Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yas kac canm birde doktora fln gittin mi daha once durum nedir
23 yaşındayım daha erken gittim aşılama oldu geçen ay tutmadı bu ay bidaha deniycek ve 6 ay ara vereceğini söyledi doktor bugun bu beni üzdü inanmadıgım tedaviyi yapmak istemiyorum şuan dedi 6 ay yürüyüş yap sağlıklı beslen görüceksin gelişmeyi dedi inan bilmiyorum kafam karışık

İlk foto pik bugün yaptığım daha silik bence çatlamış akşam tekrar kuzu 6 gibi testi bu arada güzel değerlendirme yapmışsın bugünü de değerlendir mutlaka

İlk foto pik bugün yaptığım daha silik bence çatlamış akşam tekrar kuzu 6 gibi testi bu arada güzel değerlendirme yapmışsın bugünü de değerlendir mutlaka
Canım bir şey soracağım. Dünkü T bugünkü T'ye göre daha koyuydu ama dünkü T C'den daha koyu değildi. Bugün T bariz C'den daha koyu. Şmdi biz T nin C den daha koyu olmasını mı baz alıyoruz? yoksa dünkü T daha koyu onu mu baz alıyoruz ama dünkü de C ile eşit değildi ki? kafam karıştı

Bu canımm bende ki
bende bunu kullanıyorum.
bugün 11.gün hala beklemedeyim :) hiç kafama takmıcam düşünmeyeceğim diyorum ama yine de heyecan yapıyor insan. ilk kez bu ay kasık ağrısını fazlaca hissediyorum. inş yumurtam iyidir ve güzelce çatlar. ovülasyon testlerinde henüz pik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…