- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.941
Yas kac canm birde doktora fln gittin mi daha once durum nediraleykümselam bitanem bilmiyorum inan inşallah hepimize nasip etsin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yas kac canm birde doktora fln gittin mi daha once durum nediraleykümselam bitanem bilmiyorum inan inşallah hepimize nasip etsin rabbim
aaa ben bugün pik sandım :/ canım dün t c den az da olsa daha silikti. Bugün t c den baya koyu. Daha koyu olunca pik olmuyor muydu?Canm dun aksam pik olmus bgn de catlamıs
Bence bu aksam ve yarn aksamı da degerlendir:)
23 yaşındayım daha erken gittim aşılama oldu geçen ay tutmadı bu ay bidaha deniycek ve 6 ay ara vereceğini söyledi doktor bugun bu beni üzdü inanmadıgım tedaviyi yapmak istemiyorum şuan dedi 6 ay yürüyüş yap sağlıklı beslen görüceksin gelişmeyi dedi inan bilmiyorum kafam karışıkYas kac canm birde doktora fln gittin mi daha once durum nedir
Bu canımm bende kiTamam canım bekliyorum ozaman
Merhaba insallllah daha cok bekletmz melegin senimerhabalar,
bende geçen aydan beri başladım takibi yapmaya ama başarısızlıkla sonuçlandı ve bugün adet oldum
an itibari ile SAT:21.11.2023 BAT:21.12.2023
Ben işteeNerdesiniz millet
Ay kız kafamı karıştırdın daha çatlama yok ya bu testlerde. Dün eşit gibiydi. Bugün T çok daha koyu C den. Çatlaması için T nin C den daha silikleşmeye başlaması gerekmiyor muCanm dun aksam pik olmus bgn de catlamıs
Bence bu aksam ve yarn aksamı da degerlendir:)
Bana ilk attgn test daha koyu gibi geldi canm ondanaaa ben bugün pik sandım :/ canım dün t c den az da olsa daha silikti. Bugün t c den baya koyu. Daha koyu olunca pik olmuyor muydu?
Vala karıştrms olabilirim hakkını helal et kizz:)Ay kız kafamı karıştırdın daha çatlama yok ya bu testlerde. Dün eşit gibiydi. Bugün T çok daha koyu C den. Çatlaması için T nin C den daha silikleşmeye başlaması gerekmiyor mu
Koyu ama C ile aynı koyulukta değil. C den daha silikti. Bugün T tamamen C den daha koyuydu hatta Control çizgisi baya silikti :)Bana ilk attgn test daha koyu gibi geldi canm ondan
Merhaba hosgelsinnMerhabaaaaaa , bende yeni katıldım aranıza :) ilk aşılamam henüz yumurta geliştirme aşamasındayım. Yarın kontrole gideceğim. Olumlu sonuçlarınızı görmek bana çok moral veriyor
Valla kuzu demek bende pek anlamıyorumKoyu ama C ile aynı koyulukta değil. C den daha silikti. Bugün T tamamen C den daha koyuydu hatta Control çizgisi baya silikti :)
Pike yakın mı o zamanBence bunlar henüz pik değil canım bilgin olsun
Tabi canım bugünü de değerlendir asıl pik bugün olabilir akşam sekizde gene at sonucunu bakalım zaten dün pikinse bugün akşam çatlar sabahta koyu çıkmış çatlamada da birlikte olman gerekiyorDeğerlendirdim dünü akşam 8 sabah 8 ortalama bugünü de mi değerlendirmeliyim
Kız onu pikten sonra yap sürekli Yemen'e gerek yokIki gündür havuç yiyorum günde 2 tane
İnşallah canımYok yok umudumu kaybetmicem tabiki inanıyorum inşallah olacak Allahın izniyle çok bekletmesin Rabbim inşallah hepimizi
İlk foto pik bugün yaptığım daha silik bence çatlamış akşam tekrar kuzu 6 gibi testi bu arada güzel değerlendirme yapmışsın bugünü de değerlendir mutlakaKızzzzlarrr bugün döngünün 16.günü bariz pik çıktı. dün akşamı ve bugünü atıyorum baksanıza bi :) 12-13-16-19-21 aralık(sabah) bugünleri değerlendirmiştik. Sizce iyi mi bana az geldi biraz Şimdi 3 gün üst üste mi deneyelim? bugün yarın ve ertesi gün? İlk defa ovülasyon yapıyorum da cahilim biraz :) ilk foto dün akşam 2. fotograf bugün 13:00 de
Canım bir şey soracağım. Dünkü T bugünkü T'ye göre daha koyuydu ama dünkü T C'den daha koyu değildi. Bugün T bariz C'den daha koyu. Şmdi biz T nin C den daha koyu olmasını mı baz alıyoruz? yoksa dünkü T daha koyu onu mu baz alıyoruz ama dünkü de C ile eşit değildi ki? kafam karıştıİlk foto pik bugün yaptığım daha silik bence çatlamış akşam tekrar kuzu 6 gibi testi bu arada güzel değerlendirme yapmışsın bugünü de değerlendir mutlaka
bende bunu kullanıyorum.Bu canımm bende ki
Ben tedavim olumsuz olunca bıraktm icmiyorum:)bende bunu kullanıyorum