uyma kalk bi test yapBugn test yaparım rüyamda kan verdiğimi gördüm hamile olduğumu söylemişti doktor yeni uyandım uyuyamıyorum şu an
Allâh razı olsun güzelim
Beni de kat lütfenOlur Allahın izniyle, dualarıma sizleri de katacağım
YaptımKız öğlen oldu uyma kalk bi test yap
yaptım negatif çıktıKız öğlen oldu uyma kalk bi test yap
Olmazsa bir de kan ver bakalım belki kaset test yaptıysan henüz görünmemiştir belki silik çizgi varsa gözünden kaçmıştırYaptım
yaptım negatif
Aynen bi kaç gün daha bekleyip kan vericemOlmazsa bir de kan ver bakalım belki kaset test yaptıysan henüz görünmemiştir belki silik çizgi varsa gözünden kaçmıştır
Evet ama adet olana kadar bekliycemHadi yaaaaa
Hay Allâh be canmm, sen gecikince mı yaptn yoksa reglıne daha var mıydıEvet ama adet olana kadar bekliycem
Şöyle söyleyim regl olmama 4 gün kala ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı taki regl tarihine kadar yaptım hepsi koyu çift çizgi çıktı ayın 9 nda regl olmam gerekiyordu olmadım bugn 8 ci günüm 14 gün beklemem gerektğni söylüyorlar genelde geç döllenme olabilme ihtimalide varmışHay Allâh be canmm, sen gecikince mı yaptn yoksa reglıne daha var mıydı
Hmm anladım canm evet gec dollenme de olabilr tabiikiŞöyle söyleyim regl olmama 4 gün kala ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı taki regl tarihine kadar yaptım hepsi koyu çift çizgi çıktı ayın 9 nda regl olmam gerekiyordu olmadım bugn 8 ci günüm 14 gün beklemem gerektğni söylüyorlar genelde geç döllenme olabilme ihtimalide varmış