Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah canım akşam havuç yedim bugün değerlendirmem zor gibi ama akşam çatlayacak büyük ihtimal. Öğlen 2 gibi yaptım ikisi de eşit koyulukta gibiydi ama benim öğlen testleri hiç net olmuyor. Akşam yapınca atıcam hemen buraya. Akşam değilde sabah değerlendirsem olur mu ki ya?

12-13-16-19-21-22 bu günleri değerlendirdim. Nasıl? Piki 22 sinde gördüm. Bugünü değerlendiremeyecek gibi duruyoruz bir de 24 ü sabahtan değerlendirsem yeterli olur mu ki?

Yani akşam değerlendiremiyorsan sabah etkenden denemeye çalış canım o zaman zaten süresi 24 saat ne zaman çatlıcağı belli olmaz

12-13-16-19-21-22 bu günleri değerlendirdim. Nasıl? Piki 22 sinde gördüm. Bugünü değerlendiremeyecek gibi duruyoruz bir de 24 ü sabahtan değerlendirsem yeterli olur mu ki?
Güzel değerlendirme yapmışsın canım zaten önemli olan yumurta çatlamadsn önce olan beraberlik asıl çünkü sperm vücutta 3 gün canlı kalıyor

Kızlar yine ben ahaha sizce çatlamış mı bugün ne diyorsunuz? 1. Foto dün 2. Foto bugün

Eklentiler

• 087F52BF-851F-45CA-AE00-E0ABB124CD12.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 02C6A255-377D-4281-9120-44C1A569FC41.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 42
Stresten olsa gerek yani bence. Testleri paylaşmıştım gördün mü acaba etiketledim ama çok iyi kullanamiyorum uygulamayı yanlış etiketlemiş olabilirim çatlama olmuş sanki
Stresten değil ya anlam veremiyorum hamileliğe bi engeli olmasında. Belki de bi hormon yükseliyor bilemiyorum önceden kesinlikle oluyordu. Testleri gördüm yumurtlama zamanı t çizgisi daha koyu oluyor diyorlar ya c daha koyu sanki ama sonra silikleşmiş çatlamış demekki canım. Gün aşırı değerlendirdiyse yeter bence gerisi zaten nasip artık inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…