Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı inşallah var mı belirti
Ya bilmiyorum ki. Adet belirtileri ile aşırı benziyor her defasında yanılıyorum. Ama genelde lekelenmem olunca hemen arkasından regli oluyorum böyle lekelenip kesilmemişti hiç. 18 ekim sat. 1 Kasım yumurtlamadan beri şeffaf kokusuz parlak beyaz bir akıntı hiç kesilmeden hep geldi. Çarşamba günü kahverengi leke geldi kesildi. Çarşambadan 3 gün sonra dün yine geldi kahverengi ufak leke yine kesildi. Sürekli wc ye çıkma isteğim oluyor geceleri kalkıp kalkıp lavaboya çıkıyorum. Kasıklarımda da dolgunluk var. Sanki üzerine ağırlık konulmuş gibi

Bunlar hep hamilelik belirtileri inşallah

Bunlar hep hamilelik belirtileri
Lekenin Çarşamba gelip kesilip dün yine gelmesine şaşırdım. İlk kez yaşadım. Geldiği zaman hemen arkasından reglim geliyordu. Bir de bu şeffaf beyaz sumuksu akıntıyı yumurtlama dönemimde görüyorum genelde. Ama kesilmedi

Yerleşme kanaması tek seferlik bir leke mi? Yoksa her lavabo ihtiyacımızda ufak ufak gelen bir şey mi? Yani nasıl oluyor arkadaşlar beni aydınlatabilir misiniz:))

Bazılarında o şekilde olabiliyor yerleşme kanaması ama daha regline var sen gene de hareketlerine dikkat et
Merhaba rahatsız ettim sizi tekrar. Bir şey sormak istiyorum. Bazılarında o şekilde olabiliyor dediniz ya benim dün lekelenmem gelip gitmişti. Bugün de geliyor. Acaba bu normal mi? Parça parça bugün de geldi. Reglim sökülüyor galiba ya

Yok canım rahatsız etmiyorsub hepinizin aklında olması için söyleyim yerleşme kanamasıyla regl öncesi lekelenmenin en net farkı yerleşme kanamasında pıhtı olmaz yani parçalı bir akıntı olmaz ama reglde pıhtılı parçalı akıntı olur. Reglin söküyor muhtemelen canım

Bu ayırıcı özelliği öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Parça parça derken yani yavaş yavaş, her lavaboya gittiğimde gibi söylemek istedim. Pıhtılı ya da parçalı bir lekelenmem gelmedi bu ay. Ama dediğiniz pıhtılı akıntıların ayrımını şimdi daha iyi yaptım geçen aylara kıyasla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…