- 8 Ağustos 2023
- 5.561
- 5.926
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.341
Bende.. ama umudu da yitirmeyelim, kahverengi lekelenmelerim oldu dün. Ya adetim sökülecek ya da ne lekelenmesi bilmiyorumÇok da umutlu değilim açıkçası
Umarim yerleşme olur bende daha bişey yok Allahtan umut kesilmezBende.. ama umudu da yitirmeyelim, kahverengi lekelenmelerim oldu dün. Ya adetim sökülecek ya da ne lekelenmesi bilmiyorum
İnşallah... Sizde de olsun en yakın zamandaUmarim yerleşme olur bende daha bişey yok Allahtan umut kesilmez
Ben okuyana kadr regli olmussun bebeimAy o reklamlardan nefret geldi vallayok kuzu ben regl olacak gibiyim
Evetr malesef oyleee valla canmAkışına bıraktım zaten bisey üstüne gittin mi olmaz ama istemesen burnunun ucunda biter
Kuzum ben cok arasrdm bomel omega3 aldımBana faydalı olabilecek omega 3 tavsiyesi olan var mı. Daha önce doktor folik asit karışık bir çok vitaminin olduğu bi tane önerdi almıştım ama düzgün giden değerlerimi de bozmak istemiyorum o yüzden sadece omega kullanayım diyorum etkili bir tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim
Ah gecmis olsun guzelim yaaBende şimdi hem fena regli oldum hemde Gripim perişanım
Benimde son 4 ama regli agrılarm gerginligim sinir halim başladıBenim son iki ve çok korkuyorum
Ama hamileyken bile parola izin veriyormuş doktorlar baş ağrın varsa çiğ badem tüket bi avuç şıp kesecekçok kötüyüm çok eşim ağrı kesici içmeme izin vermiyor bide delirticek beni ya
Benimde son 4 ama regli agrılarm gerginligim sinir halim başladı
Bende henüz ağrı falan yoo ama korku çok yoğunBenimde son 4 ama regli agrılarm gerginligim sinir halim başladı
Canım senin zaten geç döllenme olduğu için adetin geciktikten 10 gün sonra falan anca çıkar varsa bebekAllahtan hayırlısı ile en büyük dileğim ama dayanamadim normal gebelik testi yaptım bembeyaz çıktı
Bu ay bize uğurlu gelmedi hiçBende şimdi hem fena regli oldum hemde Gripim perişanım
Çok geçmiş olsun kuzucumBende şimdi hem fena regli oldum hemde Gripim perişanım
Teşekkür ederim canım benim valla 16 gün ama 12 gündür ben hala hastayım dengem şaştı artıkGeçmiş olsun canım benim daha var 11 gün sizin ?
Sağlık ocağına gittim canım durumumdan bahsettim ona göre ilaçlar yazdı adetim diye adet olmasan hiç ilaç yazmadım dediAma hamileyken bile parola izin veriyormuş doktorlar baş ağrın varsa çiğ badem tüket bi avuç şıp kesecek
Çok teşekkür ederim balım inşallahsehribann16 bebeim sana da cok gecmis olsun insallah biranonce iyilesirsin
Korkma bebeim Rabbim hakkmzda hayırlısını nasip etsin insallahBende henüz ağrı falan yoo ama korku çok yoğun
Aminn amin guselimm insallahÇok teşekkür ederim balım inşallah
Ilaclarn sifa olsun insallah guzelimSağlık ocağına gittim canım durumumdan bahsettim ona göre ilaçlar yazdı adetim diye adet olmasan hiç ilaç yazmadım dedi
Ben de pek anlamiyorum bu testleri yaaaKizlar bu pik mi sabah yaptım böyleydi biraz once yaptım silikti aklım karıştı
Anlayamadım bende tamBen de pek anlamiyorum bu testleri yaaa
Ama boyle gordugum zamanları degeerlendiriyorum:)