Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bir şey soracağım. Dünkü T bugünkü T'ye göre daha koyuydu ama dünkü T C'den daha koyu değildi. Bugün T bariz C'den daha koyu. Şmdi biz T nin C den daha koyu olmasını mı baz alıyoruz? yoksa dünkü T daha koyu onu mu baz alıyoruz ama dünkü de C ile eşit değildi ki? kafam karıştı
T bin daha koyu olanını baz alıyoruz kuzum sen bugünü yarını değerlendir mutlaka yarın da havucunu ye

Kızlar tekrar yaptım şimdi. dünkü testimi ve bugünkü testimi ekliyorum ikisi de 19:20 de yapıldı.1. Bugün 2. Dün yapıldı. Ne düşünüyorsunuz baksanıza bi?

Eklentiler

• F9055538-44D5-4F69-BEB8-41BE804500EF.jpeg
    F9055538-44D5-4F69-BEB8-41BE804500EF.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 36451C75-30B0-421B-BE30-157AA367C211.jpeg
    36451C75-30B0-421B-BE30-157AA367C211.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 30
T bin daha koyu olanını baz alıyoruz kuzum sen bugünü yarını değerlendir mutlaka yarın da havucunu ye
Canım baksana t sanki daha da koyulaşmış 1. Sini şimdi yaptım 2. Yi dün.

Eklentiler

• 75605D8D-845C-499D-84FF-19A522FB443A.jpeg
    75605D8D-845C-499D-84FF-19A522FB443A.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 38
  • B0974C50-47DE-4687-963B-E60545E6CCC4.jpeg
    B0974C50-47DE-4687-963B-E60545E6CCC4.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 31
Balpeteği pik değil dedi moralim bozuldu 🙄
Moral bozulacak bir durum yok canım ben 8. Gün olarak gösterdiğin testi pik olarak görmedim sadece zaten 8 den başlayarak 8-10-12-14-16-18 şeklinde ilişkiyi daha doğru buluyor uzmanlar sperm kalitesi açısından spermlerde de sıkıntı yoksa uzun süre bekliyor zaten sıkıntı yapma çoğu kız bebek isteyen ovulasyondan önceki günlerde deneme yapıyor olunca oluyor Allah gönlüne göre versin

Moral bozulacak bir durum yok canım ben 8. Gün olarak gösterdiğin testi pik olarak görmedim sadece zaten 8 den başlayarak 8-10-12-14-16-18 şeklinde ilişkiyi daha doğru buluyor uzmanlar sperm kalitesi açısından spermlerde de sıkıntı yoksa uzun süre bekliyor zaten sıkıntı yapma çoğu kız bebek isteyen ovulasyondan önceki günlerde deneme yapıyor olunca oluyor Allah gönlüne göre versin
Allah razı olsun canım ilk defa adetten hemen sonra başladım test yapmaya çok da anlamadığım için pik sanıp mutlu oldum sözgelimi söyledim problem yok yani❤ geçen ay gün aşırı denedim ama yine tutmadı

Allah razı olsun canım ilk defa adetten hemen sonra başladım test yapmaya çok da anlamadığım için pik sanıp mutlu oldum sözgelimi söyledim problem yok yani❤ geçen ay gün aşırı denedim ama yine tutmadı
Bende aynı kuzum geçen ay okadar dikkatli davrandım ki ondan önce de süt buharından tut incir havuca kadar yapmadığım kalmadı.doktor artık beni görünce acıyarak bakıyor resmen. Bir yıldır folik asit içiyorum. şunu anladım ne kadar takarsan okadar olmuyor sanırım takmamakta elde değil ama😢 Allah ne zaman isterse ozaman geliyor bir can dünyaya yoksa her dakika birlikte ol faydası yok. Kuzenim mesela bir gece birlikte olsun o gün hamile kalıyor. Kim varsa etrafımda planladığı an hamile kaldı bizde böyleyiz işte napalım hakkımızda hayırlısı

Bende aynı kuzum geçen ay okadar dikkatli davrandım ki ondan önce de süt buharından tut incir havuca kadar yapmadığım kalmadı.doktor artık beni görünce acıyarak bakıyor resmen. Bir yıldır folik asit içiyorum. şunu anladım ne kadar takarsan okadar olmuyor sanırım takmamakta elde değil ama😢 Allah ne zaman isterse ozaman geliyor bir can dünyaya yoksa her dakika birlikte ol faydası yok. Kuzenim mesela bir gece birlikte olsun o gün hamile kalıyor. Kim varsa etrafımda planladığı an hamile kaldı bizde böyleyiz işte napalım hakkımızda hayırlısı
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben öncekinde ilk evlendiğim ay hamile kalmıştım o yüzden çok fazla takıyorum kaybetmek en kötüsü sanırım

Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben öncekinde ilk evlendiğim ay hamile kalmıştım o yüzden çok fazla takıyorum kaybetmek en kötüsü sanırım
Kaybetmek derken canım? Bende ilkine 4. Ayda hamile kalmıştım Buda öyle olur sandım ama ben 5 yıl ara verdim ve çok pişmanım şu an bir yıldır uğraşıyorum etti sana 6 yıl

Bana mı yazmıştın canım yaptım negatif çoktı adet günüm normalde yarın bugün normal gebelik testimyaptım oda negatif bilmiyorum İnşallah hamileyimdir ümidim yok .. kendi kendime belirtilerim var ama umudumda yok :KK43: sen naptın canım
Benim yumurtlama dönemi canım ama test filan yapmayacağım bu ay ümitsiz takılıyorum kendimi dinlemeyeceğim hayal kırıklığından bıktım her ne kadar öyle desemde yaklaşırken telaş satar yine. Takvime bile bakmıyorum ayın kaçı diye inşallah bu ay tutar hepimizin canım

X