Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarım dun adet günümdü olmadım ondan önce 4 gün lekelenmem oluyo genelde bu ay oda gelmedi bugün artık gidip kan verdim 4 e kadar cikma ihtimali var çıkmazsa yarına belli olur dediler dua edin lutfen🙈
sehribann16 sehribann16 M Mucizee35 @Blue_girll
insallh cnm bnmde leke ile blli ediyr reglim kendini buay gelmediyse umut vardr canm insallh hayrli sonuclarin olur beni yine etiketle olurmu sonuc icin rabbim yar ve yardmcimiz olsun 🦋🤲🏻

insallh cnm bnmde leke ile blli ediyr reglim kendini buay gelmediyse umut vardr canm insallh hayrli sonuclarin olur beni yine etiketle olurmu sonuc icin rabbim yar ve yardmcimiz olsun 🦋🤲🏻
Icimde bi umut var sizlerde dualarınızı eksik etmeyin canımlar inşallah haberi aldığımda buraya yine yazicam🥰🤲🏻

Bende kullanıyorum aynen farklı çıkıyor eğer bu ay hamile kalırsam ikisi ayni olduğunda doğrusu demek olacak kendimce edindiğim
20231114_143144.jpg

Kızlarrr erken gebelik testi vardi elimde onu yaptım şimdi dun adet olmam gerekiyordu bugun 2.ci günüm var mi yok mu çözemedim yorumlar mısınız @Blue_girll M Mucizee35 sehribann16 sehribann16 Blue8816 Blue8816 U ugurbrvn

X