- Konu Sahibi sehribann16
- #2.921
Nerdesiniz millet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pikte olabilir bugün daha koyu da çıkabilir benim de böyle olmuştu inşallah dünü değerlendirmişsindir bak görsel ekleyim testi sabah akşam kaç saat arayla yaptınKızlar acil bakar mısınız pik mi
Piksin canım tabi ben yeni girdim şimdi gördüm bugünü değerlendir mutlakaşa akşam tekrar yap testi 6 saat sonra falan yarında havuç yemeğe başla yumurtan çatlasınDün akşam ve bu sabah ki ovülasyon testlerim ne durumdayiz arkadaşlar
Dur yeni başlamışsın hemen ümidini kesme bu ay ovulasyonla takibe başlarsın her ay yeni bir umutMerhaba hosgeldin aramiza. Zamanı var demek ki
hoş buldum :) aynen öyle nasip bu aya değilmiş vardır bir hayır
Ama çok normal kuzum vücudun bu yeni sürece alışmaya çalışıyor sağlıklı beslenmeye dikkat et kendini çok yorma ilk üç ay çok önemliBen hala hamileliği idrak edemedim sanırım bazen çok çabuk yoruluyorum kendimi yetersiz görüyorum neden böyle oldum diye oturup ağlayasım geliyoama ceviz ve fındığı iyiki soyledin canim yemeye dikkat edicem
Değerlendirdim dünü akşam 8 sabah 8 ortalama bugünü de mi değerlendirmeliyimCanım pikte olabilir bugün daha koyu da çıkabilir benim de böyle olmuştu inşallah dünü değerlendirmişsindir bak görsel ekleyim testi sabah akşam kaç saat arayla yaptın
Iki gündür havuç yiyorum günde 2 tanePiksin canım tabi ben yeni girdim şimdi gördüm bugünü değerlendir mutlakaşa akşam tekrar yap testi 6 saat sonra falan yarında havuç yemeğe başla yumurtan çatlasın
Testleri akşam 8 ile sabah 8 de yaptımDeğerlendirdim dünü akşam 8 sabah 8 ortalama bugünü de mi değerlendirmeliyim
Yok yok umudumu kaybetmicem tabiki inanıyorum inşallah olacak Allahın izniyle çok bekletmesin Rabbim inşallah hepimiziDur yeni başlamışsın hemen ümidini kesme bu ay ovulasyonla takibe başlarsın her ay yeni bir umut
Bence 4_5 gün geçmeden yapma canın sıkılmasınkızlar bat bugün ama gelen giden yok. ctesi eşim meraktan kaset test almış gebelik testi yaptım malesef tek çizgi...kaç gün bekliyim geçmesini bir fikir verin.ne adet ne gebelik belirtisi var :)
Bence bunlar henüz pik değil canım bilgin olsunDün akşam ve bu sabah ki ovülasyon testlerim ne durumdayiz arkadaşlar
evet bende öyle düşünüyorum bazen birkaç gün geç olabiliyor. umarım gelmez hiçbir belirti yokBence 4_5 gün geçmeden yapma canın sıkılmasın
Aminn amin güzel kalplimYAaa insallh dileklerimiz gerck olur canim hamis hamiş 2024e neguzel olur ya hayali bile guzel ne diyelim rabbim insallh supriz olurda ilk yildonumuzde nasip olur canim hepbirlikte mucizelere kavuşalım
sElam canm ümitsiz olma lutfen bak hepimiz bir sekilde imtihan oluyoruz iste2022 DEN BERİ İSTİYORUM OLMADI BU SENE BİTİYOR YİNE OLMUYCAGINI BİLİYORUM BENİM HAYALLER SİYAH POŞETTE
aleykümselam bitanem bilmiyorum inan inşallah hepimize nasip etsin rabbimsElam canm ümitsiz olma lutfen bak hepimiz bir sekilde imtihan oluyoruz iste
Rabbim en dogru zamanda nasip etsin insalllah
Canm dun aksam pik olmus bgn de catlamısKızzzzlarrr bugün döngünün 16.günü bariz pik çıktı. dün akşamı ve bugünü atıyorum baksanıza bi :) 12-13-16-19-21 aralık(sabah) bugünleri değerlendirmiştik. Sizce iyi mi bana az geldi biraz Şimdi 3 gün üst üste mi deneyelim? bugün yarın ve ertesi gün? İlk defa ovülasyon yapıyorum da cahilim biraz :) ilk foto dün akşam 2. fotograf bugün 13:00 de