Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzelim tüm kalbimle o kadar sevindim ki anlatamam yemin ederim gördüğüm gibii yaaa diye çığlık attım gözlerim doldu senli kendimde görmüş gibiyim çizgiyi ne dipceğimi bilemiyorum çok mutluyum hemen koş hastanede kan ver bak yoksa bayılıcam burda heyecandan 🥰🥰🥳🥳💖🥰
Ben de inanılmaz sevindim içim bir hoş oldu darısı bizlere insallah

Ayy evet pik nedir bilmezdim nezamanlar olması gerektiğini bilmezdim burda sizler sayesinde öğrendim allah hepinizin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🥰ben 3 aydir deniyordum ama ilk 2 ayı saymıyorum bile cunku gelişi güzel denemiştim ustune düşmemişti yumurtlama günlerine dikkat etmemiştim ovulasyonla denediğim ilk ay oldu allahin izniyle eminde konusmiyim kan çıksın da yarın kesinlessin😂
Ben ovülasyon yapmadim sadece üç gün yaptım vazgeçtim ama gün aşırı denedim

Canimsinnn mesajın da beni çok mutlu etti inan ki🥰biseyler hissettigimden beri sürekli aklımdasın sizlere de dua ediyorum surekli inşallah hayırlı sonucu da alirimda icim rahatlar canım sabah gidip sağlık ocağına kan verdim yarın çıkar sonucu bekliyorum bakalim😊
Büyük heyecan ve mutlulukla bekliyorum canım benim hamiş bölümüne adını yazmak için 🦋🌸

Ben de inanılmaz sevindim içim bir hoş oldu darısı bizlere insallah
Böyle gördükçe içim bir hoş oluyor umudum artıyor gerçekten bugün akşam tüp bebek doktoru var takip ettiğim bi hastası var odaya girer girmez şehriban hanım gebesiniz diyor o kadar tuhaf oldum ki kendi adımda bu haberi duyunca çok değişik duygular yaşadım inşallah bende birgün alırım bu haberi

Böyle gördükçe içim bir hoş oluyor umudum artıyor gerçekten bugün akşam tüp bebek doktoru var takip ettiğim bi hastası var odaya girer girmez şehriban hanım gebesiniz diyor o kadar tuhaf oldum ki kendi adımda bu haberi duyunca çok değişik duygular yaşadım inşallah bende birgün alırım bu haberi

Amin canım inşallah darısı seninle beraber hepimize ayyy benimde arşivimi gör hep bebek resimleri ☺️

Sorma sorma aynen benimde öyle bu ay gelişine artık zaten çokta sıkıldım bir yıldır umut edip boşa çıkmasından herkeste kurulmuş gibi geçtiğimiz senelerde hiç bir şey deneyenler çocuk düşünmüyormusun demeye başladı herkes bana oynuyor gibi geliyor ya delireceğim
Öyle oluyor hep denk geliyor zaten yapacağımız tek şey insanları takmamak ve kendi kafamıza da takmamak aslında canım ama elde değil işte sinir oluyoruz

Belirtim daha 8.gun varken kendini gostermisti tatlm
Smdi de cogaldi:)
Biliyorum bu regli belirtisi
Kızzz yasm var diye uzuluyorum bende elbette yeni ay yeni umut fakat,yaş gerçegi de var
Ay insanlar 60 ında normal yolla hamile kalıyor kuzucum hiç yaşını takma o yüzden kafana neler görüp duyuyoruz öyle kaç kişi var çevremde menopoz sanıp hamile kalan

Canım sen ovulasyon testi denemişmiydin ilk gebelikti demi ne güzel ya inşallah cinsiyeti falan da birlikte öğreniriz 😍
Ben 3 aydir istiyordum ilk 2 ay bilinçsiz yumurtlama günlerini bile takip etmeden oldu canım bu ay ovulasyon testiyle deniycem dedim adetimden sonra başladım erken yumurtlama gördüm o günleri üst üste değerlendirdik eşimle adetime kadar bekledim evet yeni evliyim ilk gebeliğim olucak allahin izniyle aylar sonra cinsiyetini de haber ederim inşallah 🥰

Amin canım inşallah darısı seninle beraber hepimize ayyy benimde arşivimi gör hep bebek resimleri ☺️
Aminnn canımmm biz eşimle bu cumartesi bebiş kıyafeti olmaya karar verdik bi tane bilmiyorum belki uğurlu gelir uzun zamandır aklımdaydı ama cesaret edemiyordum ama artık yapıcam 🥰

X