Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya erken gebelik testi aldım adetim normalde 25 günde bir olurdu hemen ay 28. Ondan öncekinde 23 ünde adet oldum şaştı şimdi gene 25 olarak değerlendirrsem perşembe adet günüm yarın test yapsam doğru çıkar mı ki baya heyecan yaptım bu ay

Ben yarın ovulasyon a başlayacak bakalım bu ay inşallah herşey gönlünüzce olur hepimizin sıcak su olayını bende biliyorum hamilelikte de öneriyorlar hatta kuzum aklında olsun
Öyleymiş erken doguma yol açıyormuş canım denemeler olurken hepimiz soğuktan ölücektik az daha neyseki benim son olduinşallah seninde bu ay hayırlı sonuçlanır canim

Canım erken gebelik testlerinde bazen yanlış sonucta olabiliyormuş doktorlar cok onermiyor bende bilmeden almıştım ama bence adetin gecikince yap ben gecikmenin 2.ci gününde yaptığım halde silikti oda 1 aylık hamileymisimde silik çıkmış yani senin varsa da göstermezse üzülürsün bilemedim yinede sen daha iyi bilirsin

Selam sekerim cok gecmis olsun
Bende regli oldum malesef
Ov.baslayacagmm
Senin icinde hayrlisi olsun insallah tez zamanda
bEn birakmstm folik asiti ama icsem mi kii

Oooo hadii hayirlisi olsun kuzum insallah bu sefer mucizen sana gelirr

O günlerin dışında birlikteliğiniz olmadığı peki

Sağol canım çokta marka güvenilir değil zaten yarın sabah bi deneyeyim elimden çoksun en azından sonra geçilmeyi beklicem bi heyecan

Hayir olmadi sadece o günleri değerlendirip bekledim canım korktum tutacak olursada yanlış bisey olur diye
Aslında bende hata ettim biliyor musun ben sonuna kadar devam edeyim belki ikinci bir yumurtlama olur dedim son birliktelik biraz zorladı beni ertesi günde kahverengi lekeler geldi işte 5 gün sürdü belki de tutacaktı aklıma hep öyle geldi biliyor musun bu defa öyle yapacağım inşallah

Canım sen sadece yumurtlama haftasını degerlendir guzelce ondan sonra beklemeye gec benim gibi cokta zorlama sonuçta bedenimiz hassas lekelenme felan olmasin sonrasında

Selam sekerim cok gecmis olsun
Bende regli oldum malesef
Ov.baslayacagmm
Senin icinde hayrlisi olsun insallah tez zamanda
bEn birakmstm folik asiti ama icsem mi kii
Canım senind içinde hayırlısı olsun inşallah beraber güzel haberler alırız bu ay benim kan değerlerimde düşük olduğu için folik asiti de yükseltti ekstra vitaminlerde yazdı doktor folik çok önemli zaten hem vücudu hazırlıyor hemde bebeğin ilk gelişimi için çok iyi tutunmasını da kolaylaştırıyor o yüzden herkes içmeli zaten fazlasını vücut idrarla atıyor bir zararı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…