- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.361
bende 34 yasindayim biz elimzden geleni yapiyoruz gerisi taktir ilahi bilmiyrum ben stres olmuyorum acikcasi bana daha kolay geliyor ovü testi ile takip etmek benmde 3.ayim ovü testi kullniyorum bu aylarin ilk denemede malesef yumurta gormedim 34 gun boyunca hemde iste o zaman cok zrlandim snra kendimi tanimaya basladim akintimi takip ediyrum zaten akintim gelmye basladiktan 3.gunu pik goruyrum ordan anliyorum yuminin buyudugunu omega 3basladim bu ay pregnacare her /him takviyeleri kullniyorum sadece kendimi beslemiyorum esimede takviyeler kullaniyorum iste 1sperm 1yumurta sagliklu olsunlar gerisi taktiri ilahi stres en buyuk faktor tabiki butun hormonlar karisiyor umarim mucizelerimize kavusuruzHer şeye bakalım diyince gerçekten her şeye baktı heralde canım sen kaç aydır deniyorsun bilmiyorum ama ben ilk defa bu ay ovülasyon kullandım çok strese soktu beni olacak mı olmayacak mı çatladı mı çatlamadı mı yok adetin bilmem kaçıncı günü test. İnanılmaz gerildim. Bence stres de etkili üremede. O yüzden bu ay hiçbir şey yapmayacağım saldım açıkçası. Yani zaten bebek düşündüğümüzde kan testlerimi verdim rutin kontrollerime gidiyorum daha ne yapayım 32 yaşındayım 8-9 ay süre verdim kendime olmazsa artık dediğin gibi ne gerekiyorsa diğer şeyleri de yapacağım.