Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insallah kuzu
1.yılımızda hamile olmayı cok istiyordum insallah nasip olur ocak ayina hamis girmem🤲🤲🤲
YAaa insallh dileklerimiz gerck olur canim hamis hamiş 2024e neguzel olur ya hayali bile guzel ne diyelim rabbim insallh supriz olurda ilk yildonumuzde nasip olur canim 🦋🤰🏼hepbirlikte mucizelere kavuşalım

Selam kızlar bir süredir yoktum baya kötü hastalandım hastahanelik oldum 😔 ama geri döndüm aranızdayım artık tüm mesajları tek tek okudum U umudunuyitrme canım sürprizine çok bayıldım Allah bizede nasip etsin inşallah 🙏 bebişini sağlıkla kucağına al inşallah kuzucum. Ee kızlar sizlerde son durum ne sehribann16 sehribann16 Blue8816 Blue8816 @Blue_girll B balpetegi06 U ugurbrvn şehri beni değiştirsebne tabloda 😂 sat 12 Kasım bat 11 Aralık yarından itibaren gene ovulasyon testine başlayacam bu ay bitmek bilmedi adetim. Bu arada bu süreçte doktora gittim doktor dedi ki leke gördüğün zamandan itibaren adet olarak say folik asit önemli atlama benim değerlerim düşük olduğu için ekstra vitaminlere de başlattı beni folikasit kullanın hepiniz
Kızlar acil bakar mısınız pik mi

Eklentiler

• 20231121_212700.jpg
    20231121_212700.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 44
Ay inşallah kuzucum sende artık Yemen'e içmene çok dikkat et özellikle ilk aylarda ceviz fındık ye her gün ponçiğin beyin gelişimi için çok önemli
Ben hala hamileliği idrak edemedim sanırım bazen çok çabuk yoruluyorum kendimi yetersiz görüyorum neden böyle oldum diye oturup ağlayasım geliyo😅ama ceviz ve fındığı iyiki soyledin canim yemeye dikkat edicem🥰

merhabalar,
bende geçen aydan beri başladım takibi yapmaya ama başarısızlıkla sonuçlandı ve bugün adet oldum :KK43:
an itibari ile SAT:21.11.2023 BAT:21.12.2023

Dün akşam ve bu sabah ki ovülasyon testlerim ne durumdayiz arkadaşlar

Eklentiler

• 20231122_080216.jpg
    20231122_080216.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 37
X