- Konu Sahibi sehribann16
- #3.001
Her ay değişiyor canım günler inşallah tutmuştur önce ki günleri de değerlendirdikten umut varUmarim tutmuştur erken oldu bu sefer yumurtlama demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay değişiyor canım günler inşallah tutmuştur önce ki günleri de değerlendirdikten umut varUmarim tutmuştur erken oldu bu sefer yumurtlama demek ki
Önceki gün ve dünü degerlendirdim bugüne gerek var mı ki muhtemelen dün gece çatladı bi ara kasık ağrım oldu çünküHer ay değişiyor canım günler inşallah tutmuştur önce ki günleri de değerlendirdikten umut var
Çatlatma iğnesi sonrası 8. Gün adet oldum kızlar normal mi
Yanlış kişiye yorum yapmışım ya. Bende geçen ay iğne vurulmamıştım ama 8. Gün gelmişti yumurtlamadan sonra. Leke leke olmuştu çok şaşırmıştım. İnşallah bu ayın gebelik habercisidirÇatlatma iğnesi sonrası 8. Gün adet oldum kızlar normal mi
Gercekten oyle oluyor bide o cift cizgiyi görünce insan kendini tutamiyo ağlamaya basliyorHadi bakalım inşallah şimdi bu kadar heyecanlandıysan Allah kısmet eder de gebelik testinde çift çizgi görsem kesin bayılırım
Aynen canim su 3 ayı hayırlısıyla bi atlatabilseydik rabbim peşimden sizinde guzel haberlerle gelmenizi nasip etsin inşallahAma çok normal kuzum vücudun bu yeni sürece alışmaya çalışıyor sağlıklı beslenmeye dikkat et kendini çok yorma ilk üç ay çok önemli
Ahahah canım akşam havuç yedim bugün değerlendirmem zor gibi ama akşam çatlayacak büyük ihtimal. Öğlen 2 gibi yaptım ikisi de eşit koyulukta gibiydi ama benim öğlen testleri hiç net olmuyor. Akşam yapınca atıcam hemen buraya. Akşam değilde sabah değerlendirsem olur mu ki ya?İkiside koyu canım akşama yumurtan çatlar gibi senin dünü değerlendirseydin bugünü de boş bırakms akşam bi daha yap testi mutlaka bu yaptığının üstünden 6 saat geçince havuç ye bugün çatlar bu ay bacım ama şu testi değiştir vallahi en zoru bu bakarken şaşı oluyorum
12-13-16-19-21-22 bu günleri değerlendirdim. Nasıl? Piki 22 sinde gördüm. Bugünü değerlendiremeyecek gibi duruyoruz bir de 24 ü sabahtan değerlendirsem yeterli olur mu ki?İkiside koyu canım akşama yumurtan çatlar gibi senin dünü değerlendirseydin bugünü de boş bırakms akşam bi daha yap testi mutlaka bu yaptığının üstünden 6 saat geçince havuç ye bugün çatlar bu ay bacım ama şu testi değiştir vallahi en zoru bu bakarken şaşı oluyorum
Ah canım inşallah bol bol dua et bizedeAynen canim su 3 ayı hayırlısıyla bi atlatabilseydik rabbim peşimden sizinde guzel haberlerle gelmenizi nasip etsin inşallah
Yani akşam değerlendiremiyorsan sabah etkenden denemeye çalış canım o zaman zaten süresi 24 saat ne zaman çatlıcağı belli olmazAhahah canım akşam havuç yedim bugün değerlendirmem zor gibi ama akşam çatlayacak büyük ihtimal. Öğlen 2 gibi yaptım ikisi de eşit koyulukta gibiydi ama benim öğlen testleri hiç net olmuyor. Akşam yapınca atıcam hemen buraya. Akşam değilde sabah değerlendirsem olur mu ki ya?
Güzel değerlendirme yapmışsın canım zaten önemli olan yumurta çatlamadsn önce olan beraberlik asıl çünkü sperm vücutta 3 gün canlı kalıyor12-13-16-19-21-22 bu günleri değerlendirdim. Nasıl? Piki 22 sinde gördüm. Bugünü değerlendiremeyecek gibi duruyoruz bir de 24 ü sabahtan değerlendirsem yeterli olur mu ki?
Allah bize de ağlamayı nasip etsin sevinçtenGercekten oyle oluyor bide o cift cizgiyi görünce insan kendini tutamiyo ağlamaya basliyor
Çatlasa daha silik olurdu sankiKızlar yine ben ahaha sizce çatlamış mı bugün ne diyorsunuz? 1. Foto dün 2. Foto bugün
Aynen bana da öyle yavaş yavaş çatlamaya doğru gidiyor galibaÇatlasa daha silik olurdu sanki
Stresten değil ya anlam veremiyorum hamileliğe bi engeli olmasında. Belki de bi hormon yükseliyor bilemiyorum önceden kesinlikle oluyordu. Testleri gördüm yumurtlama zamanı t çizgisi daha koyu oluyor diyorlar ya c daha koyu sanki ama sonra silikleşmiş çatlamış demekki canım. Gün aşırı değerlendirdiyse yeter bence gerisi zaten nasip artık inşallah tutmuşturStresten olsa gerek yani bence. Testleri paylaşmıştım gördün mü acaba etiketledim ama çok iyi kullanamiyorum uygulamayı yanlış etiketlemiş olabilirim çatlama olmuş sanki
Hadi gözün aydın hamilesinKızlar bu ne demektir gebelik testim diğer çizgi silik
Yani kaç gün var ve testten kaç dk sonra çıktı silik olan şimdi ümitlendirmeyeyim yinedeKızlar bu ne demektir gebelik testim diğer çizgi silik