Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yas kac canm birde doktora fln gittin mi daha once durum nedir
23 yaşındayım daha erken gittim aşılama oldu geçen ay tutmadı bu ay bidaha deniycek ve 6 ay ara vereceğini söyledi doktor bugun bu beni üzdü inanmadıgım tedaviyi yapmak istemiyorum şuan dedi 6 ay yürüyüş yap sağlıklı beslen görüceksin gelişmeyi dedi inan bilmiyorum kafam karışık

Eklentiler

• 20231122_154238.jpg
    20231122_154238.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 23
Kızzzzlarrr bugün döngünün 16.günü bariz pik çıktı. dün akşamı ve bugünü atıyorum baksanıza bi :) 12-13-16-19-21 aralık(sabah) bugünleri değerlendirmiştik. Sizce iyi mi bana az geldi biraz :KK43: Şimdi 3 gün üst üste mi deneyelim? bugün yarın ve ertesi gün? İlk defa ovülasyon yapıyorum da cahilim biraz :) ilk foto dün akşam 2. fotograf bugün 13:00 de
İlk foto pik bugün yaptığım daha silik bence çatlamış akşam tekrar kuzu 6 gibi testi bu arada güzel değerlendirme yapmışsın bugünü de değerlendir mutlaka

İlk foto pik bugün yaptığım daha silik bence çatlamış akşam tekrar kuzu 6 gibi testi bu arada güzel değerlendirme yapmışsın bugünü de değerlendir mutlaka
Canım bir şey soracağım. Dünkü T bugünkü T'ye göre daha koyuydu ama dünkü T C'den daha koyu değildi. Bugün T bariz C'den daha koyu. Şmdi biz T nin C den daha koyu olmasını mı baz alıyoruz? yoksa dünkü T daha koyu onu mu baz alıyoruz ama dünkü de C ile eşit değildi ki? kafam karıştı

X