Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım benim amh yok ona bakmamışlar onu da söyliyim doktora sende kilo problemi var mı canım
Ben evlenmeden önce 61.5dum boyumda 163 balık etliyim kendimi bildim bileli kemik yapımda iri 5y olsam okey yani ama evlendikten sonra ilaçlar çok kilo aldırdı 67.5 oldum ilk defa bu kiloyu görüyorum ama benim göbek kısmı normal bacak ve kalçada kilom var o yüzden ona yormuyorum tabi Allah bilir de ama bu ilaçlar ve iğnelerle kilo vermek çok zor insülin yüksek onunda ilacını kullanıyorum yengemin mesela karnı hamile karnı gibiydi 70den 63e falan düşmüştü benden bir iki santim kısa

Canım bence fazla kilon asla yok ama tabimi 1-2 kilo bile vermek polikistik overde çok etki sağlıyor o bi kesin

Kaç kere vermeye çalıştım ama yok2 saat aç kalsam gözümün önü kararıyor sağlık ocağı doktoru şeker yüksek demişti ondan heralde
Canım ben evlendiğimde 55 kiloydum sonra bi anda evlenince 70 kadar çıktın 72 görünce artık psikolojim bozuldu ben tatlısız 5 dakka duramazdım ama kendimi diyete değil de sağlıklı beslenmeye alıştırdım ve kalori açılğı vermeye bide baktım ki aylarca kilo vermeyen ben haftada 1-2 kilo vermeye başladım şok oldum şimdi de öyle yapıyorum 60 kiloya düşmek istiyorum çünkü zaten bebek düşününce de kilo sıkıntı bunu kendi sağlığımız için yapmalıyız bence sende kendine inan verirsin

Canım uzulme bak sana video attim onu izle cok normal bu durum ve olmasi gerekn oluyor

Benim adet bittikten sonra ki gün akıntım oldu şeffaf uzayan çok acayip şeyler yaşıyorum son zamanlarda
demekki erken olgunlasmaya basladi senin ben regli oldum regliden 5gun sonra akintim basladi zaten 30 32.gunde bir regli oluyrum hakkimzda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin

Orası öyle tabi insan isteyince herşeyi yapıyor ben bide mutsuzken kendimi yemeğe ve uykuya vururum bunu yapmamam lazım en başta elimizde olan bi durum aslında

Orası öyle tabi insan isteyince herşeyi yapıyor ben bide mutsuzken kendimi yemeğe ve uykuya vururum bunu yapmamam lazım en başta elimizde olan bi
demekki erken olgunlasmaya basladi senin ben regli oldum regliden 5gun sonra akintim basladi zaten 30 32.gunde bir regli oluyrum hakkimzda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin
Bizim hormonlar yumurtalar kafayı yedi artık belkide 30mm de kalan çatlalamış yumurtam çatlamıştır diyorum bende neyse evlilik ve tanışma yıldönümümüz aynı zamanda regl günüm bakalım belki süpriz olur

Benmde sol tarafimda kist vardi haziranda doktr o adet kani ile atilir dedi hatta ben 2ay aonce normalde 4gun suren reglim 7.gun surdu oda yeymedi bitti diye bekledim 1.5hafta snra tekrar regli oldum bence o donem patladi diye dusunuyrum bu ayda sogan kuru yaptim yumurtayi gordim gecen ay yumi yoktu cnku

Seninle kendilihinden gider ama normal yumurta kisleri sknti yaratmiyr dedi doktr yimurtlayabilirsin dedi hayrlisi ezan vakti rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin

Kızlar selam bi kaç sorum olacaktı yardımcı olurmusunuz ?

Pazartesi günü pik gördüm yani yumurtlama günümdü dün hafif siliklesme gördüm bugünde yaptım ikinci çizgi gitmiş sanırım bu yumurtlama oldu tamamlandı anlamına geliyor değil mi ?

2- Ben adetin başlangıç gününü 1.gün olarak saydigimda 24.gün piki gördüm neredeyse bırakacaktım iyi ki bırakmamışım bu geç yumurtlama demek mi oluyor ? (Adetim düzensiz benim)

3- Şimdi ovulasyon testinde ikinci çizgi gitti yumurtlama tamamlandı bugün itibariyle değerlendirmeyi bırakıyoruz değil mi yani daha gerek yok sanırım ? Yoksa bi kaç gün devam mı ediliyor ?

Evet canım yumurtlanıyor ama benim yumurta gelişsin diye femara kullandım geçen ay kendiliğinden buyuyor mu hiç bilmiyorum sonrası da çatlatma iğnesi doktorlar artık umursamıyor hiç uğraşmamak için direk ilaçlar ipne doktorum kistin düşmesini bekleyelim ki tedaviye devm edelim kist varken .... Bişeh desi orda anlamadım gelişmesine engel olabiliyor heralde bakalım pazartesi olursam hasta Çarşamba gider bakarım düşmüş mi diye ama benimde adet baya yoğun geçti sonra ağrı kesici içtim ondan kesildi heralde

Selam canım
1- Çizginin silikleştiği gün yumurtlama günüdür pik olduğu gün değil pik demek yumurta çatladı çatlicak demektir yani evet yumurtan çatladı
2- Evet geç yumurtlama olmuş
3- Dediğim gibi silikleştiği ilk gün yumurtlama günüdür bugün silikleşmeye başladıysa bugün ve yarın ilişki mutlaka özellikle bugün sonrasında yine bırakmıyoruz ve 2 günde bir ilişki ile devam ediyoruz

Canım çok saol ben bu şekilde bilmiyordum gerçekten teşekkür ederim. Son olarak ben çok rahatsızım şu an üşütmüşüm grip gibi bi durum söz konusu o yüzden değerlendirme düşünmüyordum. Kaç gün daha değerlendirmeliyiz ? Yani bugün itibariyle 1 hafta yeterli mi ? Yoksa 1-2 defa değerlendirmek yeterli mi ?

git cnm eger kistin gtmedyse sogan kurune basla ben buay ona basladim yumi gordum umarim temizlenmek istedim belkide cnku kist falan dediler hemen baslamistim arastrmaya insallh regli olmazsin cnm mucizen seninledr ama olursanda hemen soğan kurune basla olurmu ben inaniyrum olucak

Pİk gordugun gunu ve ondan snraki 2 3gunu degerlendrmen yeterli pazartesi pik gormussun sali catlamistir muhtemelen silikise yani sen pazartesi sali carsmba degerlendrmen gerekiyrdu insallh hayrli haberlerin olsun

Ne demek canım benim rica ederim çok geçmiş olsun bebiş için bu iki gün dişini sıkman lazım bugün ve yarın kesinlikle ilişki olmalı özellikle bugün sonrasında 2 günde bir olmasa da 2 3 kere olsa 1 hafta da yeterli olur önemli olan bugün ve yarın ki

İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için soğan kürüni çok duydum reglken maydanoz suyu içtim 3 bardak sadece ama hepimiz hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Pİk gordugun gunu ve ondan snraki 2 3gunu degerlendrmen yeterli pazartesi pik gormussun sali catlamistir muhtemelen silikise yani sen pazartesi sali carsmba degerlendrmen gerekiyrdu insallh hayrli haberlerin olsun
Silikleşme bugün olmuş canım bugün ve yarın olsa yeterli çünkü biliyosun çatlayan yumurtanın 24 saat kadar ömrü oluyor

Silikleşme bugün olmuş canım bugün ve yarın olsa yeterli çünkü biliyosun çatlayan yumurtanın 24 saat kadar ömrü oluyor
ama canm pazartesi pik yapti ertesi gun siliklesmis buhun tamamen emin olmak icin tekrae test yapmis buhunde silik cikmis ole anladim ben ilk yazisindan ondan ole yazdim cannn testlerini atta bakalim
H herseyguzelolacak6

ama canm pazartesi pik yapti ertesi gun siliklesmis buhun tamamen emin olmak icin tekrae test yapmis buhunde silik cikmis ole anladim ben ilk yazisindan ondan ole yazdim cannn testlerini atta bakalim
H herseyguzelolacak6
Ayy doğru bende kafa kalmadı gerçekten evet dün çatlama günüymüş bugün de ilişki olduktan sonra artık iki günde bir olur canım kusura bakma valla kafam çok dalgın bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…