Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa tebrik ederim kuzum benim inşallah kucağına almak nasip olur Rabb'im analı babalı büyütmeyi nasip eder 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 değerini neden söylemedi bunlar e nabıza bak bi düşmüştür şimdi oraya
Allah razi olsun canım amin son adet tarihimi sordu doktor soyledim değerim sanırım adet tarihimle uyusmadi Ekim gibi görünmüyor dedi ama degeri soylemedi bi kadin doguma görün sen yinede dedi 400 u geçmemiş sanırım ablamadim ki sisteme baktım hala düşmemiş

Ekledim listeye hamiş bölümüne 🥺🥺🥺🥺🥰🥰🥰
20231116_143735.jpg

Kızlar gecikmenin 4.gunu teslim boyle çıktı

Kızlar bu ovülasyon testlerinde T çizgisi her geçen daha da koyulaşmalı mı? benim henüz C çizgisiyle eşit ya da ondan daha koyu değil. Ama dün daha koyuydu bugün daha silik. Anlamadım?

Aslında biraz daha bekleyenilirsin canım yaşın normal süre de benle aynı bende 13 ay oldu kist dediğin ne kisti çikolata kisti falan mı inşallah Rabb'im umre ziyaretini kabul eder inşallah banada birgün nasil olur 🥰🙏🏻
amin canım inşallah.
çikolata kisti, evlenmeden önce kontrole gittiğimde vardı. hala var. yaşım normal olabilir ama artık eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz. önemli değil ne zaman olursa olur kafasına malesef gelemiyorum

Çiçeğim ben yumurtlamadan öncesinde de ilişki yaşadım 2 gün sonra pik olduğu ve catladigi günde denedim ondan sonra saldım dahada denemedim 😂😂soğudum sanki üst üste olunca regl olana kadar daha yapmiycam dedim ama aklıma takıldı yani
Canım bir şey diyeceğim, sen ovülasyonda yumurtlamadan sonra hiç denemedin mi?

Canım bir şey diyeceğim, sen ovülasyonda yumurtlamadan sonra hiç denemedin mi?
ben geçen gün bi doktorun instasında gördüm. pikten önce değerlendirmek daha önemli diyordu. zaten 2günde bir yapınca mutlaka denk gelir diyordu. aslında önemli olan pikten öncesi dedi. bilemedim ben hep 2 günde bir gidiyorum ama 13 aydır hüsran. tutacağı varsa tutuyor :KK43:

X