Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim

de evleneli 3 yıl oldu ama çalıştığım için hiç düşünmüyordum çocuk 3-4 aydır da deniyoruz olmuyor doktora gittim yumurta takibi yaptır falan dedi ilk defa ovulasyon testi denedim
Hormon testlerini falan yaptımı doktorun değerlerin nasılmış canım

Anladim cnm insallh hamile kalicaz diye enfeksiyon kapmamisizdir benmde yumirtlama gununden beri agrim var anlam veremedim az kalmis senin insallh mucizen seninledr de bu belirtide bebktendr 🤲🏻🤰🏼
Benim adet bittikten sonra ki gün akıntım oldu şeffaf uzayan çok acayip şeyler yaşıyorum son zamanlarda 😂😂

Bir de ayaklarımı 30 dakika kaldırıyorum ama malesef 2 saat sonra kalkmak zorunda kalıyorum. Hatta bugğn kalktığımda 2 saat sonra bile içerdekiler aktı direk üzüldüm ya. Tuvalete de gitmek zorunda kalıyor insan sıkışıyorum 😢
Canım zaten yarım saat falan uzandıktan sonra evin içinde biraz yürümek iyi bişey hep yatmak doğru değil doktorlar da diyor biraz yürüyüşle döllenmeye yardımcı olabiliriz akıp gidenleri de umursama vücudun alması gerekeni aldı zaten onlar fazlalık demek benim 1 gün boyunca akıyor hatta 😊 onun içinde milyonlarca sperm var sadece 1 tanesi tutunuyor bunu unutma

Naptın canım adet oldun mu bugün regl olman gerekiyormuş inşallah ilk hamiş haberini böylelikle almış oluruz
malesef dün itibariyle adet oldum canım :KK43: bu ay ovulasyon testlerinden pek verim alamadım biliyordum olmayacağını belkide yumurtlamadım. adet bitiminde tekrar başlayacağım testlere ve doktora görünücez eşimle.umarım isteyen herkese nasip eder...

Canım zaten yarım saat falan uzandıktan sonra evin içinde biraz yürümek iyi bişey hep yatmak doğru değil doktorlar da diyor biraz yürüyüşle döllenmeye yardımcı olabiliriz akıp gidenleri de umursama vücudun alması gerekeni aldı zaten onlar fazlalık demek benim 1 gün boyunca akıyor hatta 😊 onun içinde milyonlarca sperm var sadece 1 tanesi tutunuyor bunu unutma
Canım yaaaa çok çok sağol morallerin için artık zaten iki günde bir ilişkiye çevireceğiz hergün zor oluyor ve eşimin sperm kalitesi fe önemli. İnşallah tez zamanda bencillerimizi kucağımıza alırız🥰🤲

malesef dün itibariyle adet oldum canım :KK43: bu ay ovulasyon testlerinden pek verim alamadım biliyordum olmayacağını belkide yumurtlamadım. adet bitiminde tekrar başlayacağım testlere ve doktora görünücez eşimle.umarım isteyen herkese nasip eder...
Belkide yumurtaların çatlama boyutuna gelmemiştir canım ne kadar süredir istiyodun sen çok geçmiö olsun bu arada inşaat önimizdeki aya nasip olur :KK43: 🙏🏻

Canım yaaaa çok çok sağol morallerin için artık zaten iki günde bir ilişkiye çevireceğiz hergün zor oluyor ve eşimin sperm kalitesi fe önemli. İnşallah tez zamanda bencillerimizi kucağımıza alırız🥰🤲
Ne demek her zaman bu zor dönemde bizi bizler anlıyoruz en ihtiyacımız olan şey birbirimize olan desteğimiz yaşamayanlar çok takafa takıyosunuz kafadan atınca olur diyip diyip konuşuyolar biz çok meraklıyız sanki kendimizi bu strese sokmaya evet aslında eğer yumruta oluşumu gelişimi konusunda sıkıntı yoksa en doğrusu iki günde bir ilişki testler çünkü aklımızı çok karıştırıyor ama işte bizde uğraş olsun diye uğraşıyoruz 🥰🙏🏻

Belkide yumurtaların çatlama boyutuna gelmemiştir canım ne kadar süredir istiyodun sen çok geçmiö olsun bu arada inşaat önimizdeki aya nasip olur :KK43: 🙏🏻
olabilir inşallah amin cümlemize. 15 aydır evliyim 7 aydır korunmuyoruz 3 aydır da ovulasyon yumurta takibi yapıyorumnasip olmadı :KK43:

Canımmmmm bende de aynı sorun

evet evet canım hepsini yaptım fsh amh lh doktorum gayet iyi dedi yüksek olan düşük olan hiç bir değerim yok ama 3 yıldır korunduk ya kafama tek takılan o
Genelde ben de onu duydum ilk zamanlar ilk çocukta yani korunamamak daha iyi diye ama ne kadar doğru bilmiyorum ben hiç korunmadım yine de olmadı 1 yıldır hatırladım canım seninde pkoydu galiba kusura bakma dalgınım bu aralar biraz aklımdan çıkmış kilo büyük etken bende de fazlalık var benim yengemde düzenli adet görürdü ama onda da pko vardı 4 ay klomen 4 ayda femara kullandı onda hamile kalde rahim filmi falanda çektirmişti ama ben çok iyi hatırlıyorum biz onunla o ay diyete girmiştik çok spor yaptık kilo verdiği gibi hamile kaldı uiğenim 1.5 yaşına geldiğinde düğün var diye tekrar diyet spor haptı o ayda 1 kere korunmadı sadece ve tuttu kendiliğinden hamile kaldı hiç beklemiyordu

Eklentiler

• 1689804E-27B3-4C4E-84FD-4479A1BD7818.jpeg
    1689804E-27B3-4C4E-84FD-4479A1BD7818.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 35
  • DAE7ED46-BD40-48C3-A902-5E538AF50B8F.jpeg
    DAE7ED46-BD40-48C3-A902-5E538AF50B8F.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 33
  • E49B27BB-A214-433E-B836-5B82B5DEEF4A.jpeg
    E49B27BB-A214-433E-B836-5B82B5DEEF4A.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 31
olabilir inşallah amin cümlemize. 15 aydır evliyim 7 aydır korunmuyoruz 3 aydır da ovulasyon yumurta takibi yapıyorumnasip olmadı :KK43:
Bakalım doktorun ne diğcek canım ama çok araştır iyi bir doktora git aklına yatana kadar doktor ara çünkü doktor çok büyük bir etken benim 3. Doktorum 1 yılda ama değiştirmeyi düşünüyorum mesela çünkü çok ilgisizdi hepsi

Bak canım böyle çıktı anlarmısınız ben çok anlamıyorum
Bende anlamıyorum çok canım doktorlar bana hiç bilgi vermiyordum kendim araştırıyodum ama benim bildiğim lh Fhtan 2 3 kat fazla olunca polikistik over diyolar tabi tek ona bakarak değil mesela benimki fh 8 küsür lh 18di lh fazla fh da sanırım bi tık fazla çok değil seninkiler gayet normal gözüküyor amh değerine bakmadılar sanırım o test de önemli 1.5 ile 4.5 5 arası normal üstü olunca polikistik over oluyo sanırım benimde 5.5 çıktı oda

Evet canım bende de pko var doktorum kilo ver dedi 72 den 64 düştüm spora başladım işte tek sıkıntı o çalıştığım için hiç çocuk düşünmedim şimdi de böyle

Bakalım doktorun ne diğcek canım ama çok araştır iyi bir doktora git aklına yatana kadar doktor ara çünkü doktor çok büyük bir etken benim 3. Doktorum 1 yılda ama değiştirmeyi düşünüyorum mesela çünkü çok ilgisizdi hepsi
evet doktor faktörüde önemli bir de nasip kısmet eskisi kadar takmıyorum vardır allahın bir bildiği bekleyelim hep beraber umarım güzel haberler alırız :)

Bende anlamıyorum çok canım doktorlar bana hiç bilgi vermiyordum kendim araştırıyodum ama benim bildiğim lh Fhtan 2 3 kat fazla olunca polikistik over diyolar tabi tek ona bakarak değil mesela benimki fh 8 küsür lh 18di lh fazla fh da sanırım bi tık fazla çok değil seninkiler gayet normal gözüküyor amh değerine bakmadılar sanırım o test de önemli 1.5 ile 4.5 5 arası normal üstü olunca polikistik over oluyo sanırım benimde 5.5 çıktı oda
Evet canım benim amh yok ona bakmamışlar onu da söyliyim doktora sende kilo problemi var mı canım

evet doktor faktörüde önemli bir de nasip kısmet eskisi kadar takmıyorum vardır allahın bir bildiği bekleyelim hep beraber umarım güzel haberler alırız :)
Aynen öyle çok zor çok üzücü bi durum ama elimizden gelen bişey yok Allah ol derse olur bazen kimyasal gebelik bile geçirsem razıyım diyorum sonuçta vücudum hamile kalabiliyor diye avutuyorum kendimi o derece kötü oluyorum ama ne bileyim ya

X