-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.981
Uyumamış buralardasın sende istemeseler aklımız elimiz geliyor be canım buralara bile baksana bnde dinlemicem desemde işte olmadıBenim yumurtlama dönemi canım ama test filan yapmayacağım bu ay ümitsiz takılıyorum kendimi dinlemeyeceğim hayal kırıklığından bıktım her ne kadar öyle desemde yaklaşırken telaş satar yine. Takvime bile bakmıyorum ayın kaçı diye inşallah bu ay tutar hepimizin canım
35. Haftada acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 12 saat yaşadıKaybetmek derken canım? Bende ilkine 4. Ayda hamile kalmıştım Buda öyle olur sandım ama ben 5 yıl ara verdim ve çok pişmanım şu an bir yıldır uğraşıyorum etti sana 6 yıl
Kıyamam ben sana bütün süreci tamamlamışsın neredeyse inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın kuzum o yüzden Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Ondan sonra ne kadar zamandır deniyorsunuz canım35. Haftada acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 12 saat yaşadı
6 . Ay olduKıyamam ben sana bütün süreci tamamlamışsın neredeyse inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın kuzum o yüzden Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Ondan sonra ne kadar zamandır deniyorsunuz canım
Bu dünün pik olduğu ve çatladığı anlamına geliyor herhalde değil miEki Görüntüle 3339632
Çatlatma iğnesi sonrası 8. Gün adet oldum kızlar normal mi
Ben suan icmiyorum kuzuben de bazen diyorum acaba değiştirsemmi diye. sen hagi marka kullanıyorsun şu an
Aa tmm madem bebekBana yazdığının aynısıymış canım
Geçen ay benimde öyle oldu yaaaa çatlatma iğnesi vurulmadım ama yumurtlamadan sonraki 8. Gündü leke leke olmuştum öyle başlamıştı
Stresten olsa gerek yani bence. Testleri paylaşmıştım gördün mü acaba etiketledim ama çok iyi kullanamiyorum uygulamayı yanlış etiketlemiş olabilirim çatlama olmuş sankiKızlar bir de benim son aylarda yumurtlama ve adet dönemi yaklaşırken özellikle sanki nefesim daralıyor gibi oluyor normalin dışında bir şey oluyor yani böyle olan var mı
Dün pikmişsin işte dediğim gibi olmuş canım bugünde çatlamış zaten ayrıca pik olmasaydı da canını sıkmaya deymez ertesi günü olurdu yani inşallah dünü değerlendirmişsindirBalpeteği pik değil dedi moralim bozuldu
İkiside koyu canım akşama yumurtan çatlar gibi senin dünü değerlendirseydin bugünü de boş bırakms akşam bi daha yap testi mutlaka bu yaptığının üstünden 6 saat geçince havuç ye bugün çatlar bu ay bacım ama şu testi değiştir vallahi en zoru bu bakarken şaşı oluyorumCanım baksana t sanki daha da koyulaşmış 1. Sini şimdi yaptım 2. Yi dün.
Yok canım geçen ay ben değerlendirme yapamadım o yüzeen hamile değilim maalesef freely markası ben çok memnunum trendyolda sürekli indirime geliyor tavsiye ederim alsbilrisinizCanım sen hamile misin bu test markası ne ?
Çatlamış canım senin yumurtan
Üşütüyor olabilri misin canımKızlar bir de benim son aylarda yumurtlama ve adet dönemi yaklaşırken özellikle sanki nefesim daralıyor gibi oluyor normalin dışında bir şey oluyor yani böyle olan var mı
Umarim tutmuştur erken oldu bu sefer yumurtlama demek kiÇatlamış canım senin yumurtan