- 8 Eylül 2021
- 990
- 238
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.901
Ne yaptın test yaptın mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da doktorum devletin degil de özel bi folik asit vermisti ama unutum adını canm suan isteyim evde bakarm geç olmazsa senin icinAyyy evet teyzesiiifolik asit felan verdi ama devletin karşıladığı folik asittense ocean mom oneriyorlar sizin bilginiz varmi ona göre alayım
Amin cann hepbirlikte mucizlerimize kavusalim
Topik sahibinin teli kırılmış canm,girince ekler seni listeyeSat:26.10.2023
Bat:28.11.2023
YAaa insallh dileklerimiz gerck olur canim hamis hamiş 2024e neguzel olur ya hayali bile guzel ne diyelim rabbim insallh supriz olurda ilk yildonumuzde nasip olur canim hepbirlikte mucizelere kavuşalımAmin insallah kuzu
1.yılımızda hamile olmayı cok istiyordum insallah nasip olur ocak ayina hamis girmem
Allah isteyen herkese nasip etsin dilerim 2024 hepimiz gebe girerizYAaa insallh dileklerimiz gerck olur canim hamis hamiş 2024e neguzel olur ya hayali bile guzel ne diyelim rabbim insallh supriz olurda ilk yildonumuzde nasip olur canim hepbirlikte mucizelere kavuşalım
Rabbim hayırlısıyla nasip etsinMerhabaaaaaa , bende yeni katıldım aranıza :) ilk aşılamam henüz yumurta geliştirme aşamasındayım. Yarın kontrole gideceğim. Olumlu sonuçlarınızı görmek bana çok moral veriyor
Kızlar acil bakar mısınız pik miSelam kızlar bir süredir yoktum baya kötü hastalandım hastahanelik oldum ama geri döndüm aranızdayım artık tüm mesajları tek tek okudum U umudunuyitrme canım sürprizine çok bayıldım Allah bizede nasip etsin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al inşallah kuzucum. Ee kızlar sizlerde son durum ne sehribann16 Blue8816 @Blue_girll B balpetegi06 U ugurbrvn şehri beni değiştirsebne tabloda sat 12 Kasım bat 11 Aralık yarından itibaren gene ovulasyon testine başlayacam bu ay bitmek bilmedi adetim. Bu arada bu süreçte doktora gittim doktor dedi ki leke gördüğün zamandan itibaren adet olarak say folik asit önemli atlama benim değerlerim düşük olduğu için ekstra vitaminlere de başlattı beni folikasit kullanın hepiniz
Tamam canım bekliyorum ozamanBana da doktorum devletin degil de özel bi folik asit vermisti ama unutum adını canm suan isteyim evde bakarm geç olmazsa senin icin
Ben hala hamileliği idrak edemedim sanırım bazen çok çabuk yoruluyorum kendimi yetersiz görüyorum neden böyle oldum diye oturup ağlayasım geliyoama ceviz ve fındığı iyiki soyledin canim yemeye dikkat edicemAy inşallah kuzucum sende artık Yemen'e içmene çok dikkat et özellikle ilk aylarda ceviz fındık ye her gün ponçiğin beyin gelişimi için çok önemli
Canım evet pik görünüyor sen bugünü mutlaka degerlendirKızlar acil bakar mısınız pik mi
Çok teşekkür ederim adetin 7.günü bugün degerlendirmeyi düşünmüyordum ama dayanamadim test yaptım böyle çıktıCanım evet pik görünüyor sen bugünü mutlaka degerlendir
Kızlar acil bakar mısınız pik mi
sehribann16 @Blue_girll Blue8816 kızlar heyecanlandım siz de bakar mısınız U umudunuyitrme keyfimi yerine getirdiKızlar acil bakar mısınız pik mi
Bazen hiç ummadığın anda yumurtlama oluyor canım iyiki test yapmışsın sen yine degerlendir bugunude es gecme hayırlısıyla guzel haberini alalimÇok teşekkür ederim adetin 7.günü bugün degerlendirmeyi düşünmüyordum ama dayanamadim test yaptım böyle çıktı
Hadi bakalım inşallah şimdi bu kadar heyecanlandıysan Allah kısmet eder de gebelik testinde çift çizgi görsem kesin bayılırımBazen hiç ummadığın anda yumurtlama oluyor canım iyiki test yapmışsın sen yine degerlendir bugunude es gecme hayırlısıyla guzel haberini alalim
Merhaba hosgeldin aramiza. Zamanı var demek kimerhabalar,
bende geçen aydan beri başladım takibi yapmaya ama başarısızlıkla sonuçlandı ve bugün adet oldum
an itibari ile SAT:21.11.2023 BAT:21.12.2023
hoş buldum :) aynen öyle nasip bu aya değilmiş vardır bir hayırMerhaba hosgeldin aramiza. Zamanı var demek ki