Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok doğru söylüyorsun canım biraz daha sabırlı olmak lazım inşallah senin tutucakkkj inan bana Allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun bu ay olmasa diğer ay olur
Yaşım daha küçük olduğu için ben üstelemiyorum ama eşim çok istiyo onda sıkıntı yok normalden daha iyi hatta değerleri sorun bende olması canımı sıkıyor kötü hissetiriyor malesef

sehribann16 Canım benide ekler misin listeye

Doğru söylüyorsun canım aslında peki 12-13 günde gebelik testinde belli olur mu onu bilemedim şimdi

Catlatma ignesi ile ilgili bilhim yok ama catlatma ignesi vuruldugu gun ive diger 2gunu degerlendrmek gerek cnku mantikli olan yumirta catlamadan once icerde sprm bulunmasi mantikli esinede baktirdin mi cnm herhangi bir sıkıntı varmi sen butun degerlerine baktirdin mi?
Sakin sakin ayol heycen yapıyoruz dayanamayıp test yapıyoruz ama işte en iyisi adet geçmesi 2 gün önce bende yaptım tek çizgi daha 4 gün var benimde ama bu aydan ümidim yok zaten
Daha 4gun var Regli olana kdar umud var canim allah buyuk insallh mucizelerimize kavusuruz
Canim enfeksiyon mantar gibj akintilar olabilir evet ama seninki kasintin falan yok diyrsun kokusuz sa enfeksiyin degildir regliye yakinda akinti oalbiliyr ben gecen ay ole oldum beyaz dimi kremsi sari gormenin nedeni idrarinla karisiyrdr cnm ona dikkt et ama umarim mucizendendr cnku kadnlar akintilari bebektende oluyr diyrlar insallh odur mucizene kavusursun

Bana çatlatma iğnesi den 36 saat sonra ilişki demişti ama çok pislik doktor çıktı hiç ilgili değildi iğneyı vurdurup gönderdi rahim duvarı belirli kalınlıkta değilken vurdurdu Allah'a havale ettim ben onu o kadar yorucuymuş şeyleri boşuna çektim resmen bide biz 36 saat sonra yapamamıştık ilk defa çatlatma iğnesi kullandım çok stres olduk ondan 23 saat sonra yapabildik anca nasip değilmiş diyorum

Benim meşhur sözüm var hepimizin olsun kırmızıları görene kadar umut hep var
Kaşıntı rahmin içinde olmuyor özel bölgemin üst kısmında oluyor bazen ama çok afedersiniz tüyler çıkmaya başlayınca olur ya ondan diye düşünüyorum çünkü hep öyle oluyor geçen ayda oldu akıntım çok ilk defa oldu hatta baya ğmitlendim ama nasip olmadı femara veya iğneden olduğunu düşündüm o yüzden umut etmedim bu yüzden bu aykini de bebeğe bağlayamıyorun

15.günüm iki gündür silik çizgi bugün t çizgisi tamamen silik c çizgisi net o yüzden sordum artımedle yaptığımda bu şekilde sonuç almadım ilk defa laboquikle deniyorum
Naptın canım adet oldun mu bugün regl olman gerekiyormuş inşallah ilk hamiş haberini böylelikle almış oluruz

Bugün öğlen test yaptım biri silikleşmişti ilişki oldu ama gündüz işte mecburen en fazla bir sat sonra kalkmak zorunda kalıyorum yerimden. Ama işte dün öğlen yattığımda testi koyuydu çizgiler ne zaman silikleşmeye başladı bilmiyorum bugün öğlen yaptığımda silikleşmişti işte

Eğer silikleşme kalmışsa saate çok takılma canım ne kadar takılırsan o kadar stres olursun ve bilirsin stresin insan bünyesini nasıl etkilediğini yumurta zaten çatladıktan sonra 24 saat etkisini gösteriyor ve bide spermler vücudumzda 72 saate kadar kalabiliyor

İnşallah güçlü spermlerdir ve kalmıştır. Bu ay izin bile aldım bu haftayı inanın bir yıldır uğraşıyorum oğlum kardeş hayalleri kurup hergün anlatıyor. Birbirimize dua edelim nolur

Anladim cnm insallh hamile kalicaz diye enfeksiyon kapmamisizdir benmde yumirtlama gununden beri agrim var anlam veremedim az kalmis senin insallh mucizen seninledr de bu belirtide bebktendr

Bir de ayaklarımı 30 dakika kaldırıyorum ama malesef 2 saat sonra kalkmak zorunda kalıyorum. Hatta bugğn kalktığımda 2 saat sonra bile içerdekiler aktı direk üzüldüm ya. Tuvalete de gitmek zorunda kalıyor insan sıkışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…