- 8 Eylül 2021
- 990
- 238
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.401
Bugündü olmadım dahaAnam yerim o mercimegi annesiii yaamasallah maşallah kuzucum insallah kolaylkla atlatırsn hamisligi sende
cAlisiyormusun evdemisn peki
Evet ilk aşılamam olacak tatlimm aminnnnn
Adet gunun ne zaman bebeim
Bende catlatma olmustum ve maleseg ki benim de olmadı smdi asilamaya gececegim kuzu
Tesekkur ederim canım benim rabbim sizlerede nasip etsin inşallahDarısı başımıza olsun inşallah saglıcakla bebegini kucagına al
Yok canım isim rahat ama artık evde de çok duramıyorum mide bulantilarim yuzunden surekli iki tarafa yemege gidip geliyoruz duzenim kalmadi yani onu eskisi gibi yerine getirmem lazımamin amin güzelligim insallah yaa
anaaa saglık mı..ne güzel
hayırlısı ile atlat insallah kuzucum
ayy evden calısmakta guzeldir he:) tabiki her isin zorlugu var ama benin gibi 6 bucukta kalkmıyorsundur en azindan:))
çokca amin diyorum insallah Rabbim ilk aşılama da nasip etsin evladımı bana
Canım her insanda test farklı sonuçlar gösterebiliyor illa kipkirmizi olmasına gerek yok sen cift cizgiyi yakalamışsın sadece 2 test mi yaptın başka testlerin de var mı?Merhaba kizlar ovulasyon testlerm bunlar . Sanrm saglkli bir catlama olmadi pik hali cok kirmizi deil. Eki Görüntüle 3348278
18. Gun tam silindi bir daha yapmadm. Yumrtlama gunumu bildgm icin o gun ve sonrasini yaptm. Innovita ve labqouck testlerini yaptm ama onceden t cizgisi daha koyu olurduCanım her insanda test farklı sonuçlar gösterebiliyor illa kipkirmizi olmasına gerek yok sen cift cizgiyi yakalamışsın sadece 2 test mi yaptın başka testlerin de var mı?
ah ah haklısn beybisi Allahtan aileler var da yardımcı oluyorlarYok canım isim rahat ama artık evde de çok duramıyorum mide bulantilarim yuzunden surekli iki tarafa yemege gidip geliyoruz duzenim kalmadi yani onu eskisi gibi yerine getirmem lazımAllah yardımcın olsun inşallah nasibinde vardır bu ay olur amin
Maşallah kopkoyu hamile olabilir misin acabaEki Görüntüle 3347417
Kızlarrr adetime 3 gün var 2 gündür Ovulasyon testim böyle çıkıyorr kasıklarım ve gögüsüm ağrıyor
Test yaptım 2 gün önce daha değilim yarın adet günüm bakalım Bende bekliyorumMaşallah kopkoyu hamile olabilir misin acaba
İnşallah vardır hayırlısıylaTest yaptım 2 gün önce daha değilim yarın adet günüm bakalım Bende bekliyorum
İnşallahİnşallah vardır hayırlısıyla
Benm de bu ay digerleri gibi pik olmadi en koyusu. Ben de merak ediyorm. Ama ilk idrardan sonra on dakika gecincreki idrarla yaptm belki birikmemistr diyormKızlar meraba bu ay ki ovulasyon testlerım en fazla bu kadar belirginleşti gecen ay ki kıpkırmızıydı sizce catlama olmadı mıEki Görüntüle 3349401
canım selam, güncelleyebilir misin? sat 10 aralık bat 6 ocak. gerçi 2024e giriyoruz. hala güncelleme yapıyor musun bilmiyorum :)bu sene olmadı malesefSelam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT @mormnekse sehribann16 3 Kasım 30 Kasım @nilda2121 25 Ekim 22 Kasım @Snnn0 Blue8816 17 Kasım 15 Aralık @zingarina10 6 Ekim 3 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 6 Kasım @Manolya- 10 Ekim 14 Kasım @gunesligun2727 10 Ekim 10 Kasım @umha 2 Kasım 30 Kasım @cndg 14 Ekim 10 Kasım @Morkide 27 Ekim 27 Kasım U umudunuyitrme @VERA88 15 Ekim 11 Kasım @adamsu 27 Eylül 8 Ekim ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Gksu21 @cilek gezegeni60 8 Ekim 8 Kasım @hacer kahraman 12 Ekim 10 Kasım U ugurbrvn 20 Ekim 15 Kasım @hicmiyimbilmemkineyim 13 Ekim 11 Kasım @minikbikusumolsa 18 Ekim 17 Kasım @cebellato 18 Ekim 15 Kasım @sevgisaygidan 18 Ekim 15 Kasım @MuciZem_ms 31 Ekim 30 Kasım zey0910 12 Kasım 10 Aralık @sonsuzaskk 28 Ekim 26 Kasım
Canım hayr olduValla bebeim ben hayra yordum hayr olsun diye