Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım inşallah kolaylıkla sağlıkla olsun
bu arada c life ı işe yarıyor diyen var yaramıyor diyen var. ben bi ümit kullanıyorum arkadaşım önerdi diye. sen iyice araştır olur mu
Ekledim canım listeye doktora gittin mi peki sebep ne gözüküyor ne kadar süredir istiyosunuz

Ekledim canım listeye doktora gittin mi peki sebep ne gözüküyor ne kadar süredir istiyosunuz
teşekkür ederim canım.
ben 13 aydır evliyim ve 13 aydır korunmuyorum. ilk ay doktor kontrolleri başladı tüm testler rahim filmi klomen vs her aşamayı geçtik. asla döllenme olmadı. her ay yumurta takibini doktor gözetiminde yaptık. sürekli hastaneye git gel yoruyor. kendi işimizi yaptığımız için kolay oluyordu git gel işten çık vs ama yine de zor.
sadece sol yumurtalık 3 cm kist var. eşim test verdi sorun yok. tüp bebek için 1 yılı doldurmayı bekledik.
ama son bir şu bitkisel takviyeyi denemek istedim.
aralık ayında tüp bebek olur, olmazsa da şubat belki mart a kalıyor. (ocak sonu umreye gidiyorum.)
herşeyi döküldüm bi anda :))

teşekkür ederim canım.
ben 13 aydır evliyim ve 13 aydır korunmuyorum. ilk ay doktor kontrolleri başladı tüm testler rahim filmi klomen vs her aşamayı geçtik. asla döllenme olmadı. her ay yumurta takibini doktor gözetiminde yaptık. sürekli hastaneye git gel yoruyor. kendi işimizi yaptığımız için kolay oluyordu git gel işten çık vs ama yine de zor.
sadece sol yumurtalık 3 cm kist var. eşim test verdi sorun yok. tüp bebek için 1 yılı doldurmayı bekledik.
aralık ayında tüp bebek olur, olmazsa da şubat belki mart a kalıyor. (ocak sonu umreye gidiyorum.)
Yaaaaa darısı bize olsa keske umre icin🤲
Çokca bize de dua edersin canm halen hamis olamazsak
Belki sana da mucizen orda nasip olurr

Yaaaaa darısı bize olsa keske umre icin🤲
Çokca bize de dua edersin canm halen hamis olamazsak
Belki sana da mucizen orda nasip olurr
vallahi ilk edeceğim dua bu olacak. tüm bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı gebelik isteyeceğim.
darısı başına canım. ben yine böyle negatif çıkan hamilelik testi başında ağlarken, Allahım niye olmuyor derken, hiç aklımda yokken annem aradı sizi umreye götürüyorum dedi. belki de orada ettiğim duam tutar. bilemeyiz. ama tabi ki yapabileceğim her şeyi yapıyorum ben. elimden geleni. takdir Allahtan.

Valla canım kan sonucumu hala göremedim kendimi hamile olarak göremiyorum doğal olarak boşuna sevinmeyeyim diye yarin bi sağlık ocağına gidicem
Kuzum testin bariz belli hamilesin ay ilk defa sağlık ocağının da bu kadar geç sonuç çıkarttığını gördüm o da senin şansına sen sevincini yaşa kuzum eşine nasıl sürpriz yapcan onu düşün 🥰

Benim regl maşallah o kadar uzun sürdü ki ayın yarısı bitti :KK70:
Benimde kuzum yarın doktora gideceğim baksın bana desin
Ben en başından beri aklımda hastaneye gitmek vardı aslında sonra kesin olmadan eşime soylemiyim dedim ondan sağlık ocağına gittim ya böyle olucani bilseydim gitmezdim
neren bekliyorsun ki ben olsam çoktan acile vs koşa koşa tahlile giderdim

Yap yapp kızzz
iLk idrarlaaa
Insallah yapmssndrr bu arada🥰🙂
Balım Hayatımdaki şans bı tane gebelik testim vardı oda idrar almadı sonra aldım baktım böyleydi 😂😂

Eklentiler

• IMG_20231116_134513.jpg
    IMG_20231116_134513.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 45
Kuzum testin bariz belli hamilesin ay ilk defa sağlık ocağının da bu kadar geç sonuç çıkarttığını gördüm o da senin şansına sen sevincini yaşa kuzum eşine nasıl sürpriz yapcan onu düşün 🥰
Vallahi suan sağlık ocağına gidiyorum artık agzima geleni sayicam canim
Kac gündür stres oldum bi sonuç bukadar gec çıkmaz ki hayır hamileysem bile aramiyorlar mi acaba sağlık ocakları hicbisey bilmediğim için kalakaldım
Vallahi hamileysem eşime guzel bi sürprizle soylemek istiyorum fikirlere açığım 🥰

teşekkür ederim canım.
Aslında biraz daha bekleyenilirsin canım yaşın normal süre de benle aynı bende 13 ay oldu kist dediğin ne kisti çikolata kisti falan mı inşallah Rabb'im umre ziyaretini kabul eder inşallah banada birgün nasil olur 🥰🙏🏻

X