Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hala hamileliği idrak edemedim sanırım bazen çok çabuk yoruluyorum kendimi yetersiz görüyorum neden böyle oldum diye oturup ağlayasım geliyoama ceviz ve fındığı iyiki soyledin canim yemeye dikkat edicem
Ama çok normal kuzum vücudun bu yeni sürece alışmaya çalışıyor sağlıklı beslenmeye dikkat et kendini çok yorma ilk üç ay çok önemli

kızlar bat bugün ama gelen giden yok. ctesi eşim meraktan kaset test almış gebelik testi yaptım malesef tek çizgi...kaç gün bekliyim geçmesini bir fikir verin.ne adet ne gebelik belirtisi var :)

Kızzzzlarrr bugün döngünün 16.günü bariz pik çıktı. dün akşamı ve bugünü atıyorum baksanıza bi :) 12-13-16-19-21 aralık(sabah) bugünleri değerlendirmiştik. Sizce iyi mi bana az geldi biraz Şimdi 3 gün üst üste mi deneyelim? bugün yarın ve ertesi gün? İlk defa ovülasyon yapıyorum da cahilim biraz :) ilk foto dün akşam 2. fotograf bugün 13:00 de

Eklentiler

• tempImageIpsBXK.png
    733,2 KB · Görüntüleme: 43
  • tempImageF1yI5j.png
    749,5 KB · Görüntüleme: 44
Canm dun aksam pik olmus bgn de catlamıs
Bence bu aksam ve yarn aksamı da degerlendir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…