Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah bu ay ikiside kalitelidir de sende güzel haberini alırsın canım

Progesterona bu ay bakıldı güya adetin 22.23. Günü bakılıyormuş malesef sağlık ocağının azizliğine uğradım sonuç çıkmadı bu ay baktır dendi bilmiyorum yumurtluyorum çatlama da oluyor orda sorun yok şükür kalitesini de bilemeyeceğim artık sana özelden mesaj attım bakarsan sevinirim.

Ay inşallah canım bu ay hepimiz için güzel geçer valla dualarımdasınız her zaman benim işler karışık reglde ama normal dedi tekrarlayan bi durum olmadığı için işte

Teşekkür ederim kuzucum bu uygulamayı bilmiyorum bak bende indireyim hemen inşallah güzel haberlerimiz olur bu ay her ayımız yeni bir umut ne de olsa folikasitime varasıya değiştirdi doktorum bakalım etkilerini görürüz inşallah

Cvladim cnm ben senin yazini sana bilgi gelmedi sanirim progestron yumurta saglikli bir sekilde catlamismi diye bakilan bir hormon estradiol ise o ayki yumurtanin kalitesini olcen ayni gün ölculen bir hormon testi yumi girdugunde keske baksaydin estradiol yarin belki benim s.ocagina gitcem bakalim yapiliyormu estradiol bugun pik ama yarin catlar diye dusunuyorum insqllh hayrli hberlerimiz olsun

Ah kuzum inşallah inşallah sen hamişssin bol bol dua et bize ayrıca buraları sensizde bırakma kız moral ver bize bi de taktik ver sana zahmet
Etiket yapin arada geleyim koşturma başladı malum bende elimden geldikce boş bırakmıyorum burayivalla canım ovülasyonla denediğim ilk ay hamile kaldım regl bitti biz iliskiye başladık pik görmeden önce 2 gün birlikte olmuştuk pik gördüğüm gün ve ertesi gün yine denemede oldu bi baktım hamileyimiliskiden sonra hemen kalkmadım ben tabi yattım baya birde çok sıcak suyla duş almayın spermleri öldürüyormus sıcak su bilginiz olsun ben ılık suyla duş almıştım hep

Evet bugün gittik geldik 1 aylıkmis henuz kan felan verdik yarin sonuç göstermeye gidicez
Yaaa maşallah darısı başımıza canım sen 25 günde mi yoksa 28 günde bir mi adet görüyordun birde adet olacakmışsın gibi his oluyor muydu birde erken gebelik testi ne zaman yaparsak kesin sonuç olur çok soru sordum

Ben yarın ovulasyon a başlayacak bakalım bu ay inşallah herşey gönlünüzce olur hepimizin sıcak su olayını bende biliyorum hamilelikte de öneriyorlar hatta kuzum aklında olsun

27 günde bir adet görüyordum ben canım
Evet adetime günler kala cok kaşık ağrım oldu surekli hasta olucam diye lavaboya gidiyordum bisey gelmiyordu o ağrılar olması çok normalmiş canım
Ben erken gebeliği adetimin geciktigi 2 ci gün yapmıştım hafif silik çizgi çıkmıştı canım ondan sonra kan vermeye gitmiştim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…