Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3334853
Kızlarrr erken gebelik testi vardi elimde onu yaptım şimdi dun adet olmam gerekiyordu bugun 2.ci günüm var mi yok mu çözemedim yorumlar mısınız @Blue_girll @cndg sehribann16 sehribann16 @Blue8816 U ugurbrvn
Güzelim tüm kalbimle o kadar sevindim ki anlatamam yemin ederim gördüğüm gibii yaaa diye çığlık attım gözlerim doldu senli kendimde görmüş gibiyim çizgiyi ne dipceğimi bilemiyorum çok mutluyum hemen koş hastanede kan ver bak yoksa bayılıcam burda heyecandan 🥰🥰🥳🥳💖🥰

Güzelim tüm kalbimle o kadar sevindim ki anlatamam yemin ederim gördüğüm gibii yaaa diye çığlık attım gözlerim doldu senli kendimde görmüş gibiyim çizgiyi ne dipceğimi bilemiyorum çok mutluyum hemen koş hastanede kan ver bak yoksa bayılıcam burda heyecandan 🥰🥰🥳🥳💖🥰
Canimsinnn mesajın da beni çok mutlu etti inan ki🥰biseyler hissettigimden beri sürekli aklımdasın sizlere de dua ediyorum surekli inşallah hayırlı sonucu da alirimda icim rahatlar canım sabah gidip sağlık ocağına kan verdim yarın çıkar sonucu bekliyorum bakalim😊

Ayyy gercekten mi boşuna umutlanmiyorumdur demii ay nolur dua edin sonucum çıkana kadar 🙈🤲😂rabbim bidahaki aya sizlerin haberini de duymayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin canimm Dvitaminleri ise yaramis hahahha degerlerine baktir bebek icin onemli solersin doktoruna 🐞

Yok canım silik çizgi çok belli buzamana kdar gordugumuz testlere benziyor🧿 insalllh cok aminn benm bugun 7.gunum akintimi bekliyrum kafam rahat bir skldeyim olursa olur cok kendimi dinlemiycem Zaten kendimi dinlemeye zamanimda yok cqlismanktan kosusturmaktan 🤭 cok dua et canim hamişlerin duasi kabul olur dilerim nasip olur mucizelerimize kavusuruz 🤲🏻 ama etiketliyio bu guzel haberini paylastigin ic8n teskkur ederim tekrr umutlandim 🧿

Amin canimm Dvitaminleri ise yaramis hahahha degerlerine baktir bebek icin onemli solersin doktoruna 🐞

Yok canım silik çizgi çok belli buzamana kdar gordugumuz testlere benziyor🧿 insalllh cok aminn benm bugun 7.gunum akintimi bekliyrum kafam rahat bir skldeyim olursa olur cok kendimi dinlemiycem Zaten kendimi dinlemeye zamanimda yok cqlismanktan kosusturmaktan 🤭 cok dua et canim hamişlerin duasi kabul olur dilerim nasip olur mucizelerimize kavusuruz 🤲🏻 ama etiketliyio bu guzel haberini paylastigin ic8n teskkur ederim tekrr umutlandim 🧿
D vitamini kullanıyorum hala test çıksın doktoraya sorucam canim😊
Senin cümlelerin de benim içimi rahatlattı suan allah razi olsun senden🥰
Insallah bu ay ki çabaların sana bebisle geri döner canım aklımdan hiç cikmiyorsunuz😍
Vallahi testi yapayım ilk size haber edecektim mutluluğumu ilk sizle paylaşmak istiyordum bu süreçte bana çok iyi geldiniz yonlendirdiniz bilgilendirdiniz canim özellikle sana çok teşekkür ederim benim ovulasyonla ilk denememdi oldu gibi de çok şükür sende bilgilendirdin beni cunku allah aynı mutlulugu sanada yaşatsın inşallah 🤲🏻🥰

D vitamini kullanıyorum hala test çıksın doktoraya sorucam canim😊
Senin cümlelerin de benim içimi rahatlattı suan allah razi olsun senden🥰
Insallah bu ay ki çabaların sana bebisle geri döner canım aklımdan hiç cikmiyorsunuz😍
Vallahi testi yapayım ilk size haber edecektim mutluluğumu ilk sizle paylaşmak istiyordum bu süreçte bana çok iyi geldiniz yonlendirdiniz bilgilendirdiniz canim özellikle sana çok teşekkür ederim benim ovulasyonla ilk denememdi oldu gibi de çok şükür sende bilgilendirdin beni cunku allah aynı mutlulugu sanada yaşatsın inşallah 🤲🏻🥰
Oh şifa olsun minnaga 🤰🏼 allah sendende razi olsun rica ederim canim nedemek ben sadece tecrübelerimi paylastim hepimizin derdi cunkü burda birbirimize destek olucagizki bugunleride atlaticaz cok sevindim inanki heyecanlandim ovü testini attigin gunu hatrliyorum sunu degerlendr yok havuc kemir derken geldi bak mucizen masallah allahim insallh hayrli haberlerimiz cok olsun 🦋 amin cannn yaşayalim hep çift cizgileri görmek nasip olsun 🩵🤰🐣🧸

Ayyyyy 🥰🥰 baya var gibi duruyor

Aslinda benimde belirtim felan yoktu son hafta hergun kasik ağrılarım olmaya başlamıştı ama öyle göğüs hassasiyeti felan olmadi bende birde ara ara şişkinlik oluyodu patlayacak gibi oluyordum ama öyle aman aman belirtim yoktu canım

Insallah darısı başınıza olsun canım benimki bi kesinlessin bi sevineyim artık rabbim sizlerede isteyen herkese de nasip etsin🤲🏻🥰
Amin inşallahhhh

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. 10 Kasım da reglim bitti. 11 kasımda temizdim. 13-14 ovülasyona başladım. Bugün baya koyu çıktı diğer çizgi kadar koyu değil ama yumurtluyor olabilir miyim şuan? Ya da yakın mı anlamadım kafam karıştı.

Eklentiler

• AD8060F9-FC5B-407A-B213-1A65A1F89973.jpeg
    AD8060F9-FC5B-407A-B213-1A65A1F89973.jpeg
    134,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 398DB6C0-34CC-41DC-9979-99AD8079FC08.jpeg
    398DB6C0-34CC-41DC-9979-99AD8079FC08.jpeg
    130,5 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. 10 Kasım da reglim bitti. 11 kasımda temizdim. 13-14 ovülasyona başladım. Bugün baya koyu çıktı diğer çizgi kadar koyu değil ama yumurtluyor olabilir miyim şuan? Ya da yakın mı anlamadım kafam karıştı.
Canım olabilir bende erken yumurtlamistim bu ay reglimden sonraki 5.ci gün pik olmuştu

Oh şifa olsun minnaga 🤰🏼 allah sendende razi olsun rica ederim canim nedemek ben sadece tecrübelerimi paylastim hepimizin derdi cunkü burda birbirimize destek olucagizki bugunleride atlaticaz cok sevindim inanki heyecanlandim ovü testini attigin gunu hatrliyorum sunu degerlendr yok havuc kemir derken geldi bak mucizen masallah allahim insallh hayrli haberlerimiz cok olsun 🦋 amin cannn yaşayalim hep çift cizgileri görmek nasip olsun 🩵🤰🐣🧸
Ayy evet pik nedir bilmezdim nezamanlar olması gerektiğini bilmezdim burda sizler sayesinde öğrendim allah hepinizin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🥰ben 3 aydir deniyordum ama ilk 2 ayı saymıyorum bile cunku gelişi güzel denemiştim ustune düşmemişti yumurtlama günlerine dikkat etmemiştim ovulasyonla denediğim ilk ay oldu allahin izniyle eminde konusmiyim kan çıksın da yarın kesinlessin😂

Ayy evet pik nedir bilmezdim nezamanlar olması gerektiğini bilmezdim burda sizler sayesinde öğrendim allah hepinizin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🥰ben 3 aydir deniyordum ama ilk 2 ayı saymıyorum bile cunku gelişi güzel denemiştim ustune düşmemişti yumurtlama günlerine dikkat etmemiştim ovulasyonla denediğim ilk ay oldu allahin izniyle eminde konusmiyim kan çıksın da yarın kesinlessin😂
Ay sizin de hayırlısı olsun şimdiden sağlıkla gelsin inş 🙏 bu topikteki herkes de bu ay hamiş olsun 🤣

Ay hiç anlamadım canım valla yumurtlama belirtimde yok yarın mı pik olacak acaba ya da bugün mü pik kafamda deli sorular 🤣 dünü değerlendirmiştim sence bugünü de değerlendireyim mi ya
Silikte olsa degerlendir canım pik olması yakındır ust uste degerlendirin ben oyle yapmıştım pik olmasına az kalmıştır bence testlerini bidaha atar misin

X