- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.561
Cidden aşırı pişmanlık bana başta sorsaydın kesinlikle gtme derdim canımEşimde koye gitti nasil gidicem ki canım eşimede soyleyemedim henuz kesinlesmeden yarına kaldım mecbur gercekten sağlık ocağı pismanlikmis ya
Canım ayın 2sinde oldum bugün bitti gibi ama hala abdest almadım bi iki kere daha böyle oldu diye gelecek adet tarihim de 29u olması lazım bu ay çok saçmaladı karnımdan iki kere bi kere de belimden yaptı pompa gibi birşeyleKuzum senin ne zaman regl günün inşallah gebelik olur ya bende eşime yaptırdım bu sene inşallah faydasını görürüz
Belki de kist falan vardı bilmediğin onu çözdü karnın dediğin kasıklardandır belde kuyruk sokumu yeri tam kadınsal hastalıklar için olan yerler genelde menepoz evresinde adet kalamayanlar hacamat sonrası birden adet oluyor mesela güzel hareketlenme yapmış inşallah taze taze hemen sperm ile kavuşurda şeninde güzel haberlerini alırız canımCanım ayın 2sinde oldum bugün bitti gibi ama hala abdest almadım bi iki kere daha böyle oldu diye gelecek adet tarihim de 29u olması lazım bu ay çok saçmaladı karnımdan iki kere bi kere de belimden yaptı pompa gibi birşeyle
Kızz ben bir keere yaptrdn hacamat ve gercekten cok memnun kaldmYaahacamat olun ikinizde bi de sonr söyle deneyin
Evet canmm oyle başlaman lazmmmerhaba bugün reglimin son günü yarın ovülasyon takibi yapmaya başlayacağım.( sat 12 kasım bat 10 aralık ama inş olmam amin)
regl biter bitmez başlıyoruz dimi?
teşekkür ederim :)Evet canmm oyle başlaman lazmm
Hadi inşallah son reglin olsun:)
Üzülme mutsuz olma her zaman bi umut var hepimiz için kuzum stresten uzak durmamız gerekiyor hepimizin
Ne demek sekeercmteşekkür ederim :)
Artk bitsin dee basla calısmlara SehrimBenim regl maşallah o kadar uzun sürdü ki ayın yarısı bitti
Yap yapp kızzzBu Ovulasyon testi ama ağzınız bal yesin inşallah vardır bı kaç gündür baya silik cikiyo biraz koyulasti sanki inşallah vardır yarın sabah gebelik yapsammi erken mi bilemedim
geçen ay ben de hiç bişey yapmicam dedim. ne doktor kontrolü ne takviye bişi, hiç bişi yapmadım. ama zihnim rahat durmuyor. sürekli düşündüm. yine test yaptım tabi regl olmadan önce :) c life ı önerdi arkadaşım. yumurtlamaya kadar ona başladım regl olunca. bu ay da olmazsa tüp bebek zaten.Ne demek sekeercm
Bende regli olacam bgn yarn
Bende biter bitmez baslayacagm teste
gEcen ay takmaym kafaya oluruna bırakaym dedim ammaaa yine olmadı
Kesinlikle oyle kuzu hele ki sebepsiz olmamasö tam bir yıkımmAynen kuzum Rabbim isterse oluyor herşey tamamsa ki klomen vermediler bana geri kalan herşeyi bende yaptırdım bana da bir şey yok diyorlar oluruna bırakmak lazım ama işte içim durmuyor zihnim durmuyor bir yıldır moralsiz can sıkıntısı böyle geçiyor günlerim. Yok şu gün birlikte olmalıyız yok bugğn olmalıyız Allahım sona ersin artık ne olur mucizemize kavuşalım normal hayatlarımıza dönelim
C life ne canmmmgeçen ay ben de hiç bişey yapmicam dedim. ne doktor kontrolü ne takviye bişi, hiç bişi yapmadım. ama zihnim rahat durmuyor. sürekli düşündüm. yine test yaptım tabi regl olmadan önce :) c life ı önerdi arkadaşım. yumurtlamaya kadar ona başladım regl olunca. bu ay da olmazsa tüp bebek zaten.
Keske özelde kan verydin kuzu ne çıkmaz sonuçmuş yaaaValla canım kan sonucumu hala göremedim kendimi hamile olarak göremiyorum doğal olarak boşuna sevinmeyeyim diye yarin bi sağlık ocağına gidicem
c life takviye gıda diye geçiyor. içinde hayıt aslanpençesi adaçayı vs otlar var .kapsül şeklinde ama macun olanı da var.C life ne canmmm
bAzen oluruna bırakmakta ise yaramıyor
Gerci dedigin gibi zihnimiz de durmuyor ki
Kızzz tup bebek fiyatlari da cok pahali yaaa
Benim imkanm yok suan yaptırmaya
Senin yaş kactı tatlımm
bEnde bakaym o takviyeye canm tesekkurlerc life takviye gıda diye geçiyor. içinde hayıt aslanpençesi adaçayı vs otlar var .kapsül şeklinde ama macun olanı da var.
tüp bebek evet çok pahalı ama yaşım 31 ben artık bir evlat istiyorm.eşimde istiyor. o yüzden göze aldık o harcamayı
amin canım inşallah kolaylıkla sağlıkla olsunbEnde bakaym o takviyeye canm tesekkurler
Ahh ben 35 yaşındaym ama yakn zamanda dusunemiyorum
Insallah Rabbim o surecte yardımcınz olsun insallah
Evet canım dediğin yerlere yapıldı tam olarak bakalım adetim bitmiş bugün abdestimi alıcam nasıl olcakBelki de kist falan vardı bilmediğin onu çözdü karnın dediğin kasıklardandır belde kuyruk sokumu yeri tam kadınsal hastalıklar için olan yerler genelde menepoz evresinde adet kalamayanlar hacamat sonrası birden adet oluyor mesela güzel hareketlenme yapmış inşallah taze taze hemen sperm ile kavuşurda şeninde güzel haberlerini alırız canım
Bugün çalışmalar tüm hızıyla başlıyorArtk bitsin dee basla calısmlara Sehrim