Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahhh sizde yarın hemen doktora sonra bize yazın

Çatlamamış bnce sen sabah yap canım
Canım baksana çatlama yok gibi bunda. Dün T daha koyuydu c den ama bugün eşit ikisi neredeyse hala silinmemiş. 2 gün üstüste pik olunca nasıl değerlendiriyorsunuz?

Eklentiler

• 46F573C5-8D0E-46C3-B351-190BDFC3B691.jpeg
    137,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu iş temposu bu hayat yoğunluğuyla o kadar zor oluyor ki bir de 3 gündür pik gibi benim çatlasa da bi salsam kendimi de adamı da
Benimde öyleydi ben yapamadım ya bu ay iki kere arka arkaya yaptım başka yapamadım artık ne ara çatldı ne oldu bilmiyorum sıvı alımlarımızda değiştiriyor renkleri galiba deneme yaptıysan diğerlerinde boşver canım artık inşallah tutmuştur içerde 3/5 gün yaşıyormuş diyorlar o esnada çatlar bnce artık yani inşallah

Kız netten bakma orası en kötü şeyleri gösteriyor Google amcaya göre ben tahlil sonuçlarını yazdım üç aylık ömrüm kalmış olması gerekiyor sen bi doktora git ihmal etme ama kötüyü de düşünme

Ay gittim progesteronla alakalı bir şey mi acaba yükselip düşüyorsa yahu adete yakın kan vermiştim sağolsun sağlık ocağı çıkartmadı sonuçları laboratuvar taşınmış vs beni bulur zaten
Bu grupta ki herkes sağlık ocağından çekiyor bu nedir ya o laboratuvar taşındıysa başkasına gönder çıkar sonuçları yani ne kadar saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…