Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrr bu ay innovata ovülasyon testine başlayacağım reglim biteli 2 gün oluyor bugün başlayacağım. Ama işten eve saat anca 7 de evde oluyorum. Akşam 7 testi yapmak için uygun mu acaba? bileniniz var mı? İş yerinde yapmak istemiyorum.

Ben okuyana kadr regli olmussun bebeim🙁

Evetr malesef oyleee valla canm

Kuzum ben cok arasrdm bomel omega3 aldım

Ah gecmis olsun guzelim yaa
Ocean aldım canım dün daha gelmedi adet yoğunluğu bitti yine kahverengi su gibi lekeler başladı vajşnal kaşıntı ve yanma yapıyor bu ay ben yumurtlama bile ne zaman olur bilmiyorum herşey şaşmış durumda gün aşırı devam edeceğim bu ay eşimde kendini hazır hissederse tabi. Uğraşamayacağım ovülasyon filan zaten bu defa çalışıyorum geçen sefer izindeydim gidişine bırakacağım bu ay çokta tadım kalmadı açıkçası

Ocean aldım canım dün daha gelmedi adet yoğunluğu bitti yine kahverengi su gibi lekeler başladı vajşnal kaşıntı ve yanma yapıyor bu ay ben yumurtlama bile ne zaman olur bilmiyorum herşey şaşmış durumda gün aşırı devam edeceğim bu ay eşimde kendini hazır hissederse tabi. Uğraşamayacağım ovülasyon filan zaten bu defa çalışıyorum geçen sefer izindeydim gidişine bırakacağım bu ay çokta tadım kalmadı açıkçası
Insanin tadi tuzu kalmiyor tabi haklsn bnde 2 ay klomen kullanmstm negatfleri gorunce oluruna bıraktm bu ay,yine olmadı
Gercekten cok uzuluyorum ne zor bir imtihan😔
Imsallah seninde duzene girer bedenin canm

Insanin tadi tuzu kalmiyor tabi haklsn bnde 2 ay klomen kullanmstm negatfleri gorunce oluruna bıraktm bu ay,yine olmadı
Gercekten cok uzuluyorum ne zor bir imtihan😔
Imsallah seninde duzene girer bedenin canm
İnşallah kuzum bir yandan da yaş gidiyor. Oda üzüyor insanı. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah bu heyecanı mutluluğu bize yaşatsın canım

Bu ayırıcı özelliği öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Parça parça derken yani yavaş yavaş, her lavaboya gittiğimde gibi söylemek istedim. Pıhtılı ya da parçalı bir lekelenmem gelmedi bu ay. Ama dediğiniz pıhtılı akıntıların ayrımını şimdi daha iyi yaptım geçen aylara kıyasla.
Eğer pıhtı yoksa yerleşme kanaması olabilir canım

Kizlar bu pik mi sabah yaptım böyleydi biraz once yaptım silikti aklım karıştı
Labroquick marka sizinde galiba bu ay benimde böyle değişikti ama dediler ki sabah ilk idrar ile test yapmayan birde aşırı sıvı alımı sonrası test yapmayın değişiyormuş bende beklenilen adetten 14 gün öne geldiğimde denk gelicek olan zaman ile çift görme aynı ise değerlendirdim ama karışıktı İnşallah olmuştur tutmuştur 🤲🏻

Labroquick marka sizinde galiba bu ay benimde böyle değişikti ama dediler ki sabah ilk idrar ile test yapmayan birde aşırı sıvı alımı sonrası test yapmayın değişiyormuş bende beklenilen adetten 14 gün öne geldiğimde denk gelicek olan zaman ile çift görme aynı ise değerlendirdim ama karışıktı İnşallah olmuştur tutmuştur 🤲🏻
Insllah tutmuştur adet ne zman sizin

Insllah tutmuştur adet ne zman sizin
Normalde 25 günde bir olurum bi hamilelik düşünceli mi erkek oldum bi geç oldum ama gene 25 günde bir olurumu planlayarak bakarsam 23 Kasım adet olmam lazım ona göre 14 gün öne gidersem perşembe ve cuma denedik inşallah olmuştur bundan önceki 3 deneme 14 gün öne gidip baktığımda ovulasyon göstergesi ile şunu günlere denk gelmemişti ve hamilelik oluşmamıştı bakalım bu sefer inşallah denk gelmiş olur siz baktınız mı beklenilen adet gününden 14 gün öncesi sizin çift çizgi ile aynı gün mü ?

Ben şaşırdım kaldımmm. 2 gün kahverengi lekelenmem oldu Dün benden kan geldi o an adet oldum sandım. O kan bitti daha da gelen giden yok ya 😀

X