- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.601
Senin o sıkıntı stresini ham yaparımiyi iyi hadi bakalmmmm
Benimde bgn regli oncesi gunn yaa fenalardaym agrılarr,gerginliklerr,sıkintı stress hepsi var
Git bakalım canım ne diğceklerBenimde kuzum yarın doktora gideceğim baksın bana desin
Yaaaaa tebrik ederim kuzum benim inşallah kucağına almak nasip olur Rabb'im analı babalı büyütmeyi nasip ederKizlarrrrrrrr sonucum çıkmış gebelik görünüyor dedi doktorrr ayyy ben ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinnnnn@Blue_girll @cndg sehribann16 @yanasip52 @Blue8816 U ugurbrvn
Ekledim listeye hamiş bölümüneKizlarrrrrrrr sonucum çıkmış gebelik görünüyor dedi doktorrr ayyy ben ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinnnnn@Blue_girll @cndg sehribann16 @yanasip52 @Blue8816 U ugurbrvn
Evim hastaneye yakın değil ama küçük şehirdeyim cok uzakta değil tek gidemem yine araba olması lazımdı otobüs yok direk cunku canimEvin hastaneye uzak mı aşkım bide gittiğinde söylerler sonucu sadece sisteme düşmek bilmiyor
Allah razi olsun canım amin son adet tarihimi sordu doktor soyledim değerim sanırım adet tarihimle uyusmadi Ekim gibi görünmüyor dedi ama degeri soylemedi bi kadin doguma görün sen yinede dedi 400 u geçmemiş sanırım ablamadim ki sisteme baktım hala düşmemişYaaaaa tebrik ederim kuzum benim inşallah kucağına almak nasip olur Rabb'im analı babalı büyütmeyi nasip ederdeğerini neden söylemedi bunlar e nabıza bak bi düşmüştür şimdi oraya
Ayyy cok heyecanliyim tesekkur ettim canimEkledim listeye hamiş bölümüne
Ekledim listeye hamiş bölümüne
ay maşallahhhh kopkoyuuu sağlıkla gelsinnnnn :) Bizim için de dua et hamiş duası, çok bekletmesin bizi :)Eki Görüntüle 3336125
Kızlar gecikmenin 4.gunu teslim boyle çıktı
amin canım inşallah.Aslında biraz daha bekleyenilirsin canım yaşın normal süre de benle aynı bende 13 ay oldu kist dediğin ne kisti çikolata kisti falan mı inşallah Rabb'im umre ziyaretini kabul eder inşallah banada birgün nasil olur
Hayırlı uğurlu inşallah sağlıkla kucağına al dilerim lütfen dua et bizim içinKizlarrrrrrrr sonucum çıkmış gebelik görünüyor dedi doktorrr ayyy ben ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinnnnn@Blue_girll @cndg sehribann16 @yanasip52 @Blue8816 U ugurbrvn
çok sevindim senin adına canım. sağlıkla büyüsün bebeğin ,mutlulukla kucağına al inşallah :)Kizlarrrrrrrr sonucum çıkmış gebelik görünüyor dedi doktorrr ayyy ben ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinnnnn@Blue_girll @cndg sehribann16 @yanasip52 @Blue8816 U ugurbrvn
ayy çok güzel bi fotoğraf bu. çok sevindim canım. sağlıkla kucağına al inşallah :)Eki Görüntüle 3336125
Maşallah uğurlu olsun inşallahEki Görüntüle 3336125
Canım bir şey diyeceğim, sen ovülasyonda yumurtlamadan sonra hiç denemedin mi?Çiçeğim ben yumurtlamadan öncesinde de ilişki yaşadım 2 gün sonra pik olduğu ve catladigi günde denedim ondan sonra saldım dahada denemedimsoğudum sanki üst üste olunca regl olana kadar daha yapmiycam dedim ama aklıma takıldı yani
ben geçen gün bi doktorun instasında gördüm. pikten önce değerlendirmek daha önemli diyordu. zaten 2günde bir yapınca mutlaka denk gelir diyordu. aslında önemli olan pikten öncesi dedi. bilemedim ben hep 2 günde bir gidiyorum ama 13 aydır hüsran. tutacağı varsa tutuyorCanım bir şey diyeceğim, sen ovülasyonda yumurtlamadan sonra hiç denemedin mi?
Buralarda olucam surekli canım hep dualarimdasiniz haberi aldım ağlaya ağlaya sizlere dua ett rabbim kabul etsin inşallah sizede yaşatsın bu guzelligiay maşallahhhh kopkoyuuu sağlıkla gelsinnnnn :) Bizim için de dua et hamiş duası, çok bekletmesin bizi :)
Amin canim tesekkur ederim Allah sizlerden nasip etsin dualarimdasiniz hep gercektenHayırlı uğurlu inşallah sağlıkla kucağına al dilerim lütfen dua et bizim için
Allah razi olsun çok iyi kalpli insanlarsınız gercekten herzmaN dua edicem sizlereçok sevindim senin adına canım. sağlıkla büyüsün bebeğin ,mutlulukla kucağına al inşallah :)