- Konu Sahibi sehribann16
- #2.961
Olsun olsun sağlıklıdır yenir havuçKız onu pikten sonra yap sürekli Yemen'e gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun olsun sağlıklıdır yenir havuçKız onu pikten sonra yap sürekli Yemen'e gerek yok
ben de bazen diyorum acaba değiştirsemmi diye. sen hagi marka kullanıyorsun şu anBen tedavim olumsuz olunca bıraktm icmiyorum:)
Evet pike yakın benimde 8. Gün aynı bu şekilde ertesi gün doktor hiç alakasıyım henüz yumurtlama yok dedi gerçekten de 12. Pik oldu bugün 4. Gün çatlama olmuştur. Bir kaç gün sonra ikinci çizgiyi daha koyu göreceksin ama tabi sperm sıkıntısı yoksa değerlendirPike yakın mı o zaman
Teşekkür ederimEvet pike yakın benimde 8. Gün aynı bu şekilde ertesi gün doktor hiç alakasıyım henüz yumurtlama yok dedi gerçekten de 12. Pik oldu bugün 4. Gün çatlama olmuştur. Bir kaç gün sonra ikinci çizgiyi daha koyu göreceksin ama tabi sperm sıkıntısı yoksa değerlendir
hoşbuldumm inşallahhhMerhaba insallllah daha cok bekletmz melegin seni
Hosgeldin
Bana yazdığının aynısıymış canımBu canımm bende ki
T bin daha koyu olanını baz alıyoruz kuzum sen bugünü yarını değerlendir mutlaka yarın da havucunu yeCanım bir şey soracağım. Dünkü T bugünkü T'ye göre daha koyuydu ama dünkü T C'den daha koyu değildi. Bugün T bariz C'den daha koyu. Şmdi biz T nin C den daha koyu olmasını mı baz alıyoruz? yoksa dünkü T daha koyu onu mu baz alıyoruz ama dünkü de C ile eşit değildi ki? kafam karıştı
İlk havucu duyduğumda ben bi dünya yemiştim bugs bunny gibi geziyordum ortadaOlsun olsun sağlıklıdır yenir havuç
Balpeteği pik değil dedi moralim bozulduİlk havucu duyduğumda ben bi dünya yemiştim bugs bunny gibi geziyordum ortada
Canım baksana t sanki daha da koyulaşmış 1. Sini şimdi yaptım 2. Yi dün.T bin daha koyu olanını baz alıyoruz kuzum sen bugünü yarını değerlendir mutlaka yarın da havucunu ye
Moral bozulacak bir durum yok canım ben 8. Gün olarak gösterdiğin testi pik olarak görmedim sadece zaten 8 den başlayarak 8-10-12-14-16-18 şeklinde ilişkiyi daha doğru buluyor uzmanlar sperm kalitesi açısından spermlerde de sıkıntı yoksa uzun süre bekliyor zaten sıkıntı yapma çoğu kız bebek isteyen ovulasyondan önceki günlerde deneme yapıyor olunca oluyor Allah gönlüne göre versinBalpeteği pik değil dedi moralim bozuldu
Allah razı olsun canım ilk defa adetten hemen sonra başladım test yapmaya çok da anlamadığım için pik sanıp mutlu oldum sözgelimi söyledim problem yok yani❤ geçen ay gün aşırı denedim ama yine tutmadıMoral bozulacak bir durum yok canım ben 8. Gün olarak gösterdiğin testi pik olarak görmedim sadece zaten 8 den başlayarak 8-10-12-14-16-18 şeklinde ilişkiyi daha doğru buluyor uzmanlar sperm kalitesi açısından spermlerde de sıkıntı yoksa uzun süre bekliyor zaten sıkıntı yapma çoğu kız bebek isteyen ovulasyondan önceki günlerde deneme yapıyor olunca oluyor Allah gönlüne göre versin
Bende aynı kuzum geçen ay okadar dikkatli davrandım ki ondan önce de süt buharından tut incir havuca kadar yapmadığım kalmadı.doktor artık beni görünce acıyarak bakıyor resmen. Bir yıldır folik asit içiyorum. şunu anladım ne kadar takarsan okadar olmuyor sanırım takmamakta elde değil ama Allah ne zaman isterse ozaman geliyor bir can dünyaya yoksa her dakika birlikte ol faydası yok. Kuzenim mesela bir gece birlikte olsun o gün hamile kalıyor. Kim varsa etrafımda planladığı an hamile kaldı bizde böyleyiz işte napalım hakkımızda hayırlısıAllah razı olsun canım ilk defa adetten hemen sonra başladım test yapmaya çok da anlamadığım için pik sanıp mutlu oldum sözgelimi söyledim problem yok yani❤ geçen ay gün aşırı denedim ama yine tutmadı
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben öncekinde ilk evlendiğim ay hamile kalmıştım o yüzden çok fazla takıyorum kaybetmek en kötüsü sanırımBende aynı kuzum geçen ay okadar dikkatli davrandım ki ondan önce de süt buharından tut incir havuca kadar yapmadığım kalmadı.doktor artık beni görünce acıyarak bakıyor resmen. Bir yıldır folik asit içiyorum. şunu anladım ne kadar takarsan okadar olmuyor sanırım takmamakta elde değil ama Allah ne zaman isterse ozaman geliyor bir can dünyaya yoksa her dakika birlikte ol faydası yok. Kuzenim mesela bir gece birlikte olsun o gün hamile kalıyor. Kim varsa etrafımda planladığı an hamile kaldı bizde böyleyiz işte napalım hakkımızda hayırlısı
Kaybetmek derken canım? Bende ilkine 4. Ayda hamile kalmıştım Buda öyle olur sandım ama ben 5 yıl ara verdim ve çok pişmanım şu an bir yıldır uğraşıyorum etti sana 6 yılAllah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben öncekinde ilk evlendiğim ay hamile kalmıştım o yüzden çok fazla takıyorum kaybetmek en kötüsü sanırım
Bana mı yazmıştın canım yaptım negatif çoktı adet günüm normalde yarın bugün normal gebelik testimyaptım oda negatif bilmiyorum İnşallah hamileyimdir ümidim yok .. kendi kendime belirtilerim var ama umudumda yok sen naptın canımNe yaptın test yaptın mı canım
Canım sen hamile misin bu test markası ne ?Canım pikte olabilir bugün daha koyu da çıkabilir benim de böyle olmuştu inşallah dünü değerlendirmişsindir bak görsel ekleyim testi sabah akşam kaç saat arayla yaptın
Bugün daha koyuysa bugün ve yarın değerlendir inşallah nasip olur hamile kalmakaaa ben bugün pik sandım :/ canım dün t c den az da olsa daha silikti. Bugün t c den baya koyu. Daha koyu olunca pik olmuyor muydu?
Benim yumurtlama dönemi canım ama test filan yapmayacağım bu ay ümitsiz takılıyorum kendimi dinlemeyeceğim hayal kırıklığından bıktım her ne kadar öyle desemde yaklaşırken telaş satar yine. Takvime bile bakmıyorum ayın kaçı diye inşallah bu ay tutar hepimizin canımBana mı yazmıştın canım yaptım negatif çoktı adet günüm normalde yarın bugün normal gebelik testimyaptım oda negatif bilmiyorum İnşallah hamileyimdir ümidim yok .. kendi kendime belirtilerim var ama umudumda yok sen naptın canım