Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugündü olmadım daha

Yok canım isim rahat ama artık evde de çok duramıyorum mide bulantilarim yuzunden surekli iki tarafa yemege gidip geliyoruz duzenim kalmadi yani onu eskisi gibi yerine getirmem lazım Allah yardımcın olsun inşallah nasibinde vardır bu ay olur amin

Merhaba kizlar ovulasyon testlerm bunlar . Sanrm saglkli bir catlama olmadi pik hali cok kirmizi deil.

Eklentiler

• IMG_20231206_111629.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 58
Hanımlar pco ve pcos ayrı şeylermiş galiba bu durumda olan arkadaşlar nasıl öğrendiniz bu durumu dr kontrolünde mesela reglken mi gidip öğreniliyor.

Canım her insanda test farklı sonuçlar gösterebiliyor illa kipkirmizi olmasına gerek yok sen cift cizgiyi yakalamışsın sadece 2 test mi yaptın başka testlerin de var mı?
18. Gun tam silindi bir daha yapmadm. Yumrtlama gunumu bildgm icin o gun ve sonrasini yaptm. Innovita ve labqouck testlerini yaptm ama onceden t cizgisi daha koyu olurdu

ah ah haklısn beybisi Allahtan aileler var da yardımcı oluyorlar
yemek konusunda da:))
çoook amin güzelim

Merhaba bende sizler gibi ovulasyon testi yapıyorum ilk testi öğlen 1 gibi yapmıştım daha aksama yapmadım acaba daha koyulasmısmıdır? Ertesi gün de hafif silikleşti yumurtlama olmuş mudur ?

Eklentiler

• 740F002A-444B-4457-9A5A-0125E7BC1C8D.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_1765.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar merhaba, benim yumurtlama günüm normalde bitti. Ancak bugün tekrar akıntı gördüm ama hafif sarımsı bir akıntı çok açık sarı renkte geldi. Bu enfeksiyondan dolayı mı oluyor. Başka hiçbir belirti yok ama yanma kaşıntı vs. Ara ara kasıklarımda iğne batması oluyor sadece

Kızlar meraba bu ay ki ovulasyon testlerım en fazla bu kadar belirginleşti gecen ay ki kıpkırmızıydı sizce catlama olmadı mıEki Görüntüle 3349401
Benm de bu ay digerleri gibi pik olmadi en koyusu. Ben de merak ediyorm. Ama ilk idrardan sonra on dakika gecincreki idrarla yaptm belki birikmemistr diyorm

canım selam, güncelleyebilir misin? sat 10 aralık bat 6 ocak. gerçi 2024e giriyoruz. hala güncelleme yapıyor musun bilmiyorum :)bu sene olmadı malesef

Kızlar adetim 3 gün geçikti adetime yakın ovulasyon testlerim böyle çıkmıştı o günleri değerlendirdim ne zaman gebelik testi yapmam lazım bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…