Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her şeye bakalım diyince gerçekten her şeye baktı heralde :KK70: canım sen kaç aydır deniyorsun bilmiyorum ama ben ilk defa bu ay ovülasyon kullandım çok strese soktu beni olacak mı olmayacak mı çatladı mı çatlamadı mı yok adetin bilmem kaçıncı günü test. İnanılmaz gerildim. Bence stres de etkili üremede. O yüzden bu ay hiçbir şey yapmayacağım saldım açıkçası. Yani zaten bebek düşündüğümüzde kan testlerimi verdim rutin kontrollerime gidiyorum daha ne yapayım :KK70: 32 yaşındayım 8-9 ay süre verdim kendime olmazsa artık dediğin gibi ne gerekiyorsa diğer şeyleri de yapacağım.
😆 bende 34 yasindayim biz elimzden geleni yapiyoruz gerisi taktir ilahi bilmiyrum ben stres olmuyorum acikcasi bana daha kolay geliyor ovü testi ile takip etmek benmde 3.ayim ovü testi kullniyorum bu aylarin ilk denemede malesef yumurta gormedim 34 gun boyunca hemde iste o zaman cok zrlandim snra kendimi tanimaya basladim akintimi takip ediyrum zaten akintim gelmye basladiktan 3.gunu pik goruyrum ordan anliyorum yuminin buyudugunu omega 3basladim bu ay pregnacare her /him takviyeleri kullniyorum sadece kendimi beslemiyorum esimede takviyeler kullaniyorum iste 1sperm 1yumurta sagliklu olsunlar gerisi taktiri ilahi stres en buyuk faktor tabiki butun hormonlar karisiyor umarim mucizelerimize kavusuruz

Benim yarın bat ama inan leke olur öncesinde o bile yok akıntım var şişkinliğim var ilk defa hamileyim zannettim gerçekten ama yok yine çok üzüldüm alışkının zaten tersi şaşırtırdı
Ah ah kuzucum uzuldum valla
Ama benimde tutmadı yine bu ay 😏
Ben artk regli de aşilamaya baslicam birde onu deneyeyim
Sonrasnda tup bebege dogru gidicem sanrm😏
Sebepsiz inferiite olunca da cok zor

😆 bende 34 yasindayim biz elimzden geleni yapiyoruz gerisi taktir ilahi bilmiyrum ben stres olmuyorum acikcasi bana daha kolay geliyor ovü testi ile takip etmek benmde 3.ayim ovü testi kullniyorum bu aylarin ilk denemede malesef yumurta gormedim 34 gun boyunca hemde iste o zaman cok zrlandim snra kendimi tanimaya basladim akintimi takip ediyrum zaten akintim gelmye basladiktan 3.gunu pik goruyrum ordan anliyorum yuminin buyudugunu omega 3basladim bu ay pregnacare her /him takviyeleri kullniyorum sadece kendimi beslemiyorum esimede takviyeler kullaniyorum iste 1sperm 1yumurta sagliklu olsunlar gerisi taktiri ilahi stres en buyuk faktor tabiki butun hormonlar karisiyor umarim mucizelerimize kavusuruz
Canım inş çok beklemeden kavuşuruz ikimizde. Hangi takviyeleri kullanıyorsun yazsana hem kendine hem eşine bende başlayayım bir şeylere diyorum folic asidim bitmek üzere zaten

Selam bebeimmm:) ayy bu ay ovls.falan yapmadan kafamiza gore takıldıkk kuzu
Ama regli belirtim basladı yine olmadi
Doktoruma gittim reglim gelsin aşılama yapacagz:))
Sende ne var ne yok
GEç canimm hadi hayrli haberler alalim yahu insallh gebesindirde gerek kalmaz belki supriz olur hayat mucizelere gebe bizde olalim gebe 😆

topik cok sessizlesmis ben yokum diye yasmi tuttunuz hihihihihih😜 giden gelmiyor sehrihanda yok birseymu oldu acaba yazilarini okuyamadim

Can ben yumurtlamadan 10.gun regli oldum malesef dongum bitti hatta 7.gunumdeyim bugun nasip olursa ovü testine basliycam 12 veya 13de bakalim akintim geliyor cnku 1 kac gune piki gorururum gibi hissediyorum bakalim insallh hyrli haberlerimiz olur birsey olursa etiketle canim ben calismaktan giremiyorum vizeleride bitrdim ama smdi finaller var onada calismam lazim kafayi bir toplayabilsem neler yapicamda 😅 kafa leyla

Canım inş çok beklemeden kavuşuruz ikimizde. Hangi takviyeleri kullanıyorsun yazsana hem kendine hem eşine bende başlayayım bir şeylere diyorum folic asidim bitmek üzere zaten
Pregnacare her /him him erkek her kadin icin butun gunluk takviyeler var icinde trendyoldan aldim eczanelerde cok pahali malesef k.kulbunde cok gordum kullnip gebe kalani malum hersyde bir hormonu basmislar 😆 omega 3ude trenyoldan aldim aldigim takviyede omega yoktu takviye etmek istedim yumurtalarim saglikli buyusun diye altta resimlerini attim inceleyebilirsin ben bu herhim kullndihimdan beri her ay erken yumi goruyrum faydasi oldu gibi
Ben omega3 ve magnezyum iciyorum :)
Ama onlarda etki etmedi🤣
Canim bence yumilerin icin faydasi olmustur belki dogru spermi bulusmamistir biliyrsun yumurta hanim seciyor spermi eger hanfendi begenirse kabugunu aciyor bizim yumiler nazli cikti bir sperm begendiremedik seciciler 😅🫣

Eklentiler

• Screenshot_20231207_104353_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231207_104353_Trendyol.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20231207_104327_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231207_104327_Trendyol.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 32
LH hirmonu dalgalanan bir hormon silik cizgi hep cikabilir hergun ayni saatte baktigindami t cizgisi koyuydu pik gordun catlamayi gordun tekrarmi tcizgisi pik oldu

Eger sen birkere pik gordun bir kac gun snra tekrar pik gorduysen tekrar yumurta olabilir umarim degerlendrmissindr

Testlerini toplu at bende bakayim

Ayy canımsın yaaa sanırım testleri attımmm 😂 t çizgisi c den çok çok koyuydu onu gördümmm akabinden silikleşti ama pike yaklaşırken olurya iki çizgi hep öyleydi testlerim ve en son gittigimdede işte doktor olgun yumurtan var dedi

LH hirmonu dalgalanan bir hormon silik cizgi hep cikabilir hergun ayni saatte baktigindami t cizgisi koyuydu pik gordun catlamayi gordun tekrarmi tcizgisi pik oldu

Eger sen birkere pik gordun bir kac gun snra tekrar pik gorduysen tekrar yumurta olabilir umarim degerlendrmissindr

Testlerini toplu at bende bakayim

Ben anlatamadm tam testleri bulursam atıyım 😂 gerçi bulana kadar bellide olur 😂

Pregnacare her /him him erkek her kadin icin butun gunluk takviyeler var icinde trendyoldan aldim eczanelerde cok pahali malesef k.kulbunde cok gordum kullnip gebe kalani malum hersyde bir hormonu basmislar 😆 omega 3ude trenyoldan aldim aldigim takviyede omega yoktu takviye etmek istedim yumurtalarim saglikli buyusun diye altta resimlerini attim inceleyebilirsin ben bu herhim kullndihimdan beri her ay erken yumi goruyrum faydasi oldu gibi

Canim bence yumilerin icin faydasi olmustur belki dogru spermi bulusmamistir biliyrsun yumurta hanim seciyor spermi eger hanfendi begenirse kabugunu aciyor bizim yumiler nazli cikti bir sperm begendiremedik seciciler 😅🫣

Kesinlikle katılıyorum pregnacare arkadaşlarım inanılmaz övmüştü bana

GEç canimm hadi hayrli haberler alalim yahu insallh gebesindirde gerek kalmaz belki supriz olur hayat mucizelere gebe bizde olalim gebe 😆

topik cok sessizlesmis ben yokum diye yasmi tuttunuz hihihihihih😜 giden gelmiyor sehrihanda yok birseymu oldu acaba yazilarini okuyamadim

Can ben yumurtlamadan 10.gun regli oldum malesef dongum bitti hatta 7.gunumdeyim bugun nasip olursa ovü testine basliycam 12 veya 13de bakalim akintim geliyor cnku 1 kac gune piki gorururum gibi hissediyorum bakalim insallh hyrli haberlerimiz olur birsey olursa etiketle canim ben calismaktan giremiyorum vizeleride bitrdim ama smdi finaller var onada calismam lazim kafayi bir toplayabilsem neler yapicamda 😅 kafa leyla

Şehribanın telefonu bozulmuş diye duydum yanlış hatırlamıyorsam ama yaptırmıştır şimdiye baya bıraktı gibi buraları 😊 ayy ne güzel senin sınav işlerin vadmış kafanı oyalıyordur

Ayy canımsın yaaa sanırım testleri attımmm 😂 t çizgisi c den çok çok koyuydu onu gördümmm akabinden silikleşti ama pike yaklaşırken olurya iki çizgi hep öyleydi testlerim ve en son gittigimdede işte doktor olgun yumurtan var dedi
DOktor gorduyse cok iyi ozaman sen tekrr yumi gormussun bu dahda iyi umarim tutmustur rabbim mucizelerimizi gondersin bize
Şehribanın telefonu bozulmuş diye duydum yanlış hatırlamıyorsam ama yaptırmıştır şimdiye baya bıraktı gibi buraları 😊 ayy ne güzel senin sınav işlerin vadmış kafanı oyalıyordur
Aa ölemi belki yaptiramadi demkki neyse iyi ise sknti yok

Vallhi ben birde calisiyorum ustune sinav birde ustune bu bebik olahlari ev o kafam cok dolu haliyle parca parca neye yetiscegimi sasrdim arada bir nefes almaya calisiyorum rabbim yar ve yardmcimiz olsun 😌

Ahh bluem insallah diyecegim ama benimde regli belirtileri başladi
Zaten 10 gun onceden basliyor benim belirtiler ona da ayrı sinir oluyorum
Hic gecikme yasayipta test yapma zevkini yaşayamadım..
Ayy insallah bu ayı sen guzel degerlendir de guzel haberleer alalim
Kızz hangi bolumu okuyorsun masallah🤩

Evet evet sehribanin teli bozuk hala olmadı
Birde kk sifresini falan unutmus🙁
Biz insta da ekliyiz birbirimizde ordan aliyorum haberleri:))

Yaaa yerim minnağı maşallah rabbimin en guzel mucizesi 🤲🏻aminn canım ne darlamasi olsun sen bebegıne odaklan atlattin hamd olsun darisi bizim başımıza insallh

Vallahi canım ben ayni gün 12.de pik aksam 8de catlamayi gordum erken catladi ben ordan anlamistim saglikli bir catlama olmadihini hemen söndü gitti cnku saglikli olsaydi aksamada ayni gun pik olurdu hemen catlamasi garip gelmisti hamd olsun biliyrsun 34 gun boyunca yumi pesinde kostum regli oldum sonraki ay 17.gun yumi gordum. Bu ayda dua ediyordum esim yurtdisina cikacak rken gelir insallh dedim hersey iyi gidiyrdu 13.gun pik yakaladim ama saglikli olmadi haliyle tutmadi.. bakalim buhun akintim yine gelmye basladi sanirim yine erkn gorcem bu hafta kesin pik olur 7.gunumdeyim 12de ovü testi yapicam bakalim ne durumdayiz 🤗

Rabbim bekletiyor benm icin zamani var demekki hakkimizda hayrlisini kolay yoldan versin dikkat et kendine 🤰🏼
Allah hepinizin isini kolaylastirsin inşallah canım meşakkatli bi yol ama sonu çok güzel gerçekten değer tabbim isteyen herkese içinde de sana nasip etsin inşallah bu ay sağlıklı bi yumurtlama olur erken yumurtlarsin da regline kadar bebis tutunmuş olur senin de mucizenin gelir inşallah canim🥰

Ahh bluem insallah diyecegim ama benimde regli belirtileri başladi
Zaten 10 gun onceden basliyor benim belirtiler ona da ayrı sinir oluyorum
Hic gecikme yasayipta test yapma zevkini yaşayamadım..
Ayy insallah bu ayı sen guzel degerlendir de guzel haberleer alalim
Kızz hangi bolumu okuyorsun masallah🤩

Evet evet sehribanin teli bozuk hala olmadı
Birde kk sifresini falan unutmus🙁
Biz insta da ekliyiz birbirimizde ordan aliyorum haberleri:))
Evet bende erisemedim vallhi ya cnku regli olmadan 2gun once leke geliyor ya zamaninda oluyorum ya erken gebelik testlerini kullanmak nasip olmadi neyse vardr bundada bir hayr belki silik falan gorur bu hozlerde hergun takip yaparim hayaller hayaller iste 😅 olsun rabbim nasip etmeyeceği seyi hayal ettirmezmis o nasipli kullarindan olalim insallh 😌🤲🏻

sence hadi bir tahmin kazanicam diye 2 sene yks hazrladim kendimi aslinda benm bolumum muhasebe okudum ama istedigim okulu kazanmak istedim kazandim bu sene ip ucu veriyim mi? Baş harfi S _ _ _ _ K 👩🏼‍⚕️ 😅 iste kendimi geliştirmeyi seviyorum devamlı birsyler araştirma halindeyim kendimi durduramıyorum bunu bitireyim çocuk gelişimide okuycam nasil olsa 2.üniversite hakkimda var belki ozaman bebik gelir hamis hamis sınavlara girerim hahah birde oralarda doğuruyormusum ay ne hayal ettim be ah ben ah

Hahhaha selam sole ozaman iyi ise sıkıntı degil

X