Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum ya netten de baktıysa rahim genişlediği için vs diyor ama nefes darlığı olunca sanki adet oluyorum filan kötüydüm çağırmak istemiyorum ama moralimi bozuyor ilk olduğunda değişik bir şey olunca hamileyim sanmıştım
Canım heyecandan olmuş olabilir yani çok mu düşünüyordun canım uykuların nasıl

Canım heyecandan olmuş olabilir yani çok mu düşünüyordun canım uykuların nasıl
Vallahi çocuk düşündüğümden beri depresyondayım resmen işyerinde arkadaşlarım artık kendini toparla diyor o derece ama bu başka bir şey canım bir ay hayıt meyvesi kapsülü kullanmamıştım ilk o ay oldu bana böyle hatta adetim gecikti böyle nefes darlığı filan olunca başka bir şey diye hamileyim sandım kan vereyim derken adet oldum o aydan beri böyleyim ciğer filmi nefes testi hepsini yaptırdım bi kalbe gitmedim ama hep yumurtlama ve adet öncesi olunca bir türlü çözemiyorum

Vallahi çocuk düşündüğümden beri depresyondayım resmen işyerinde arkadaşlarım artık kendini toparla diyor o derece ama bu başka bir şey canım bir ay hayıt meyvesi kapsülü kullanmamıştım ilk o ay oldu bana böyle hatta adetim gecikti böyle nefes darlığı filan olunca başka bir şey diye hamileyim sandım kan vereyim derken adet oldum o aydan beri böyleyim ciğer filmi nefes testi hepsini yaptırdım bi kalbe gitmedim ama hep yumurtlama ve adet öncesi olunca bir türlü çözemiyorum
Canım o kapsül içerisinde başka birşey yoksa yani sende kalp ritmini arttırıcı etki uyandıran bir madde yoksa o yapmaz ama kalpte en kötü horter takıp takşp ederler ama işte ona göre de sakinleştirici şu bu olayına giriyorlar bnce izin verme derlerse kendini başkalarını dinleme kesinlikle bu hamilelik olayı takıntılık gibi oluyor bana da diyor arkadaşlarım doktordan randevu aldım diyorum daha dur hemen olmak zorunda mı ne çok sorun yaptın ama işte bi beklenti içinde olmak mı diyim anlıyorsun insanı sürüklüyor ama işte bu süreçte bizi yıpratıyor olacağı varsa da olması geçiliyor belki de .. kendine iş yeri dışında evde oyalayacak şeylere yoğunlaş kalp ritmi arttıkça yürüyüşe çık hemen tak kulaklığı

kızlar bat bugün ama gelen giden yok. ctesi eşim meraktan kaset test almış gebelik testi yaptım malesef tek çizgi...kaç gün bekliyim geçmesini bir fikir verin.ne adet ne gebelik belirtisi var :)
Bu yorumun dikkatimi çekti bende markası bilindik olmayan bi erken gebelik testi denedim 3 gün önce falandı negatif çıkmıştı adet günüm bugün dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi yapmaya korkuyorum adet olmayayım diye hayal kuruyorum sizin gibi olur inşallah bana da hamile kalmışımdır inşallah

Canım o kapsül içerisinde başka birşey yoksa yani sende kalp ritmini arttırıcı etki uyandıran bir madde yoksa o yapmaz ama kalpte en kötü horter takıp takşp ederler ama işte ona göre de sakinleştirici şu bu olayına giriyorlar bnce izin verme derlerse kendini başkalarını dinleme kesinlikle bu hamilelik olayı takıntılık gibi oluyor bana da diyor arkadaşlarım doktordan randevu aldım diyorum daha dur hemen olmak zorunda mı ne çok sorun yaptın ama işte bi beklenti içinde olmak mı diyim anlıyorsun insanı sürüklüyor ama işte bu süreçte bizi yıpratıyor olacağı varsa da olması geçiliyor belki de .. kendine iş yeri dışında evde oyalayacak şeylere yoğunlaş kalp ritmi arttıkça yürüyüşe çık hemen tak kulaklığı
Zaten ben artık kadın doğuma değil psikiyatriye gideceğim öyle görünüyor

Bu yorumun dikkatimi çekti bende markası bilindik olmayan bi erken gebelik testi denedim 3 gün önce falandı negatif çıkmıştı adet günüm bugün dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi yapmaya korkuyorum adet olmayayım diye hayal kuruyorum sizin gibi olur inşallah bana da hamile kalmışımdır inşallah
Cumarteside kaset test yaptım eşimin zoruyla onda çıkmadı bu predictor marka bugünde onun zoruyla yaptım bu şekilde çıktı. Umarım sende hamilesindir ama en güzeli biraz beklemek hala inanasım gelmiyor adet olucakmışım gibi geliyor. Bende 7 8 aydır uğraşıyorum ovulasyon takip ediyorum seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Doktor bana hamilesin diyene kadar inanmıcam. En güzeli tevekkül edip beklemek umarım isteğimiz sonuca ulaştırır rabbim zamanını bilir 🙏

Maşallah bı ay sizdendir güzel haberler alıcaz bnce 🥰
İnş canım ama bugün çatlama günüm bugünü değerlendiremeyeceğim :KK43: sabah ya da yarın akşam bi ihtimal ona canım sıkıldı. Akşam 7 deki testime baksana tam da çatlamamış gibi ama bilmiyorum inş yarın kaçırmamış olurum

Eklentiler

• 9C603D50-7F85-4704-AC09-90900318FA23.jpeg
    9C603D50-7F85-4704-AC09-90900318FA23.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 36
Kaset testte belki çıkmamıştır. Bak ben bu yorumu görmemiştim mucizeler oluyor demekki send bence adetin bir iki gün geçmesini bekle canım

Canım regl olmadıkça umut var belki de geç döllenmedir

X