Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ben 2 günde 1 gidemiyorum ya :KK43: iş yoğunluğu stres vs. 10nunda reglim bitti. 12-13 değerlendirebildik. 14-15 boş :KK43: Pik yakındır arttırmamız lazım ama işte :KK70: Eşime de bir şey diyemiyorum kural gibi olunca itilmesin diye ay valla bilmiyorum
Evet yaa eslere de pek bisey denmiyor valla
Onları da geriyor ve kasıyoruz🙁

Onun kadar koyu oldugu zaman yumurtlama,siliklesmeye basladigi zaman da yumiurtan catlams demektr canm
Hergun ayni saatte yapıyorsun dimii
evet onu biliyorum canım eşit ya da daha koyu olacak t çizgisi. ben daha pik görmedim fakat şöyle. mesela salı günü yaptım c çizgisi kadar koyu değildi belirgindi sadece. Çarşamba günü biraz daha silindi. Onu anlamadım Bak atıyorum ilki yakın çekim olan salı günü ikincisi dün'ün testi mesela. 3. fotoda da durdukça koyulaşıyor bunlar asla eşit değiller normalde. Ben ilk 10 dk baz alayım dimi?

Eklentiler

• tempImageMZn3ff.png
    tempImageMZn3ff.png
    933,2 KB · Görüntüleme: 34
  • tempImageBqFGvL.png
    tempImageBqFGvL.png
    572,7 KB · Görüntüleme: 28
  • tempImageWJ38At.png
    tempImageWJ38At.png
    342,6 KB · Görüntüleme: 35
evet haklısın. off çok zor yaa :KK43:
Evet zor malesef..Rabbim imtihanı kolay kullarndan eylesin insallah🤲
evet onu biliyorum canım eşit ya da daha koyu olacak t çizgisi. ben daha pik görmedim fakat şöyle. mesela salı günü yaptım c çizgisi kadar koyu değildi belirgindi sadece. Çarşamba günü biraz daha silindi. Onu anlamadım Bak atıyorum ilki yakın çekim olan salı günü ikincisi dün'ün testi mesela. 3. fotoda da durdukça koyulaşıyor bunlar asla eşit değiller normalde. Ben ilk 10 dk baz alayım dimi?
Evet canm 10 dakikayı baz al ,aynı saate yapıyorsun dimii
Birde 1.5 saat onceden sıvı alımını bırakman lazm
Valla bende nedense pik goremiyorum kendimde senin gondrrdigin gibi hep ,pik olmasa da belirgn ikinci cizgi gorunce degerlerndirdim ben 2 ay fln yapmtm ovl.testlerinden smdi ara verdim🤣
Denmiyor, ovülasyon testi yaptığımı bilmiyor henüz :KK70: İyice gerilmesin dedim ama böyle de sürekli adamın peşindeyim bi salmadım :KK70:D
Hee kızz vallaaa oyleee
Ah ah ne cektik be😁

Ooooooooooooooo💃🤩💃🤩💃🤩💃
Tekrar tebrik ederim guzel kuzummmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Eeeeeee esine soyledin mi supriz hazırlasaydn barii:))
Aminn allah razi olsun canım benimm🥰
Eşim akşam gec geliyor vallahi nasil sürpriz yapsam diye düşünüyorum fikir verin oda cok sevinecek🙈sağlık ocağı değerimi tam soylemedi son adetinle uyuşmuyor dedi galiba gec döllenme eşim gelsin akşam sürpriz yapicam sonrada acile gidip bidaha kan vericem değeri öğrenelim guzelce🥰Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kizlarrrrrrrr sonucum çıkmış gebelik görünüyor dedi doktorrr ayyy ben ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinnnnn🤲🏻🥰😂 @Blue_girll M Mucizee35 sehribann16 sehribann16 @yanasip52 Blue8816 Blue8816 @ugurbrvn

Kızlar beta 435 çıkmış gecikmenin 2.ci günü vermiştim kan normal midir acaba @Blue_girll Blue8816 Blue8816 sehribann16 sehribann16 M Mucizee35
Aboww Bu ikizmi acaba 🥰 olabilir bence degerin cok yuksek degerin cok iyi canim cok sevindim insallh ikizdir 🤣 bir taşla iki kuş super hep hayalimdi 🤭 saglikli olsun tabiki saglikli sihahtli hayrli olsun cannnn cok sevindim senin adina rabbim bizide mucizelerini esirgemesin nasip etsin korkma degerin iyi bence 🤗 🤲🏻 🧿🤰🏼

Aminn allah razi olsun canım benimm🥰
Eşim akşam gec geliyor vallahi nasil sürpriz yapsam diye düşünüyorum fikir verin oda cok sevinecek🙈sağlık ocağı değerimi tam soylemedi son adetinle uyuşmuyor dedi galiba gec döllenme eşim gelsin akşam sürpriz yapicam sonrada acile gidip bidaha kan vericem değeri öğrenelim guzelce🥰Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah 🤲🏻
benceee ona yemek hazırlayacaksan tencerenin icine koy testi ve ek gonderiyorum bak orda ki yaziyi yaz, ac bakalm kapagı sana ne yenek hazirladm de:)

Eklentiler

• Screenshot_20231116-165831_Chrome.jpg
    Screenshot_20231116-165831_Chrome.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 40
Aboww Bu ikizmi acaba 🥰 olabilir bence degerin cok yuksek degerin cok iyi canim cok sevindim insallh ikizdir 🤣 bir taşla iki kuş super hep hayalimdi 🤭 saglikli olsun tabiki saglikli sihahtli hayrli olsun cannnn cok sevindim senin adina rabbim bizide mucizelerini esirgemesin nasip etsin korkma degerin iyi bence 🤗 🤲🏻 🧿🤰🏼
Doktor gecikmeye göre değerin düşük yerlesme oluyor muhtemelen dedi ama anlamadı sanırım kadın doguma bi git dedi gecikmenin 2.ci gününde bu değer düşük mü ya acaba kaç haftalık oluyor bu değere göre
Tesekkur ederim güzel dileklerin için canım rabbim sizlerede nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Benim bi hayalim varr hamis kalırsam eger, instadan bi sayfa takip ediyorum gizli mesaj iceren mum,bastan yakinca bisey yok,sonradan yazı cıkıyor bakn resmini eklicem
Esime oyle suprz yapmak isterdimm

Eklentiler

• Screenshot_20231116-170205_Instagram.jpg
    Screenshot_20231116-170205_Instagram.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 40
Doktor gecikmeye göre değerin düşük yerlesme oluyor muhtemelen dedi ama anlamadı sanırım kadın doguma bi git dedi gecikmenin 2.ci gününde bu değer düşük mü ya acaba kaç haftalık oluyor bu değere göre
Tesekkur ederim güzel dileklerin için canım rabbim sizlerede nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Sen bakma ona kızmm deger harika bence suan bunlari takma kafana tadini cıkart💃💃💃

X