-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.321
Hadi hayırlısı inşallah var mı belirtiBenimde son 3
Ya bilmiyorum ki. Adet belirtileri ile aşırı benziyor her defasında yanılıyorum. Ama genelde lekelenmem olunca hemen arkasından regli oluyorum böyle lekelenip kesilmemişti hiç. 18 ekim sat. 1 Kasım yumurtlamadan beri şeffaf kokusuz parlak beyaz bir akıntı hiç kesilmeden hep geldi. Çarşamba günü kahverengi leke geldi kesildi. Çarşambadan 3 gün sonra dün yine geldi kahverengi ufak leke yine kesildi. Sürekli wc ye çıkma isteğim oluyor geceleri kalkıp kalkıp lavaboya çıkıyorum. Kasıklarımda da dolgunluk var. Sanki üzerine ağırlık konulmuş gibiHadi hayırlısı inşallah var mı belirti
Bunlar hep hamilelik belirtileri inşallahYa bilmiyorum ki. Adet belirtileri ile aşırı benziyor her defasında yanılıyorum. Ama genelde lekelenmem olunca hemen arkasından regli oluyorum böyle lekelenip kesilmemişti hiç. 18 ekim sat. 1 Kasım yumurtlamadan beri şeffaf kokusuz parlak beyaz bir akıntı hiç kesilmeden hep geldi. Çarşamba günü kahverengi leke geldi kesildi. Çarşambadan 3 gün sonra dün yine geldi kahverengi ufak leke yine kesildi. Sürekli wc ye çıkma isteğim oluyor geceleri kalkıp kalkıp lavaboya çıkıyorum. Kasıklarımda da dolgunluk var. Sanki üzerine ağırlık konulmuş gibi
Lekenin Çarşamba gelip kesilip dün yine gelmesine şaşırdım. İlk kez yaşadım. Geldiği zaman hemen arkasından reglim geliyordu. Bir de bu şeffaf beyaz sumuksu akıntıyı yumurtlama dönemimde görüyorum genelde. Ama kesilmediBunlar hep hamilelik belirtileri
Olur gibi yarın aynı saatte tekrar yapın. 2 güne pik olur benceKizlar yarina pik olur mu sizce
Bende şimdi hem fena regli oldum hemde Gripim perişanımçok kötüyüm çok eşim ağrı kesici içmeme izin vermiyor bide delirticek beni ya
Olur testi teklarla pik yaptıktan sonra da bırakma gene tekrarla çatlamayı gör mutlakaKizlar yarina pik olur mu sizce
Reglim geliyorHadi hayırlısı inşallah var mı belirti
Reglim geliyor
Bende aynı fikirdeyimmuhtemelen benim de gelecek ama gelecekse ne kadar erken gelse o kadar iyi en azindan umut etmeyiz
Merhaba rahatsız ettim sizi tekrar. Bir şey sormak istiyorum. Bazılarında o şekilde olabiliyor dediniz ya benim dün lekelenmem gelip gitmişti. Bugün de geliyor. Acaba bu normal mi? Parça parça bugün de geldi. Reglim sökülüyor galiba yaBazılarında o şekilde olabiliyor yerleşme kanaması ama daha regline var sen gene de hareketlerine dikkat et
Geçmiş olsun canım benim daha var 11 gün sizin ?Kızlar çok hastayım bugün aktif olamadım hiç nasıl gidiyor kimleri ne kadar günü kaldı
Yok canım rahatsız etmiyorsub hepinizin aklında olması için söyleyim yerleşme kanamasıyla regl öncesi lekelenmenin en net farkı yerleşme kanamasında pıhtı olmaz yani parçalı bir akıntı olmaz ama reglde pıhtılı parçalı akıntı olur. Reglin söküyor muhtemelen canımMerhaba rahatsız ettim sizi tekrar. Bir şey sormak istiyorum. Bazılarında o şekilde olabiliyor dediniz ya benim dün lekelenmem gelip gitmişti. Bugün de geliyor. Acaba bu normal mi? Parça parça bugün de geldi. Reglim sökülüyor galiba ya
Benim son iki ve çok korkuyorumGeçmiş olsun canım benim daha var 11 gün sizin ?
Bu ayırıcı özelliği öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Parça parça derken yani yavaş yavaş, her lavaboya gittiğimde gibi söylemek istedim. Pıhtılı ya da parçalı bir lekelenmem gelmedi bu ay. Ama dediğiniz pıhtılı akıntıların ayrımını şimdi daha iyi yaptım geçen aylara kıyasla.Yok canım rahatsız etmiyorsub hepinizin aklında olması için söyleyim yerleşme kanamasıyla regl öncesi lekelenmenin en net farkı yerleşme kanamasında pıhtı olmaz yani parçalı bir akıntı olmaz ama reglde pıhtılı parçalı akıntı olur. Reglin söküyor muhtemelen canım
Son 2... BeklemedeyizBenim son iki ve çok korkuyorum
Çok da umutlu değilim açıkçasıSon 2... Beklemedeyiz