Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatlamamın 10. günü bugün elimde fazladan innovita gebelik testi vardı yaptım kocaman bi negatif. Erken mi sizce ya? Bir de bunun erken gebelik testi mi olması lazım 10. günden sonra çıkar diyorlar ya

Kızlar çatlamamın 10. günü bugün elimde fazladan innovita gebelik testi vardı yaptım kocaman bi negatif. Tüm moralim bozuldu. Erken mi sizce ya? Bir de bunun erken gebelik testi mi olması lazım 10. günden sonra çıkar diyorlar ya

Yaa coj sevindim adinaa canm
Cipli aşılama nasıl oluyo kizzz
Bende aşılama yaptıracagm bu ay nasipse cunku merak ettim

Merhaba canm erken yapmssn evett uzulme hemen

Arkadaşlar merhaba,aşılama konusunun belli kriterleri var mı hangi durumlarda aşılama yapılıyor bilgisi olan paylaşabilir mi?

Arkadaşlar merhaba,aşılama konusunun belli kriterleri var mı hangi durumlarda aşılama yapılıyor bilgisi olan paylaşabilir mi?
Selam canm,ben nasipse bu ay regli ile baslayacagm asılamaya
Ozel bi hastanede doktor kontrolundeydim zaten
2 ay klomen kullandım gebelik olmayınca acaba aşılamaya geçsek olur mu hocam dedim
oLur yapabilirz dedi yani herhangi bir kriter yok

Yaa coj sevindim adinaa canm
Cipli aşılama nasıl oluyo kizzz
Bende aşılama yaptıracagm bu ay nasipse cunku merak ettim
Canim kesinlikle cipli yaptir olasilk daha yuksek. Farki su doktorun anlatigi ,normal asilamada sperm yikanarak ayiklaniyormus ve yikandigi icin spermler zarar gorme oluyormus ve kalitelileri secemeyebiliomus ama ciplide miknatis gibi dusun demisti yikama yapilmiyor miknatis gibi saglikli ve en hareketli spermler toplaniyor direk rahme enjekte ediyorlar .fiyat farkida arasinda 1000 tl idi sadece

Aaaa bunu bilmiyordum canmm,ama bana doktorum hiç cipli demedi ki
Hatta sperm yıkama islemide baska yerde yaptrn hastanede olmuyo demisti

Genelde bir yıl bekleyin diyorlar ya ondan sormuştum teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah,sizlerin de güzel haberlerinizi duyarız inşallah

Ben 35 yasndaym canm 6 ay beklemem lazmdı doldu:)
Gerci beklemek kadar sacma bisey yok
Amin amin kuuzm hepimizin
Genelde bir yıl bekleyin diyorlar ya ondan sormuştum teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah,sizlerin de güzel haberlerinizi duyarız inşallah

Aaaa bunu bilmiyordum canmm,ama bana doktorum hiç cipli demedi ki
Hatta sperm yıkama islemide baska yerde yaptrn hastanede olmuyo demisti
Belki orda cipli yapmiyor olabilirler canim ben ozel bi doktorda yaptirdim o anlasmali oldugu bi test merkezi vardi orda esim spermleri verdi 1 saat surdu islem zaten ayristirma sonrasinda direk asilamaya girdim.senin ozel mi devlet te mi

Merhaba ben de bu ay başlayacağım ovülasyon testine ve pik olduğunda kaçırmak istemiyorum ama bunun için günde iki kere mi yapmak gerekiyor? Bir kere her gün aynı saatte yapsam yeterli olur mu sizce?
Evet günde iki kere yapmak daha faydalı çünkü piki kısa süreli olarak da görebiliyorsunuz 24 saat sürmüyor o süreç o yüzden sabah akşam şeklinde yaparsanız daha faydalı olur örnek olarak söyleyim sabah 11 akşam 5 şeklinde her gün aynı saatlerde olacak şekilde yaparsanız faydasını daha nett görürsünüz pikten sonra çatlamanın da ne kadar da gerçekleşmiş olduğunu anlarsınız yoksa kaçıranilirsiniz

Canım benim son 7 stabilim birşeyim yok valla sadece pazartesi ve perşembe pembe bir kan geldi benden akıntı gibi değil ama onun dışında ekstrem bi durum yaşamadım sen ne durumdasın
Merhaba canım benim adete 6 gün var bugun kanamam oldu modum aşırı düştü normalde hiç bu kadar erken adet olmazdım korkmaya başladım

Belki orda cipli yapmiyor olabilirler canim ben ozel bi doktorda yaptirdim o anlasmali oldugu bi test merkezi vardi orda esim spermleri verdi 1 saat surdu islem zaten ayristirma sonrasinda direk asilamaya girdim.senin ozel mi devlet te mi
Benim de özel hastane canım medicana bursa
aMa doktor biz burda sperm yikama yapmiyoruz deyip bizi baska yere yonlendirecek,belki o yerde vardır ciple ayırma soratm bakalm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…