- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.861
Evet bugün gittik geldik 1 aylıkmis henuz kan felan verdik yarin sonuç göstermeye gidicezAmin cannn insallh hayrli haberler vermek nasip olursen ne yaptin gittin mi doktora minnağa baktin mi ?
Insallah bu ay ikiside kalitelidir de sende güzel haberini alırsın canımVallahi canım bilmiyorum eşim teste gitmiyor gitse anlayacağız kalitelimi kalitesiz mi ama malesef bilmiyoruz bu durumda çünkü okadar denk getirdim ki bu ay kaliteli olsa tutardı bence belkide yumurta kalitesizdi gayet iyi denmesine rağmen bilmiyprum işte bi mucize bekliyorum
Cok sevindim cnmEvet bugün gittik geldik 1 aylıkmis henuz kan felan verdik yarin sonuç göstermeye gidicez
Amin canim inşallah çok sagol allah sanada nasip etsin inşallahCok sevindim cnmsaglikli sihhatli kucagina al canm masallh
Progesterona bu ay bakıldı güya adetin 22.23. Günü bakılıyormuş malesef sağlık ocağının azizliğine uğradım sonuç çıkmadı bu ay baktır dendi bilmiyorum yumurtluyorum çatlama da oluyor orda sorun yok şükür kalitesini de bilemeyeceğim artık sana özelden mesaj attım bakarsan sevinirim.Yumurtanin kaliteli olup olmadigini anlamak icin yumurtlama gunu estradiol hormonuna bakman lazim canim yuksekse kalitelidir hatta kaliteli catlama icinde baska hormona bakiliyor oda progestron hormonu yumurtlamadan 7.8.9 gunlerinden kandan bakiliyor bir gebenin günlüğü öle diyor hemsire indan ogrendiklerim bunlar
Ay inşallah canım bu ay hepimiz için güzel geçer valla dualarımdasınız her zaman benim işler karışık reglde ama normal dedi tekrarlayan bi durum olmadığı için işteDurumlar aynı ama benim doktorum da adetin tam başladığı günden say dedi kuzum 5 gün lekelenme vardı ya onu saymadı ve doğruda yapıyor bence çünkü sayarsa adetin 18. Günü oluyor bugün saymazsa 12. Günü yani 12. Güne göre yumurtlama olmak üzere. Bakalım dua edelim birbirimize bu ay inşallah güzel haberler alalım
Ah kuzum inşallah inşallah sen hamişssin bol bol dua et bize ayrıca buraları sensizde bırakma kız moral ver bize bi de taktik ver sana zahmetTesekkur ederim canım sanada cok geçmiş olsun inşallah aralıkta güzel haberlerini aliriz seninde
Teşekkür ederim kuzucum bu uygulamayı bilmiyorum bak bende indireyim hemen inşallah güzel haberlerimiz olur bu ay her ayımız yeni bir umut ne de olsa folikasitime varasıya değiştirdi doktorum bakalım etkilerini görürüz inşallahCAnim cok gecmis olsun vallhi ilaclarini icmeye devm et cnm ben pregnacare esli olan paketi kullniyrum gecen ay sogan küru yapmistim buay erken gordum bende akinti takip ediyrdum akintim basladiktan sonra yumurtlama oluyor diye ole basladim testlere 3gundr ovü testi yaptim bugun pik yakaldim degerlndrcem pes etmemeye calisiyrum ama kafami yormuycam gecen ay 17.gun pik gordum bu ay kullndigim ilaclarin faydasini gordum 13.gun pik gordum insallh hayrli haberler verrim kizcelerim size femometer uygulamasi da doruk olarak kesinlestirdi aksam 20de birdaha test yapicam ya siliklescek yada yine pik gorcem yarin catlar muhtmelen havuc yemeye basladim ama gecen ay gibi kendimi yormuycam agrilarim tekrr basladi insallh gecen ay gini cok sanci cekmem tavsana dondum yineinsallh hayrli haberlerimiz olsun ya
Doktora gitmeden klomeni kullanma ama kortizon içerikli ya zararı dokunmasınHormonlar iyi çıktı evet folik kullanıyorum bakalım artık bu ay olmazsa ben de önümüzdeki ay klomen kullanmayı düşünüyorum
Cvladim cnm ben senin yazini sana bilgi gelmedi sanirim progestron yumurta saglikli bir sekilde catlamismi diye bakilan bir hormon estradiol ise o ayki yumurtanin kalitesini olcen ayni gün ölculen bir hormon testi yumi girdugunde keske baksaydin estradiol yarin belki benim s.ocagina gitcem bakalim yapiliyormu estradiol bugun pik ama yarin catlar diye dusunuyorum insqllh hayrli hberlerimiz olsunProgesterona bu ay bakıldı güya adetin 22.23. Günü bakılıyormuş malesef sağlık ocağının azizliğine uğradım sonuç çıkmadı bu ay baktır dendi bilmiyorum yumurtluyorum çatlama da oluyor orda sorun yok şükür kalitesini de bilemeyeceğim artık sana özelden mesaj attım bakarsan sevinirim.
Maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsin inşallahEvet bugün gittik geldik 1 aylıkmis henuz kan felan verdik yarin sonuç göstermeye gidicez
Ebe bir arkadaşlar önerdi pco kendisi klomen ile gebe kalmış ikiz maşallahDoktora gitmeden klomeni kullanma ama kortizon içerikli ya zararı dokunmasın
Rabbim sağlıkla kavuşmayi nasip etsinEvet bugün gittik geldik 1 aylıkmis henuz kan felan verdik yarin sonuç göstermeye gidicez
Inşallah cnm aminEvet öyle yapacam canm umarım hepimizin tutar bu ay
Gittikk canım gerekli tahlilleri istedi yarin sonuç göstermeye gidicem tekrardan ultrasonla muayene de etti ilk ultrason fotografimizi aldık bileeU umudunuyitrme canım ne yaptın bugün doktora gidecektiniz?
Etiket yapin arada geleyim koşturma başladı malum bende elimden geldikce boş bırakmıyorum burayiAh kuzum inşallah inşallah sen hamişssin bol bol dua et bize ayrıca buraları sensizde bırakma kız moral ver bize bi de taktik ver sana zahmet
Aminn canım inşallah rabbim sizlerinde haberlerini almayı nasip etsin dualarimdasiniz hepMaşallah kuzucuğa sağlıkla gelsin inşallah
Yaaa maşallah darısı başımıza canım sen 25 günde mi yoksa 28 günde bir mi adet görüyordun birde adet olacakmışsın gibi his oluyor muydu birde erken gebelik testi ne zaman yaparsak kesin sonuç olur çok soru sordumEvet bugün gittik geldik 1 aylıkmis henuz kan felan verdik yarin sonuç göstermeye gidicez
Ben yarın ovulasyon a başlayacak bakalım bu ay inşallah herşey gönlünüzce olur hepimizin sıcak su olayını bende biliyorum hamilelikte de öneriyorlar hatta kuzum aklında olsunEtiket yapin arada geleyim koşturma başladı malum bende elimden geldikce boş bırakmıyorum burayivalla canım ovülasyonla denediğim ilk ay hamile kaldım regl bitti biz iliskiye başladık pik görmeden önce 2 gün birlikte olmuştuk pik gördüğüm gün ve ertesi gün yine denemede oldu bi baktım hamileyim iliskiden sonra hemen kalkmadım ben tabi yattım baya birde çok sıcak suyla duş almayın spermleri öldürüyormus sıcak su bilginiz olsun ben ılık suyla duş almıştım hep
27 günde bir adet görüyordum ben canımYaaa maşallah darısı başımıza canım sen 25 günde mi yoksa 28 günde bir mi adet görüyordun birde adet olacakmışsın gibi his oluyor muydu birde erken gebelik testi ne zaman yaparsak kesin sonuç olur çok soru sordum