Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben geçen gün bi doktorun instasında gördüm. pikten önce değerlendirmek daha önemli diyordu. zaten 2günde bir yapınca mutlaka denk gelir diyordu. aslında önemli olan pikten öncesi dedi. bilemedim ben hep 2 günde bir gidiyorum ama 13 aydır hüsran. tutacağı varsa tutuyor :KK43:
ay ben 2 günde 1 gidemiyorum ya :KK43: iş yoğunluğu stres vs. 10nunda reglim bitti. 12-13 değerlendirebildik. 14-15 boş :KK43: Pik yakındır arttırmamız lazım ama işte :KK70: Eşime de bir şey diyemiyorum kural gibi olunca itilmesin diye ay valla bilmiyorum

ay ben 2 günde 1 gidemiyorum ya :KK43: iş yoğunluğu stres vs. 10nunda reglim bitti. 12-13 değerlendirebildik. 14-15 boş :KK43: Pik yakındır arttırmamız lazım ama işte :KK70: Eşime de bir şey diyemiyorum kural gibi olunca itilmesin diye ay valla bilmiyorum
haklısın iş güç deyince yorgunluk vs. zaten yaptığından da bişi anlamıyosun. görev gibi oluyor. bilmiyorum nasıl olack

haklısın iş güç deyince yorgunluk vs. zaten yaptığından da bişi anlamıyosun. görev gibi oluyor. bilmiyorum nasıl olack
Ovülasyon kullanıyor musun canım sen? ben bu ay ilk defa ovülasyon aldım bakalım en azından nokta atışı yapalım diye.ama dediğin doğru pikten önce olabildiğince değerlendirmek lazım

Ovülasyon kullanıyor musun canım sen? ben bu ay ilk defa ovülasyon aldım bakalım en azından nokta atışı yapalım diye.ama dediğin doğru pikten önce olabildiğince değerlendirmek lazım
ben ilk aylar kullandım. doktorum onlara gerek yok deyince bıraktım. hep kendisi kontrol etti çatlamayı. doktoru değiştirdim ama kullanmadım bi daha . hep gittiğim doktorlara kontrol ettirdim çatlamayı. ama bu ay tekrar başlayacağım. kendim yapıcam ovülasyon takibini

ben ilk aylar kullandım. doktorum onlara gerek yok deyince bıraktım. hep kendisi kontrol etti çatlamayı. doktoru değiştirdim ama kullanmadım bi daha . hep gittiğim doktorlara kontrol ettirdim çatlamayı. ama bu ay tekrar başlayacağım. kendim yapıcam ovülasyon takibini
aynen kendin de yap bir şey kaybetmezsin. İnnovata aldım bende bakalım.

vallahi ilk edeceğim dua bu olacak. tüm bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı gebelik isteyeceğim.
darısı başına canım. ben yine böyle negatif çıkan hamilelik testi başında ağlarken, Allahım niye olmuyor derken, hiç aklımda yokken annem aradı sizi umreye götürüyorum dedi. belki de orada ettiğim duam tutar. bilemeyiz. ama tabi ki yapabileceğim her şeyi yapıyorum ben. elimden geleni. takdir Allahtan.
Allahm razı olsun canm
Ayy ne guzel ya annecigin supriz yapmıs size
Insallah hakkmzda hayırlısı olsun elbette elimizden geleni yapacagz Rabbim ne yazarsa o😊🤲

Kızlar bu ovülasyon testlerinde T çizgisi her geçen daha da koyulaşmalı mı? benim henüz C çizgisiyle eşit ya da ondan daha koyu değil. Ama dün daha koyuydu bugün daha silik. Anlamadım?
Onun kadar koyu oldugu zaman yumurtlama,siliklesmeye basladigi zaman da yumiurtan catlams demektr canm
Hergun ayni saatte yapıyorsun dimii

X