Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyumamış buralardasın sende istemeseler aklımız elimiz geliyor be canım buralara bile baksana bnde dinlemicem desemde işte olmadı senin ilk hamilelik mi olacak nasipse

Kızlar bir de benim son aylarda yumurtlama ve adet dönemi yaklaşırken özellikle sanki nefesim daralıyor gibi oluyor normalin dışında bir şey oluyor yani böyle olan var mı

Kızlar bir de benim son aylarda yumurtlama ve adet dönemi yaklaşırken özellikle sanki nefesim daralıyor gibi oluyor normalin dışında bir şey oluyor yani böyle olan var mı
Stresten olsa gerek yani bence. Testleri paylaşmıştım gördün mü acaba etiketledim ama çok iyi kullanamiyorum uygulamayı yanlış etiketlemiş olabilirim çatlama olmuş sanki

Canım baksana t sanki daha da koyulaşmış 1. Sini şimdi yaptım 2. Yi dün.
İkiside koyu canım akşama yumurtan çatlar gibi senin dünü değerlendirseydin bugünü de boş bırakms akşam bi daha yap testi mutlaka bu yaptığının üstünden 6 saat geçince havuç ye bugün çatlar bu ay bacım ama şu testi değiştir vallahi en zoru bu bakarken şaşı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…