- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.621
ay ben 2 günde 1 gidemiyorum yaben geçen gün bi doktorun instasında gördüm. pikten önce değerlendirmek daha önemli diyordu. zaten 2günde bir yapınca mutlaka denk gelir diyordu. aslında önemli olan pikten öncesi dedi. bilemedim ben hep 2 günde bir gidiyorum ama 13 aydır hüsran. tutacağı varsa tutuyor
Yok canım siliklestigi gün deneme oldu ondan sonra beklemeye gectim ben yumurtlama haftasında 4 gün üst üste deneme yaptım oldu cok sukurCanım bir şey diyeceğim, sen ovülasyonda yumurtlamadan sonra hiç denemedin mi?
kaçıncı ayda oldu canım senin? benim de ilk defa ovülasyon kullanıyorum sana getirdiği gibi bana da şans getirsin inş :)Yok canım siliklestigi gün deneme oldu ondan sonra beklemeye gectim ben yumurtlama haftasında 4 gün üst üste deneme yaptım oldu cok sukur
haklısın iş güç deyince yorgunluk vs. zaten yaptığından da bişi anlamıyosun. görev gibi oluyor. bilmiyorum nasıl olackay ben 2 günde 1 gidemiyorum yaiş yoğunluğu stres vs. 10nunda reglim bitti. 12-13 değerlendirebildik. 14-15 boş Pik yakındır arttırmamız lazım ama işte Eşime de bir şey diyemiyorum kural gibi olunca itilmesin diye ay valla bilmiyorum
Benim ovulasyonla ilk denemede oldu canım şükürler olsun inşallah sanada uğur getirirkaçıncı ayda oldu canım senin? benim de ilk defa ovülasyon kullanıyorum sana getirdiği gibi bana da şans getirsin inş :)
Ovülasyon kullanıyor musun canım sen? ben bu ay ilk defa ovülasyon aldım bakalım en azından nokta atışı yapalım diye.ama dediğin doğru pikten önce olabildiğince değerlendirmek lazımhaklısın iş güç deyince yorgunluk vs. zaten yaptığından da bişi anlamıyosun. görev gibi oluyor. bilmiyorum nasıl olack
ben ilk aylar kullandım. doktorum onlara gerek yok deyince bıraktım. hep kendisi kontrol etti çatlamayı. doktoru değiştirdim ama kullanmadım bi daha . hep gittiğim doktorlara kontrol ettirdim çatlamayı. ama bu ay tekrar başlayacağım. kendim yapıcam ovülasyon takibiniOvülasyon kullanıyor musun canım sen? ben bu ay ilk defa ovülasyon aldım bakalım en azından nokta atışı yapalım diye.ama dediğin doğru pikten önce olabildiğince değerlendirmek lazım
aynen kendin de yap bir şey kaybetmezsin. İnnovata aldım bende bakalım.ben ilk aylar kullandım. doktorum onlara gerek yok deyince bıraktım. hep kendisi kontrol etti çatlamayı. doktoru değiştirdim ama kullanmadım bi daha . hep gittiğim doktorlara kontrol ettirdim çatlamayı. ama bu ay tekrar başlayacağım. kendim yapıcam ovülasyon takibini
Allahm razı olsun canmvallahi ilk edeceğim dua bu olacak. tüm bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı gebelik isteyeceğim.
darısı başına canım. ben yine böyle negatif çıkan hamilelik testi başında ağlarken, Allahım niye olmuyor derken, hiç aklımda yokken annem aradı sizi umreye götürüyorum dedi. belki de orada ettiğim duam tutar. bilemeyiz. ama tabi ki yapabileceğim her şeyi yapıyorum ben. elimden geleni. takdir Allahtan.
eczanede artımed vardı onu aldım inşallah güzel haberler verirriz bu ayaynen kendin de yap bir şey kaybetmezsin. İnnovata aldım bende bakalım.
İnşallah regl olmaz sende de çift çizgi görürüz
Eewe bunda sanki hicc cizgi yok 1 tane bileBalım Hayatımdaki şans bı tane gebelik testim vardı oda idrar almadı sonra aldım baktım böyleydi
OooooooooooooooKizlarrrrrrrr sonucum çıkmış gebelik görünüyor dedi doktorrr ayyy ben ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinnnnn@Blue_girll @cndg sehribann16 @yanasip52 Blue8816 @ugurbrvn
Yaaa bende senii yeeirimmmSenin o sıkıntı stresini ham yaparıminşallah bebiş vardır da hasta olmazsın canım ya
Ooooooo ne kadar da koyuuuuu cizgilerrrEki Görüntüle 3336125
Kızlar gecikmenin 4.gunu teslim boyle çıktı
Dimi yaaaa aslnda takmamamızz gerektgini biliyoruz fakat beynimizz durmuyor ki hiccAh bende bilmiyorum bebeğim hayır kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş ama stres de bizi çok etkiliyor yapmamız lazım işte
inş canım bat : 5aralık bakalım :)eczanede artımed vardı onu aldım inşallah güzel haberler verirriz bu ay
benim bat 12 aralıkinş canım bat : 5aralık bakalım :)
Onun kadar koyu oldugu zaman yumurtlama,siliklesmeye basladigi zaman da yumiurtan catlams demektr canmKızlar bu ovülasyon testlerinde T çizgisi her geçen daha da koyulaşmalı mı? benim henüz C çizgisiyle eşit ya da ondan daha koyu değil. Ama dün daha koyuydu bugün daha silik. Anlamadım?
aradığım bilgi :)))Onun kadar koyu oldugu zaman yumurtlama,siliklesmeye basladigi zaman da yumiurtan catlams demektr canm
Hergun ayni saatte yapıyorsun dimii