- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.241
Yaa coj sevindim adinaa canmKizlar merhaba 1,5 senedir cocuk sahibi olmaya calisiyorduk en son 18 kasimda cipli asilama yaptirdim sonuc bugün pozitifama inanin ne gogus sismesi ne acimasi var bende kesin hamile degilim diye dusundum o kadar regl sancisi olduki bildiginiz regl sancisi gercekten farki yokmus kendimi yemisim belirti arayarak asilamanin 10. Gunu ve 13. Gunu kahve lekelenmem geldi sadece oda adet geliyor dedim ama degilmisim .burda okuyan yazan kim varsa bir an once bebislerinize kavusmaniz icin dua ediyor olacagim
Merhaba canm erken yapmssn evett uzulme hemenKızlar çatlamamın 10. günü bugün elimde fazladan innovita gebelik testi vardı yaptım kocaman bi negatif. Tüm moralim bozuldu. Erken mi sizce ya? Bir de bunun erken gebelik testi mi olması lazım 10. günden sonra çıkar diyorlar ya
Ooo belki de yerleşme kanamasıdır kizzKızlar selam. Yumurta çatlaması üzerinden 5 gün geçti. 3. Gün ilişkiden sonra 1 damla kan geldi. Zorlamadım da. İlk kez olunca şaşırdım sizce neden olmuş olabilir
Selam canm,ben nasipse bu ay regli ile baslayacagm asılamayaArkadaşlar merhaba,aşılama konusunun belli kriterleri var mı hangi durumlarda aşılama yapılıyor bilgisi olan paylaşabilir mi?
Canim kesinlikle cipli yaptir olasilk daha yuksek. Farki su doktorun anlatigi ,normal asilamada sperm yikanarak ayiklaniyormus ve yikandigi icin spermler zarar gorme oluyormus ve kalitelileri secemeyebiliomus ama ciplide miknatis gibi dusun demisti yikama yapilmiyor miknatis gibi saglikli ve en hareketli spermler toplaniyor direk rahme enjekte ediyorlar .fiyat farkida arasinda 1000 tl idi sadeceYaa coj sevindim adinaa canm
Cipli aşılama nasıl oluyo kizzz
Bende aşılama yaptıracagm bu ay nasipse cunku merak ettim
Aaaa bunu bilmiyordum canmm,ama bana doktorum hiç cipli demedi kiCanim kesinlikle cipli yaptir olasilk daha yuksek. Farki su doktorun anlatigi ,normal asilamada sperm yikanarak ayiklaniyormus ve yikandigi icin spermler zarar gorme oluyormus ve kalitelileri secemeyebiliomus ama ciplide miknatis gibi dusun demisti yikama yapilmiyor miknatis gibi saglikli ve en hareketli spermler toplaniyor direk rahme enjekte ediyorlar .fiyat farkida arasinda 1000 tl idi sadece
Genelde bir yıl bekleyin diyorlar ya ondan sormuştum teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah,sizlerin de güzel haberlerinizi duyarız inşallahSelam canm,ben nasipse bu ay regli ile baslayacagm asılamaya
Ozel bi hastanede doktor kontrolundeydim zaten
2 ay klomen kullandım gebelik olmayınca acaba aşılamaya geçsek olur mu hocam dedim
oLur yapabilirz dediyani herhangi bir kriter yok
Genelde bir yıl bekleyin diyorlar ya ondan sormuştum teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah,sizlerin de güzel haberlerinizi duyarız inşallah
Belki orda cipli yapmiyor olabilirler canim ben ozel bi doktorda yaptirdim o anlasmali oldugu bi test merkezi vardi orda esim spermleri verdi 1 saat surdu islem zaten ayristirma sonrasinda direk asilamaya girdim.senin ozel mi devlet te miAaaa bunu bilmiyordum canmm,ama bana doktorum hiç cipli demedi ki
Hatta sperm yıkama islemide baska yerde yaptrn hastanede olmuyo demisti
Evet günde iki kere yapmak daha faydalı çünkü piki kısa süreli olarak da görebiliyorsunuz 24 saat sürmüyor o süreç o yüzden sabah akşam şeklinde yaparsanız daha faydalı olur örnek olarak söyleyim sabah 11 akşam 5 şeklinde her gün aynı saatlerde olacak şekilde yaparsanız faydasını daha nett görürsünüz pikten sonra çatlamanın da ne kadar da gerçekleşmiş olduğunu anlarsınız yoksa kaçıranilirsinizMerhaba ben de bu ay başlayacağım ovülasyon testine ve pik olduğunda kaçırmak istemiyorum ama bunun için günde iki kere mi yapmak gerekiyor? Bir kere her gün aynı saatte yapsam yeterli olur mu sizce?
Canım bugün ki testin pik gibi geldi bana sabah erken saatte tekrarlarsan testi daha net anlayabilirizBenimde dün testlerimde t çizgisi c çizgisinden koyu çıktı erken olunca şaşırdım yumurtlama daha yeni bitmişti adetimiki gündür şu şekilde çıkıyor testlerim çatlama olmadı hala bu seferde
Merhaba canım benim adete 6 gün var bugun kanamam oldu modum aşırı düştü normalde hiç bu kadar erken adet olmazdım korkmaya başladımCanım benim son 7 stabilim birşeyim yok valla sadece pazartesi ve perşembe pembe bir kan geldi benden akıntı gibi değil ama onun dışında ekstrem bi durum yaşamadım sen ne durumdasın
Alla alla niye bu kadar erken geldi ki sen doktora gidip muayne olmuş muydun?Merhaba canım benim adete 6 gün var bugun kanamam oldu modum aşırı düştü normalde hiç bu kadar erken adet olmazdım korkmaya başladım
Benim de özel hastane canım medicana bursaBelki orda cipli yapmiyor olabilirler canim ben ozel bi doktorda yaptirdim o anlasmali oldugu bi test merkezi vardi orda esim spermleri verdi 1 saat surdu islem zaten ayristirma sonrasinda direk asilamaya girdim.senin ozel mi devlet te mi
Selam bebek sen hangi durumdasn bakalm:)Canım bugün ki testin pik gibi geldi bana sabah erken saatte tekrarlarsan testi daha net anlayabiliriz
Baya erken gelmis reglim canm ama bazem psikolojik ve mevsimsel olabiliyorMerhaba canım benim adete 6 gün var bugun kanamam oldu modum aşırı düştü normalde hiç bu kadar erken adet olmazdım korkmaya başladım
İlişkiden 3-4 gün sonra mı oluyor. O yüzden ona çok yoramadım yaOoo belki de yerleşme kanamasıdır kizz