Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 günde bir adet görüyordum ben canım
Evet adetime günler kala cok kaşık ağrım oldu surekli hasta olucam diye lavaboya gidiyordum bisey gelmiyordu o ağrılar olması çok normalmiş canım
Ben erken gebeliği adetimin geciktigi 2 ci gün yapmıştım hafif silik çizgi çıkmıştı canım ondan sonra kan vermeye gitmiştim zaten🥰
Ya erken gebelik testi aldım adetim normalde 25 günde bir olurdu hemen ay 28. Ondan öncekinde 23 ünde adet oldum şaştı şimdi gene 25 olarak değerlendirrsem perşembe adet günüm yarın test yapsam doğru çıkar mı ki baya heyecan yaptım bu ay

Ben yarın ovulasyon a başlayacak bakalım bu ay inşallah herşey gönlünüzce olur hepimizin sıcak su olayını bende biliyorum hamilelikte de öneriyorlar hatta kuzum aklında olsun
Öyleymiş erken doguma yol açıyormuş canım denemeler olurken hepimiz soğuktan ölücektik az daha neyseki benim son oldu😂😂inşallah seninde bu ay hayırlı sonuçlanır canim🥰

Ya erken gebelik testi aldım adetim normalde 25 günde bir olurdu hemen ay 28. Ondan öncekinde 23 ünde adet oldum şaştı şimdi gene 25 olarak değerlendirrsem perşembe adet günüm yarın test yapsam doğru çıkar mı ki baya heyecan yaptım bu ay
Canım erken gebelik testlerinde bazen yanlış sonucta olabiliyormuş doktorlar cok onermiyor bende bilmeden almıştım ama bence adetin gecikince yap ben gecikmenin 2.ci gününde yaptığım halde silikti oda 1 aylık hamileymisimde silik çıkmış yani senin varsa da göstermezse üzülürsün bilemedim yinede sen daha iyi bilirsin

Selam kızlar bir süredir yoktum baya kötü hastalandım hastahanelik oldum 😔 ama geri döndüm aranızdayım artık tüm mesajları tek tek okudum U umudunuyitrme canım sürprizine çok bayıldım Allah bizede nasip etsin inşallah 🙏 bebişini sağlıkla kucağına al inşallah kuzucum. Ee kızlar sizlerde son durum ne sehribann16 sehribann16 Blue8816 Blue8816 @Blue_girll B balpetegi06 @ugurbrvn şehri beni değiştirsebne tabloda 😂 sat 12 Kasım bat 11 Aralık yarından itibaren gene ovulasyon testine başlayacam bu ay bitmek bilmedi adetim. Bu arada bu süreçte doktora gittim doktor dedi ki leke gördüğün zamandan itibaren adet olarak say folik asit önemli atlama benim değerlerim düşük olduğu için ekstra vitaminlere de başlattı beni folikasit kullanın hepiniz
Selam sekerim cok gecmis olsun
Bende regli oldum malesef
Ov.baslayacagmm
Senin icinde hayrlisi olsun insallah tez zamanda
bEn birakmstm folik asiti ama icsem mi kii

CAnim cok gecmis olsun vallhi ilaclarini icmeye devm et cnm ben pregnacare esli olan paketi kullniyrum gecen ay sogan küru yapmistim buay erken gordum bende akinti takip ediyrdum akintim basladiktan sonra yumurtlama oluyor diye ole basladim testlere 3gundr ovü testi yaptim bugun pik yakaldim degerlndrcem pes etmemeye calisiyrum ama kafami yormuycam gecen ay 17.gun pik gordum bu ay kullndigim ilaclarin faydasini gordum 13.gun pik gordum insallh hayrli haberler verrim kizcelerim size femometer uygulamasi da doruk olarak kesinlestirdi aksam 20de birdaha test yapicam ya siliklescek yada yine pik gorcem yarin catlar muhtmelen havuc yemeye basladim ama gecen ay gibi kendimi yormuycam agrilarim tekrr basladi insallh gecen ay gini cok sanci cekmem tavsana dondum yine 🤭 insallh hayrli haberlerimiz olsun ya 😇
Oooo hadii hayirlisi olsun kuzum insallah bu sefer mucizen sana gelirr

Etiket yapin arada geleyim koşturma başladı malum bende elimden geldikce boş bırakmıyorum burayi😂valla canım ovülasyonla denediğim ilk ay hamile kaldım regl bitti biz iliskiye başladık pik görmeden önce 2 gün birlikte olmuştuk pik gördüğüm gün ve ertesi gün yine denemede oldu bi baktım hamileyim😂🥰iliskiden sonra hemen kalkmadım ben tabi yattım baya birde çok sıcak suyla duş almayın spermleri öldürüyormus sıcak su bilginiz olsun ben ılık suyla duş almıştım hep
O günlerin dışında birlikteliğiniz olmadığı peki

Canım erken gebelik testlerinde bazen yanlış sonucta olabiliyormuş doktorlar cok onermiyor bende bilmeden almıştım ama bence adetin gecikince yap ben gecikmenin 2.ci gününde yaptığım halde silikti oda 1 aylık hamileymisimde silik çıkmış yani senin varsa da göstermezse üzülürsün bilemedim yinede sen daha iyi bilirsin
Sağol canım çokta marka güvenilir değil zaten yarın sabah bi deneyeyim elimden çoksun en azından sonra geçilmeyi beklicem bi heyecan

Hayir olmadi sadece o günleri değerlendirip bekledim canım korktum tutacak olursada yanlış bisey olur diye
Aslında bende hata ettim biliyor musun ben sonuna kadar devam edeyim belki ikinci bir yumurtlama olur dedim son birliktelik biraz zorladı beni ertesi günde kahverengi lekeler geldi işte 5 gün sürdü belki de tutacaktı aklıma hep öyle geldi biliyor musun bu defa öyle yapacağım inşallah

Aslında bende hata ettim biliyor musun ben sonuna kadar devam edeyim belki ikinci bir yumurtlama olur dedim son birliktelik biraz zorladı beni ertesi günde kahverengi lekeler geldi işte 5 gün sürdü belki de tutacaktı aklıma hep öyle geldi biliyor musun bu defa öyle yapacağım inşallah
Canım sen sadece yumurtlama haftasını degerlendir guzelce ondan sonra beklemeye gec benim gibi cokta zorlama sonuçta bedenimiz hassas lekelenme felan olmasin sonrasında

Selam sekerim cok gecmis olsun
Bende regli oldum malesef
Ov.baslayacagmm
Senin icinde hayrlisi olsun insallah tez zamanda
bEn birakmstm folik asiti ama icsem mi kii
Canım senind içinde hayırlısı olsun inşallah beraber güzel haberler alırız bu ay benim kan değerlerimde düşük olduğu için folik asiti de yükseltti ekstra vitaminlerde yazdı doktor folik çok önemli zaten hem vücudu hazırlıyor hemde bebeğin ilk gelişimi için çok iyi tutunmasını da kolaylaştırıyor o yüzden herkes içmeli zaten fazlasını vücut idrarla atıyor bir zararı olmuyor

X